Χαρτομαντεία Arcana – Τα μυστικά θα αποκαλυφθούν - Αστρολογικές Προβλέψεις

Χαρτομαντεία Arcana – Τα μυστικά θα αποκαλυφθούν

Χαρτομαντεία Arcana – Τα μυστικά θα αποκαλυφθούν

Ερωτικές προβλέψεις για τις ερχόμενες 2-17 ημέρες:

ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ – Η ΣΕΛΗΝΗ

Θα πρέπει να δείξετε την πιο τολμηρή σας πλευρά, τελικά! Αν έχετε βάλει στο ερωτικό σας στόχαστρο κάποιο άτομο ή και αν ακόμη προσπαθείτε να ξανα-κατακτήσετε μια παλιά σας αισθηματική υπόθεση, τώρα είναι το σωστό διάστημα για να το κάνετε.

Ζωδιακή Τύχη: 10/10

ΤΑΥΡΟΣ : Ο ΗΛΙΟΣ – ΤΟ ΔΥΟ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Κάποιος προσπαθεί να σας συναντήσει και εσείς για τους δικούς σας λόγους, το αποφεύγετε. Αν συνεχίσετε έτσι το πιο πιθανόν είναι και να προκύψει από το τίποτα, μια παρεξήγηση. Οι μέρες είναι καλές για μια πιο αναλυτική συζήτηση σε κάθε επίπεδο.

Ζωδιακή Τύχη: 9/10

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο ΑΣΣΟΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ – Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Είστε μόνοι σας οι πιο πολλοί του ζωδίου, είτε τώρα ετοιμάζεστε για να βγείτε από ερωτικές σχέσεις που δεν σας βοήθησαν να δείξετε τον πραγματικό σας εαυτό. Τώρα είναι …και μια καλή εποχή που μπορείτε να ασχοληθείτε περισσότερο με την εργασία και την οικογένεια σας.

Ζωδιακή Τύχη: 10/10

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ – ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Το συντροφικό σας έτερο, χρειάζεται να σας ξεκαθαρίσει – μιλήσει πιο ανοιχτά για όλα αυτά που έχουν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα μέσα στην σχέση σας. Μάλλον τα ξέρετε, άρα να είστε και εσείς προετοιμασμένοι με τις δικές σας προτάσεις.

Ζωδιακή Τύχη: 8/10

ΛΕΩΝ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ – ΤΟ ΤΡΙΑ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Μέσα σε αυτήν την καινούργια εβδομάδα, τρέχουν κάποιες καταστάσεις εργασιακές που ίσως και να χρειαστεί, να κάνετε μια σειρά από ταξίδια. Εσείς που είστε ακόμη ελεύθεροι, ίσως και να βρείτε μέσα σε όλη αυτήν την κινητικότητα, έναν νέο έρωτα.

Ζωδιακή Τύχη: 10/10

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : ΤΟ ΕΞΙ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ – Η ΔΥΝΑΜΗ

Είστε σε μια εξαιρετική ψυχολογία και αυτό σας δείχνει, στα μάτια των τρίτων άκρως σαγηνευτικούς. Όσοι είστε ακόμη σε εργένικη φάση, μην χάσετε κάποιες νέες και σοβαρές γνωριμίες, που θα έρθουν στο μονοπάτι σας.

Ζωδιακή Τύχη: 9/10

ΖΥΓΟΣ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ – ΤΟ ΕΦΤΑ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Παλεύετε με κάποια προσωπικά – οικογενειακά σας θέματα. Το καλό είναι ότι πια τα έχετε βάλει σε μια τάξη. Από το δεύτερο 15μερο του μήνα και μετά, θα έχετε και χρόνο για τις δικές σας υποθέσεις και ανθρώπους.

Ζωδιακή Τύχη: 10/10

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ – Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Μπορεί να χρειαστεί να φύγετε για ένα μικρό χρονικό διάστημα, από την βάση σας, ένεκα εργασιακών υποχρεώσεων. Μέσα σε όλα αυτά που πρέπει να κάνετε, ενημερώστε άμεσα και το συντροφικό σας έτερο.

Ζωδιακή Τύχη: 10/10

ΤΟΞΟΤΗΣ : ΤΟ ΟΧΤΩ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ – Ο ΚΟΣΜΟΣ

Υπάρχουν πολλά και σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τον σύντροφο σας, και θέλει πριν να λήξει το Καλοκαίρι, να σας τα αναφέρει. Τώρα μάλλον πρέπει και εσείς από την μεριά σας, να δηλώσετε και τις δικές σας θέσεις.

Ζωδιακή Τύχη: 9/10

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ – ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Όσα και να έχετε ακούσει, όσα και να έχετε υποστεί από το πρώην σας, εσείς για τους δικούς σας λόγους…τον θέλετε ακόμη. Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, θα έχετε πάντως μια προσωπική συνάντηση, που θα έχει ενδιαφέρον αποτέλεσμα.

Ζωδιακή Τύχη: 10/10

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ – ΤΟ ΤΡΙΑ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Αυτές τις ημέρες, που βλέπετε ότι το ταίρι σας, δεν είναι και στα πολύ καλά του, θα πρέπει να είστε και εσείς πιο εγκρατείς. Από τα τέλη του Λέοντα και μετά, όλα και πάλι θα έρθουν στους κανονικούς τους ρυθμούς.

Ζωδιακή Τύχη: 8/10

ΙΧΘΕΙΣ : ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ – ΤΟ ΑΡΜΑ

Αν δεν κάνετε εσείς την επικοινωνιακή αρχή, μην αναμένετε μόνο από την άλλη πλευρά, να σας αναζητήσει. Σίγουρα έχετε την εύνοια του σύμπαντος για να φέρετε τα πράματα εκεί που τα έχετε προγραμματίσει.

Ζωδιακή Τύχη: 10/10

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Χαρτομαντεία SIBYLLA – Τα μυστικά έρχονται στο φως

Χαρτομαντεία SIBYLLA – Τα μυστικά έρχονται στο φως

Προβλέψεις για τις επόμενες 2-5 εβδομάδες: Κριός ΤΟ ΦΩΣ Είστε απόλυτα αποφασισμένοι, να κάνετε τα...
Κινέζικο Ωροσκόπιο – Ποιά ζώδια θα έχουν αλλαγές σε καριέρα και προσωπική ζωή?

Κινέζικο Ωροσκόπιο – Ποιά ζώδια θα έχουν αλλαγές σε καριέρα και προσωπική ζωή?

Ζωδιακές προβλέψεις: Τίγρης Μην αφήνεστε σε ρυθμούς τρίτων, μόνο και μόνο για να δείχνετε θετικοί...

Επανασυνδέσεις και Σχέσεις – Σαββάτο 11/07/2020

Για όλους: Κριός Θα πρέπει να είστε πιο εγκρατείς στα λόγια σας…ειδικά τώρα που λήγει...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project