Χαρτομαντεία ALFA Ανωτέρων Οδηγών – Στην αγάπη όλα ζυγίζονται - Αστρολογικές Προβλέψεις

Χαρτομαντεία ALFA Ανωτέρων Οδηγών – Στην αγάπη όλα ζυγίζονται

Χαρτομαντεία ALFA Ανωτέρων Οδηγών – Στην αγάπη όλα ζυγίζονται

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο:

Κριός ΤΟ ΦΩΣ
Μέσα στην εργασία σας, θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές. Ίσως και κάποιοι από εσάς, να χρειαστεί να μετοικήσετε για ένα διάστημα. Οι ελεύθεροι πιθανόν και να βρουν στο προορισμό τους, κάτι ενδιαφέρον!

 

Ταύρος Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Κάποια οικονομικά σας θέματα, έχουν αρχίσει και σας δείχνουν την διέξοδο πλέον. Τώρα είναι και μια καλύτερη εποχή, για να βρείτε και κάτι καινούργιο στον αισθηματικό σας τομέα. Είστε έτοιμοι να κάνετε και κάτι περισσότερο αυτή την φορά, αν θα βρεθεί το σωστό άτομο.

Δίδυμοι Ο ΧΡΥΣΟΣ
Οι μέρες μέχρι και το τέλος του Απριλίου, θα έχουν για εσάς, χρήμα, επαγγελματικές ευκαιρίες, νέες ερωτικές προσεγγίσεις ακόμη και επανασυνδέσεις. Εσείς που είστε έτοιμοι για οικογένεια, προσεχώς θα έχετε και τα καλά μαντάτα!

Καρκίνος Η ΑΡΣΕΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Μην κοιτάτε άλλο στο παρελθόν σας, δεν έχει κάτι να σας προσφέρει. Υπάρχουν τώρα γύρω σας καινούργιες περιπτώσεις ανθρώπων, που σας έχουν στο στόχαστρο τους. Οι μέρες των προσεχών εορτών θα φέρουν ερωτικές εξομολογήσεις.

Λέων Ο ΘΟΛΟΣ
Δεν θα πρέπει να σας νοιάζει και πολύ το τι κάνει στο τώρα του, ο πρώην σας. Εσείς είστε ανάμεσα σε πολλά πρακτικά ζητήματα που πρέπει να λύσετε. Από τα τέλη του μήνα και μετά, μπορείτε να κάνετε και ένα μεγάλο ταξίδι.

Παρθένος ΟΙ 2 ΠΥΛΕΣ
Είναι λίγο παράξενα τα πράματα μέσα στην ερωτική σας ζωή. Πολλά λόγια από την μεριά του συντρόφου σας και ελάχιστες πράξεις. Αυτό είναι κάτι που δεν ταιριάζει στα ζωδιακά σας δεδομένα, άρα μιλήστε και φωτίστε το τοπίο.

Ζυγός ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ

Μπερδεμένες ερωτικές υποθέσεις αλλά και πολλά πρόσωπα, έχουν ταλαιπωρήσει την καρδιά σας, τους τελευταίους μήνες. Οι μέρες με τον Ερμή σε επόμενες μοίρες του ζωδίου του Ταύρου, σίγουρα ότι και να συζητήσετε θα γίνει και πράξη.

Σκορπιός ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ
Μέσα σε αυτό το Σαββατοκύριακο 24+25/04, θα έχετε μια είδηση ή και παρουσία, ενός παλιού σας εραστή. Πιθανόν και συζύγου. Μπορείτε να επανενωθείτε, αλλά μόνο μέσα από καινούργιες αποφάσεις και αλληλουποχωρήσεις.

Τοξότης ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ
Το μυαλό σας φωνάζει όχι, και η καρδιά σας κάνει βήματα εμπρός για μια επανασύνδεση. Οι μέρες θα έχουν πολλές επισκέψεις αλλά και προτάσεις, από εκεί που δεν το περιμένετε. Κρατήστε τις ισορροπίες για το καλό όλων.

Αιγόκερως ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ
Η αξία σας είναι αυταπόδεικτή. Τώρα που θα βρεθείτε μπροστά σε νέα σχέση ή επανένωση με κάποιον πρώην σας, θα πρέπει να σκεφτείτε τα πάντα σφαιρικά… και να ενεργήσετε μόνο για το δικό σας αισθηματικό συμφέρον!

Υδροχόος Ο ΔΡΟΜΟΣ
Οι όψεις του Πλούτωνα και της Αφροδίτης, έχουν φέρει μπροστά σας γεγονότα και πρόσωπα, που ζητούν απαντήσεις και λύσεις. Οι διπλές παράλληλες ερωτικές διαδρομές, έχει έρθει η ώρα για να τερματιστούν μόνιμα.

 

Ιχθείς Η ΜΕΡΑ
Ένα εξαιρετικά καλό χρονικό διάστημα, όπου θα μπορέσετε μέσα από ουσιαστικές συζητήσεις με τον άνθρωπο σας, να βρείτε λύσεις και διεξόδους σε προβλήματα που έχουν τις βαθιές τους ρίζες στο παρελθόν. Χρήματα σας έρχονται και σας διευκολύνουν.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Χαρτομαντεία HAL G – Εμφάνιση παλιών συντρόφων με νέες προτάσεις

Χαρτομαντεία HAL G – Εμφάνιση παλιών συντρόφων με νέες προτάσεις

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο: Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός : Η ΚΑΡΔΙΑ Σαφώς και αυτό...
11/05 Νέα Σελήνη στον Ταύρο – Σκορπιό και οι αλήθειες θα έρθουν στο φως

11/05 Νέα Σελήνη στον Ταύρο – Σκορπιό και οι αλήθειες θα έρθουν στο φως

Στις 11/05 θα λάβει χώρα η νέα Σελήνη στον Ταύρο – Σκορπιό. Οι ανθρώπινες δυναμικές...
Χαρτομαντεία MANDALA – Οι χρησμού του αισθηματικού μέλλοντος

Χαρτομαντεία MANDALA – Οι χρησμού του αισθηματικού μέλλοντος

Προβλέψεις για τις επόμενες 2-4 εβδομάδες: Για όλους: Κριός ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΦΩΣ Σηκώστε το βλέμμα...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2021
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project