Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Ποια ζώδια θα είναι κερδισμένα στην αγάπη? - Αστρολογικές Προβλέψεις

Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Ποια ζώδια θα είναι κερδισμένα στην αγάπη?

Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Ποια ζώδια θα είναι κερδισμένα στην αγάπη?
Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!
Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 9011 400 633, δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

Ερωτικές προβλέψεις για τις επόμενες 4- 15 ημέρες:

Κριός Το Εφτά Καρό

Εσείς θα πρέπει αυτήν την εποχή, που μάλλον δηλώνετε μπερδεμένοι στα αισθηματικά σας, να ακούσετε πιο προσεχτικά, το τι σας λέει το αλάνθαστο ένστικτο σας. Μόνο αυτό τελικά θα σας βγάλει, στους σωστούς δρόμους και θα σας οδηγήσει στην ιδανική επιλογή συντρόφου.

Ταύρος Το Δέκα Σπαθί

Πραγματικά σας χρειάζεται, ένα μικρό διάλειμμα καθώς, είστε ήδη πολύ κουρασμένοι από το φετινό Καλοκαίρι, μέσα από δυσκολίες στην αισθηματική σας ζωή, αλλά και κάποιες αναποδιές στην εργασία σας. Από τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου, επισκέψεις και έκτακτο χρήμα θα κάνουν την έντονη τους εμφάνιση.

Δίδυμοι Το Τέσσερα Κούπα

Είστε από τα πιο προβεβλημένα ζώδια, αυτής της εποχής, όπου και έχουν πέσει επάνω σας, πολλά μάτια και έχουν χτυπήσει έντονα καρδιές. Εσείς που είστε σε αδέσμευτη κατάσταση, είναι η ώρα που μπορείτε να ζυγίσετε όλα αυτά που θα σας προταθούν και πιθανόν κάτι να δελεάσει την δύσκολη σας προσοχή.

Καρκίνος Το Εννέα Καρό

Ακούτε για συναισθήματα και σχέσεις και αλλάζετε δρόμο. Τώρα χρειάζεται να παραμείνετε σε μια νηφάλια κατάσταση και να ξεπεράσετε λάθος – άδικες συμπεριφορές. Ευκαιρίες για αλλαγή καριέρας θα έρθουν και μάλλον πρέπει να τις δείτε με μια πιο σοβαρή ματιά, καθώς αυτό το κυνηγάτε ίσως και χρόνια τώρα.

Λέων Το Εφτά Σπαθί

Οι συντροφικές σχέσεις που έχουν περάσει από την ζωή σας, δεν σας έχουν ακόμη ξεπεράσει. Με τόσα ανάδρομα στον αστρολογικό ουρανό του Σεπτεμβρίου, πολλοί από εσάς, θα δεχτούν επικοινωνίες ή και απρόσμενες επισκέψεις, που θα τους βάλουν σε περίεργες σκέψεις – διαδικασίες ακόμη και για επανασύνδεση!

Παρθένος Το Τέσσερα Μπαστούνι

Η άποψη σας και η θέση σας, για κάποια ζητήματα που έχουν ανακύψει μέσα στην σχέση σας, έχουν κάνει τον άνθρωπο σας, να έχει τον τελευταίο καιρό αλλάξει άποψη ή και συμπεριφορά προς εσάς. Μην κάνετε κάποια έκπτωση, το πιο πιθανόν είναι τώρα μόνο και κάτω από αυτήν την πίεση, να δείτε τον πραγματικό του χαρακτήρα.

Ζυγός Το Τρία Καρό

Κρατηθείτε μακριά, από άτομα και υποθέσεις που δεν έχουν να κάνουν με την δική σας καθημερινότητα. Έχετε άλλωστε ένα τόσο βαρύ πρόγραμμα που ο χρόνος σας είναι περιορισμένος. Στον χώρο της εργασίας σας, κινείται μια ιδιαίτερη προσωπικότητα που θέλει να σας μιλήσει για τα αισθήματα της. Μια πρόταση εξόδου σας περιμένει!

Σκορπιός Το Έξι Κούπα

Αρκετά λεφτά και καλές ειδήσεις θα σας έρθουν μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα και αυτό θα σας διευκολύνει, σε κάποια πρακτικά σας ζητήματα – υποχρεώσεις, που σας έχουν πιέσει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Σε δεύτερη φάση, σκεφτείτε λίγο πιο βαθιά, τι χρειάζεται άμεσα να βελτιώσετε στην αισθηματική σας ζωή.

Τοξότης Το Οχτώ Κούπα

Σας έχουν κουράσει πια τα λόγια, που έρχονται από τον άνθρωπο σας καθώς ακόμη δεν έχουν υποστηριχτεί από πράξεις. Μέσα στον νέο μήνα, που οι συναντήσεις σας θα είναι και πιο συχνές, θα μπορέσετε να μιλήσετε πιο ανοιχτά και να θέσετε τους προβληματισμούς σας αλλά και τα στενά σας όρια πια.

Αιγόκερως Το Πέντε Καρό

Δηλώνετε πια ξεκούραστοι και έτοιμοι, για να ξεκινήσετε τον μήνα σας με τόλμη και αφοσίωση σε όλα αυτά που τελικά έμειναν πίσω το Καλοκαίρι, λόγω κακών χειρισμών. Σε όλα αυτά που θα ολοκληρώσετε παλιά και νεότερα, εσείς που είστε ελεύθεροι συναισθημάτων, το πιο πιθανόν είναι να κάνετε και νέες ερωτικές γνωριμίες που θα σας φέρουν κοντά σε μια ποιοτική σχέση.

Υδροχόος Το Τέσσερα Σπαθί

Οι φίλοι σας κάνουν ότι μπορούν για να σας συμβουλέψουν και να σας στηρίξουν σε αυτήν την καινούργια περίοδος της καθημερινότητας σας, μετά τον χωρισμό που είχατε. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι, παρά μόνο να απολαύσετε αυτές τις τελευταίες ημέρες του Καλοκαιριού και να ασχοληθείτε με την δουλειά σας.

Ιχθείς Το Τέσσερα Μπαστούνι

Οι ερωτικές σχέσεις δεν είναι συμβόλαια. Τώρα πια εσείς με την αποκτηθείσα γνώμη και εμπειρία που έχετε, μπορείτε να κινηθείτε σε πιο ασφαλή νερά και χωρίς άλλα αδικαιολόγητα πισωγυρίσματα. Από τις αρχές του Σεπτεμβρίου, θα έρθουν στο μονοπάτι και πολλά νέα αξιόλογα πρόσωπα.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 875 876 8254 (με χρέωση ΜΟΝΟ 0,75€/1΄, τώρα από όλα τα σταθερά και κινητά) και βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν!

Γιατί οι αληθινές προβλέψεις τώρα πια δεν κοστίζουν.


Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Οικονομικά & Τύχη – Δευτέρα 20/01/2020

Οικονομικά & Τύχη – Δευτέρα 20/01/2020

Τυχερές Προβλέψεις: Κριός Τυχερά νούμερα ζωδίου : 24, 35, 46, 57, 66, 70 Ευνοϊκές ώρες...
Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Δευτέρα 20/01/2020

Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Δευτέρα 20/01/2020

Ερωτικές προβλέψεις: ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ Μπορείτε να κάνετε αυτό που θέλετε και χωρίς τελικά...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Δευτέρα 20/01/2020

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Δευτέρα 20/01/2020

Ζωδιακές προβλέψεις: Κριός Οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά και εσείς τώρα πρέπει να κινηθείτε προς...
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8550, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project