Σμυρνέικη Χαρτομαντεία – Ποτέ ξανά χωρισμός! - Αστρολογικές Προβλέψεις

Σμυρνέικη Χαρτομαντεία – Ποτέ ξανά χωρισμός!

Σμυρνέικη Χαρτομαντεία – Ποτέ ξανά χωρισμός!

Προβλέψεις για τις επόμενες 3 – 4 εβδομάδες:

Κριός: ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΑΓΑΛΜΑ

Δεν θέλετε πολλή φασαρία γύρω σας, στον ερωτικό τομέα. Προτιμάτε να είστε μόνοι σας, παρά μέσα σε συσχετισμούς που είναι αδιέξοδοι. Δεν είστε εσείς για ημίμετρα!

Ταύρος: Ο ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΟΣ ΑΝΤΡΑΣ

Οι σχέσεις και τα συναισθήματα λειτουργούν μέσα από κανόνες, που είναι για όλους οι ίδιοι. Στην δική σας περίπτωση, θα χρειαστεί να μιλήσετε ανοιχτά, στον σύντροφο σας.

Δίδυμοι: ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ

Είστε έτοιμοι για να εμπλακείτε μέσα σε μια νέα σχέση. Έχετε πλέον την εμπειρία και τις γνώσεις, για να διαχειριστείτε καταστάσεις και συναισθήματα, που θα σας κάνουν πιο ευτυχισμένους.

Καρκίνος: Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΕ ΤΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ

Θα πρέπει να είστε πιο προσεχτικοί, σε αυτά που τάζετε και υπόσχεστε σε άτομα που έχουν ήδη δείξει ότι τα ενδιαφέρετε. Στα εργασιακά σας, θα έχετε σημαντικές επιτυχίες.

Λέων: Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ

Δεν χρειάζεται να συμφωνείτε με ότι σας προτείνουν. Δεν θα δείξετε πιο καλοί έτσι… παρά μόνο δεδομένοι. Δείξτε τον αληθινό σας χαρακτήρα, και για αυτόν θα αγαπηθείτε.

Παρθένος: ΤΑ ΑΝΘΗ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΑ

Πολλά αυτά που πρέπει να μάθετε για τον σύντροφο σας, που είναι γενικότερα εσωστρεφής. Ο χρόνος θα σας δείξει ποια είναι τα κοινά σας χαρακτηριστικά.

Ζυγός: Ο ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Είστε μπερδεμένοι, ανάμεσα σε προτάσεις και συναισθήματα που όμως δεν σας πείθουν. Δεν χρειάζεται να απαντήσετε άμεσα, άρα δώστε χώρο και χρόνο για σκέψη.

Σκορπιός: Η ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

Το σκεπτικό σας είναι γύρω, από το παρελθόν που όμως δεν δείχνει κάποια επικοινωνιακή κινητικότητα. Από το τέλος του μήνα, σίγουρα κάτι τροποποιείται!

Τοξότης: Ο ΑΝΑΜΕΝΟΣ ΠΥΡΣΟΣ

Μην επιτρέπετε σε κανέναν, να σας κριτικάρει για την ερωτική σας ζωή και σχέση. Επίσης, στην οικογένεια σας θα έρθουν και κάποιες οικονομικές λύσεις.

Αιγόκερως: ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΗΜΕΙΩΣΕΩΝ

Εσείς που έχετε χωρίσει το τελευταίο διάστημα – μήνες, θα λάβετε ένα μήνυμα – τηλεφώνημα από τον πρώην σας, που θα ήθελε να κάνετε μια κοινή ακόμη προσπάθεια.

Υδροχόος: ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ

Μόνο τα θετικά να κρατήσετε από το ερωτικό σας παρελθόν. Μέσα στον τρέχοντα μήνα, θα έχετε μια ερωτική εξομολόγηση από έναν στενό σας φίλο.

Ιχθείς: ΤΑ 10 ΑΣΤΡΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ

Η σχέση σας μπορεί να έχει περάσει από κάποιους κυματισμούς, αλλά τείνουν όλα πια να ισορροπήσουν. Σίγουρα θα πρέπει, να βρείτε νέους τρόπους ανανέωσης.

 

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Χαρτομαντεία των Δεκανών – Σταυροδρομία παρελθόντος και παρόντος

Χαρτομαντεία των Δεκανών – Σταυροδρομία παρελθόντος και παρόντος

Προβλέψεις : Κριός ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ Οι αισθηματικές σας υποθέσεις είναι για ακόμη μια φορά μπερδεμένες....
Κέλτικοι Ρούνοι – Αλλαγές σε παλιούς δεσμούς αλλά και νέες γνωριμίες

Κέλτικοι Ρούνοι – Αλλαγές σε παλιούς δεσμούς αλλά και νέες γνωριμίες

Προβλέψεις για το 2ο 15ήμερο Δεκεμβρίου: Κριός ΘΟΥΡΙΣΑΖ Αποκλείστε από την καθημερινότητα σας, άτομα και...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 08/12/2023

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 08/12/2023

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Αφήστε τις τύψεις και ελάτε στο τώρα και σε αυτά που...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2023
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project