Οι κάρτες του Ιεροφάντη … προβλέπουν για τις παλιές αγάπες και την πορεία τους στο άμεσο μέλλον! - Αστρολογικές Προβλέψεις

Οι κάρτες του Ιεροφάντη … προβλέπουν για τις παλιές αγάπες και την πορεία τους στο άμεσο μέλλον!

Οι κάρτες του Ιεροφάντη … προβλέπουν για τις παλιές αγάπες και την πορεία τους στο άμεσο μέλλον!

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο:

ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ

Οι υποσχέσεις που έχετε δώσει, είναι και αυτές που τώρα θα πρέπει να σας κάνουν να δράσετε, αν τελικά σας ενδιαφέρει σοβαρά ο άνθρωπος που αγαπάτε.

ΤΑΥΡΟΣ : Η ΠΟΡΤΑ

Μέσα στην εργασία σας ή σε κάποιον φιλικό σας κύκλο, έχετε δεχτεί ένα έντονο φλερτ, που δεν σας αφήνει και αδιάφορους. Χρειάζεται όμως να ψάξετε λίγο περισσότερο αυτόν το άτομο.

ΔΙΔΥΜΟΙ : ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΧΕΡΙ

Οι βοήθειες που περιμένετε, έρχονται και θα είναι με μεγάλες ποσότητες. Είστε στο επίκεντρο του σύμπαντος, άρα μην αφήσετε τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ

Κάποιος που έχει βαθιά συναισθήματα για εσάς, είναι πια έτοιμος σε κάθε επίπεδο να σας μιλήσει. Σίγουρα από την δική σας μεριά, μην κάνετε κάτι επιπόλαιο.

ΛΕΩΝ : ΤΟ ΣΠΑΘΙ

Πολλά αυτά που αντιλαμβάνεστε για το άτομο που έχετε στο στόχαστρο σας. Δώστε λοιπόν και τον ανάλογο χρόνο για να μπορέσετε να βρείτε μια κοινή συνισταμένη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Όσο και να περιμένετε τίποτα, δεν θα αλλάξει αν εσείς δεν κάνετε το πρώτο βήμα. Αυτό μπορεί να αφορά την προσωπική σας ζωή ή και την εργασία σας.

ΖΥΓΟΣ : Η ΚΑΡΔΙΑ

Το μυαλό σας είναι γεμάτο, από εικόνες του παρελθόντος. Σίγουρα έχετε περάσει πολλά, αλλά όλα αυτά θα πρέπει τώρα να τα μεταφράσετε σε σωστές επιλογές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο ΑΝΤΡΑΣ

Αποδεχτείτε το παρόν σας, και δείτε πως μπορείτε άμεσα να το βελτιώσετε. Χρήματα και λοιπές ευκαιρίες προσεχώς θα περάσουν από μπροστά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ : Η ΛΙΜΝΗ

Δεν είστε και από τα πιο εύκολα ζώδια, στο να δώσετε εκ νέου μια ευκαιρία σε σχέσεις. Μέσα στο τρίτο 10ήμερο του μήνα, θα έχετε πάντως ένα πλησίασμα από τα παλιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ

Δεν είστε μέσα σας έτοιμοι για να μπείτε σε μια σοβαρή σχέση, με το άτομο που σας το έχει ζητήσει. Πιθανόν και να πρέπει να βάλετε τα πάντα σε νέες βάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Ο ΓΑΜΟΣ

Ο σκοπός του συντρόφου σας, είναι να κλείσει εν πρώτοις όλα τα θέματα του, με το παρελθόν και σε δεύτερο τόνο να κάνετε βήματα για ένα κοινό μέλλον.

ΙΧΘΕΙΣ : Ο ΚΑΡΠΟΣ

Πολλά αυτά που προσπαθεί ο σύντροφος σας, να μάθει για εσάς και την καθημερινότητα σας. Ένα ταξίδι, ένα ιδιαίτερο δώρο σας έρχεται και μάλλον θα σας ενώσει περισσότερο σαν ζευγάρι.

 

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τρίτη 20/10/2020

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τρίτη 20/10/2020

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Η φαντασία σας, είναι αχαλίνωτη. Ο νέος έρωτας που έχει εισβάλει...
Επανασυνδέσεις & Σχέσεις – Τρίτη 20/10/2020

Επανασυνδέσεις & Σχέσεις – Τρίτη 20/10/2020

Για όλους:   Κριός Διαχειριστείτε τα πάντα αυτό το διάστημα με προσοχή και σωφροσύνη. Υπάρχουν...
Αφροδίτη στον Ζυγό … και οι ξαφνικές επανενώσεις ζευγαριών θα κάνουν την εμφάνιση τους!

Αφροδίτη στον Ζυγό … και οι ξαφνικές επανενώσεις ζευγαριών θα κάνουν την εμφάνιση τους!

Από τις 28/10 και μέχρι τις 21/11/20 η Αφροδίτη θα επισκεφτεί τον οίκο που κυβερνάει...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project