Οι κάρτες των ζωδιακών Δεκανών προβλέπουν για τον Φεβρουάριο - Αστρολογικές Προβλέψεις

Οι κάρτες των ζωδιακών Δεκανών προβλέπουν για τον Φεβρουάριο

Οι κάρτες των ζωδιακών Δεκανών προβλέπουν για τον Φεβρουάριο

Μηνιαίες προβλέψεις:

 

Κριός Ο ΤΡΟΧΟΣ

Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια αυτής της εποχής όπου θα δείτε τα επαγγελματικά αλλά και τα αισθηματικά σας ζητήματα, να βρίσκουν τις λύσεις τους.

 

Ταύρος ΤΑ 3 ΑΣΠΡΑ ΑΛΟΓΑ

Οι τελικές σας επιλογές έχουν γίνει. Δώστε τώρα χρόνο στον ίδιο σας τον εαυτό, έτσι ώστε να μπορέσετε να κινηθείτε για να κλείσετε υποθέσεις, από τα παλιά.

 

Δίδυμοι ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ

Ο τρόπος σας και τα λόγια σας, είναι έντονα… και μάλλον έχετε πικράνει τον σύντροφο σας. Λίγη υπομονή και από το τέλος Ιανουαρίου, θα ηρεμήσετε ποικιλοτρόπως.

Καρκίνος Η ΠΕΝΑ

Η αισθηματική σας ζωή έχει βρει πια τις ισορροπίες της. Μερικοί από εσάς πριν την λήξη του φετινού Χειμώνα, θα κάνετε πιο σφαιρικές σκέψεις για συγκατοίκηση.

 

Λέων ΤΑ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΑ

Δεν είναι μέσα στα άμεσα σχέδια σας, να επιστρέψετε σε κάποιον πρώην σας. Ωστόσο, μην σας έρθει σας έκπληξη μια ενδιαφέρουσα πρόταση για επανένωση.

 

Παρθένος Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ

Υπάρχουν πολλά λόγια από κάποιο φιλικό-γνώριμο σας άτομο, που σας κολακεύουν! Αν σας ενδιαφέρει και εσάς, συνεχίστε αλλά μακριά από τα τρίτα μάτια…που ίσως και να σας ζηλεύουν.

Ζυγός ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ

Σε αυτόν τον νέο φιλικό κύκλο που έχετε μπει, σίγουρα έχετε κλέψει τις εντυπώσεις! Από αυτό το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, θα έχετε και πιο επικοινωνιακές προσεγγίσεις.

 

Σκορπιός ΤΑ ΑΣΤΡΑ

Οι σκέψεις σας κάνουν μόνιμα στροφή στο πρόσφατο σας προσωπικό παρελθόν. Αυτό όμως, δεν σας αφήνει να βρείτε και κάτι καινούργιο που θα σας ανανεώσει.

 

Τοξότης Ο ΗΛΙΟΣ

Μόνο θετικές εξελίξεις να περιμένετε μέσα στον δεσμό- οικογένεια σας. Από την αλλαγή ζωδίου σε Ιχθύ…. και μετά θα έρθουν στο μονοπάτι σας και έκτακτα χρήματα.

Αιγόκερως Η ΒΑΙΣΛΙΣΣΑ

Σήμερα και αύριο, θα έχετε μια άκρως ανεβασμένη διάθεση όπου και θα σας δώσει την αφορμή, για να ξεκαθαρίσετε με φίλους και συνεργάτες την πορεία σας.

 

Υδροχόος Η ΘΑΛΑΣΣΑ

Το άτομο που έχετε μέσα στην καρδιά σας, από τις αρχές του μήνα Φεβρουαρίου… θα σας πλησιάσει με όλους τους επικοινωνιακούς τρόπους… και φυσικά τον λόγο τον ξέρετε! Μια νέα σχέση ξεκινάει.

 

Ιχθείς ΤΟ ΚΟΡΑΛΙΑ

Δεν θα πρέπει πλέον, να σας απασχολεί καθόλου… το τι σκέφτεται ο πρώην σας ή τι έχει κάνει μετά από εσάς. Εσείς πρέπει να εξελίξετε την δική σας καθημερινότητα.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

21/05 Εποχή Διδύμων και οι επικοινωνίες θα ανθίσουν

Μέσα στις προσεχείς ώρες ο Ήλιος θα αφήσει τον Ταύρο και θα περάσει στους αέρινους...
Χαρτομαντεία SIBYLLA – Η μοίρα θα φέρει κοντά τους πρώην συντρόφους

Χαρτομαντεία SIBYLLA – Η μοίρα θα φέρει κοντά τους πρώην συντρόφους

Προβλέψεις για τις προσεχείς 5 εβδομάδες:   Κριός ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Όλα αυτά που έχετε καταφέρει...

25/05/2022 Άρης στον Κριό και οι στόχοι θα υλοποιηθούν!

Ο Άρης θα περάσει στην πύρινη ζώνη του Κριού από τις 25/05 και μέχρι τις...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2022
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project