Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία για Ερωτευμένους - Αστρολογικές Προβλέψεις

Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία για Ερωτευμένους

Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία για Ερωτευμένους
Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!
Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 9011 400 633, δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

Προβλέψεις για τις επόμενες 2 -17 ημέρες:

Κριός – ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΟΥΠΑ

Έχετε αλλάξει κατά πολύ την διάθεση σας, απέναντι σε κάποια άτομα που μάλλον έχουν αρχίσει και έχουν παράπονα από εσάς. Τώρα θα πρέπει να λύσετε με αυτά, τυχόν παρεξηγήσεις, έτσι ώστε να μην χαλάσουν οι μεταξύ σας ισορροπίες.

Τυχερό νούμερο : 4

Ταύρος – ΤΟ ΔΥΟ ΚΑΡΟ

Μην φεύγετε συνέχεια. Σίγουρα υπάρχουν αρκετά προβλήματα μέσα στην σχέση σας, αλλά το μόνο που πραγματικά μπορείτε να κάνετε, είναι να μιλήσετε στον άνθρωπο σας, και να θέσετε όρους και όρια. Μετά από αυτόν μπορείτε να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις.

Τυχερό νούμερο : 6

Δίδυμοι – ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΣΠΑΘΙ

Είτε συμφωνείτε, είτε δεν συμφωνείτε με το άτομο που αγαπάτε, αυτά που έχετε μέσα στο μυαλό σας, σίγουρα θα τα κάνετε. Είναι μια εποχή που πρέπει να πάρετε άμεσα αποφάσεις, που θα σας κάνουν να αλλάξετε τις καταστάσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σας σίγουρα.

Τυχερό νούμερο : 1

Καρκίνος – ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΟΥΠΑ

Αυτά που θέλετε να κάνετε στην ερωτική σας ζωή, καλύτερα να τα ξανα-σκεφτείτε. Τώρα θα χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις που θα είναι μόνο καλές για εσάς και την καθημερινότητα σας. Επίσης, κάποια οικονομικά ζητήματα θα έρθουν στο προσκήνιο υπέρ σας.

Τυχερό νούμερο : 2

Λέων – ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΡΟ

Όσα και να έχετε περάσει στο παρελθόν σας, τώρα μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε προκειμένου να βρείτε το άτομο που μπορεί πραγματικά να σταθεί δίπλα σας και με τρόπο, που εσείς θέλετε. Μια οικονομική σας δράση, θα σας φέρει πολύ μεγάλη επιτυχία.

Τυχερό νούμερο : 7

Παρθένος – ΤΟ ΔΥΟ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Είναι πιθανόν αυτές τις ημέρες, να έρθετε πιο κοντά σε κάποιον πρώην σας, που θέλει να σας μιλήσει εκ νέου, για μια επανασύνδεση. Οι καταστάσεις στην ζωή του, έχουν αλλάξει και τώρα εσείς οι δύο εύκολα μπορείτε να κάνετε ένα σοβαρό ξεκίνημα.

Τυχερό νούμερο : 9

Ζυγός – ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΚΟΥΠΑ

Δεν ξέρετε τι μπορείτε να κάνετε, με αυτήν την καινούργια γνωριμία, που έχει βγει στον δρόμο σας, καθώς ακόμη δεν έχετε λάβει κάτι συγκεκριμένο σαν επαφή και επικοινωνία. Τώρα που θα βρεθείτε λόγω καταστάσεων, πολύ περισσότερο, σίγουρα όλα θα φωτιστούν.

Τυχερό νούμερο : 5

Σκορπιός – ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ

Μην ασκείτε κριτική σε κανέναν, και πιο πολύ στον άνθρωπο σας που αυτήν την περίοδο περνάει άσχημα με τις δικές του υποθέσεις. Τώρα θα πρέπει εσείς να δείξετε την υπομονή και την νηφαλιότητα σας. Από το δεύτερο 10ήμερο του μήνα, θα έχετε και κάποια χρήματα στα χέρια σας.

Τυχερό νούμερο : 3

Τοξότης – ΤΟ ΕΦΤΑ ΣΠΑΘΙ

Είναι καταστάσεις που μπορούν να βρούν λύσεις, μόνο μέσα από διάλογο. Η αισθηματική σας ζωή, έχει περάσει από πολλά σκαμπανεβάσματα και μάλλον χρειάζεται να ορθώσετε πια το ανάστημα σας και να μιλήσετε ξεκάθαρα. Η οικογένεια σας, έχει εκπλήξεις για εσάς.

Τυχερό νούμερο : 2

Αιγόκερως – Ο ΑΣΣΟΣ ΚΟΥΠΑ

Θα πρέπει να βρείτε και λίγο χρόνο για εσάς, και μάλλον ήδη έχετε πια δρομολογήσει κάποιες καταστάσεις που θα σας φέρουν σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Τώρα και το συντροφικό σας έτερο, θέλει να σας μιλήσει και για κάτι περισσότερο στο μεταξύ σας.

Τυχερό νούμερο : 4

Υδροχόος – ΤΟ ΕΞΙ ΣΠΑΘΙ

Θα δείτε μεγάλες και σημαντικές αλλαγές – βελτιώσεις στον τρόπο που σας συμπεριφέρεται ο άνθρωπος σας. Αυτό είναι και κάτι που θα σας φέρει και πιο κοντά σαν ζευγάρι. Οι οικογενειακές σχέσεις θα ισορροπήσουν μόνιμα πια.

Τυχερό νούμερο : 7

Ιχθείς – ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΚΑΡΟ

Δεν είστε έτοιμοι για να βρείτε μια καινούργια αγάπη – σχέση. Μπορεί να έχετε ακόμη κάποια αισθηματικά απωθημένα από το παρελθόν, αλλά ήδη γύρω σας έχουν αρχίσει και εκδηλώνουν τον ερωτικό τους ενδιαφέρον. Μην κλείνεστε!

Τυχερό νούμερο : 9

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 875 876 8254 (με χρέωση ΜΟΝΟ 0,75€/1΄, τώρα από όλα τα σταθερά και κινητά) και βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν!

Γιατί οι αληθινές προβλέψεις τώρα πια δεν κοστίζουν.


Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ινδικό Ωροσκόπιο – Η αληθινή αγάπη δεν πονάει!

Ινδικό Ωροσκόπιο – Η αληθινή αγάπη δεν πονάει!

Ερωτικές προβλέψεις για τον Φεβρουάριο: Κριός Τα λόγια σας έχουν μπερδέψει κάποιον που μήνες τώρα...
Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Πέμπτη 23/01/2020

Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Πέμπτη 23/01/2020

Ερωτικές προβλέψεις: ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ Υπάρχει κάποιο άτομο από το παρελθόν σας, που από...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 23/01/2020

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 23/01/2020

Ζωδιακές προβλέψεις: Κριός Οι συζητήσεις που θα γίνουν αυτές τις ημέρες με τον άνθρωπο σας,...
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8550, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project