Χαρτομαντεία Δεσμών Semiramis – Οι καρμικοί πρώην σύντροφοι άμεσα θα επανασυνδεθούν εύκολα και μόνιμα - Αστρολογικές Προβλέψεις

Χαρτομαντεία Δεσμών Semiramis – Οι καρμικοί πρώην σύντροφοι άμεσα θα επανασυνδεθούν εύκολα και μόνιμα

Χαρτομαντεία Δεσμών Semiramis – Οι καρμικοί πρώην σύντροφοι άμεσα θα επανασυνδεθούν εύκολα και μόνιμα

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 20ΗΜΕΡΟΥ:

Κριός : Ο μελαχρινός Άντρας

Μένετε μακριά από καταστάσεις και άτομα, που δεν θέλουν να μοιραστούν συναισθήματα μαζί σας. Πιθανόν και κάπως έτσι να προφυλάσσετε την καρδιά σας, από νέες πίκρες. Κάποιος από το χαμένο παρελθόν, σας σκέφτεται.

 

Ταύρος : Ο λευκός Ταύρος

Είστε αποφασισμένοι, μέσα σε αυτόν τον μήνα, να μπορέσετε να κλείσετε όλες αυτές τις αισθηματικές ιστορίες, που σας ταλαιπωρούν και δεν σας αφήνουν να πάτε πιο κάτω, την ζωή σας. Οι επανασυνδέσεις πλησιάζουν.

Δίδυμοι : Ο ίσιος Δρόμος

Κάποια οικονομικά – περιουσιακά ζητήματα, θα λάβουν θετικό τέλος αυτές τις ημέρες, και μέσα από την πρακτική βοήθεια δικών σας ατόμων. Σε σειρά επίσης πρέπει να βάλετε, και την μπερδεμένη σας ερωτική σχέση. Αυτός που σας αγαπάει θα σας κάνει αποκαλύψεις.

Καρκίνος : Το Σπίτι

Εσείς έχετε τάσεις φυγής από όλους και όλα. Αυτό είναι και κάτι που το κάνετε απόλυτα συνειδητά έτσι ώστε, να βρείτε και πάλι την ισορροπία σας, αλλά και να προβείτε σε νέα ξεκινήματα. Μια νέα αγάπη, ξεδιπλώνεται μπροστά σας.

Λέων : Η Επίσκεψη

Αυτά που θέλει να αλλάξει στον δεσμό σας, το έτερον σας ήμισυ, θα σας βρουν απόλυτα σύμφωνους. Μέσα στην εποχή του Τοξότη θα καταφέρετε και πολλά στην εργασία σας. Όλα σας υποστηρίζουν.

 

Παρθένος : Η ελεύθερη Γυναίκα

Είστε σε μια φάση καθημερινότητας που ζητάτε να κάνετε μι α νέα αρχή, σε προσωπική και εργασιακή ζωή. Εσείς που είστε ελεύθεροι, μέσα στον μήνα, θα έχετε πολλά παλιά φλερτ που πλέον θα σας γοητεύσουν.

Ζυγός : Η Λίμνη

Μπορείτε να είστε απόλυτα ισορροπημένοι, μόνο όταν θα κλείσετε όλες τις ερωτικές σας ιστορίες με το παρελθόν…και τότε μόνο θα έρθει στην ζωή σας μια νέα αγάπη. Σε κάποιους, μια επανασύνδεση θα τους βάλει σε διλήμματα.

Σκορπιός : Το Παιδί

Μην ζηλεύετε κανέναν και τίποτα. Είναι μια περίοδος που έχετε πολλά να διορθώσετε και πιο πολύ στον εαυτό σας, που έχει χάσει την τόλμη και την αυτοπεποίθηση του. Επιστροφές από τα παλιά, πλησιάζουν με νέες προτάσεις.

Τοξότης : Τα Σπαθιά

Πολλές οι τυχαίες συναντήσεις και οι σχετικές συμπτώσεις! Όλα δείχνουν ότι οδεύετε προς μια κατεύθυνση επανασύνδεσης, με τον πρώην σας! Οι προτάσεις του, θα έχουν αυτήν την φορά ενδιαφέρον!

Αιγόκερως :Η χρυσή Βέρα

Δεν θα πρέπει να έχετε καμία αγωνία, για το πώς θα σας δουν τα νέα περιβάλλοντα του συντρόφου σας. Ήδη ξέρουν για εσάς πολλά και όλα είναι εξαιρετικά. Είστε από αυτούς, που προσεχώς, θα πάτε και σε επίσημες δεσμεύσεις.

Υδροχόος : Οι Ερωτευμένοι

Οι επαγγελματικές προκλήσεις που έρχονται στον δρόμο σας, θα είναι για εσάς η μεγάλη σας δικαίωση. Χρήμα, φήμη αλλά και πολλές ακόμη επιτυχίες είναι στα προσεχώς. Μια ερωτοφιλία, θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό… μέσα από την εξομολόγηση της.

Ιχθείς : Η Κουκουβάγια

Δεν είναι τίποτα για εσάς δεδομένο, στις αισθηματικές σχέσεις. Αυτό είναι και κάτι που το έχει καταλάβει το συντροφικό σας έτερο, και θα προσφέρει πολλά περισσότερα πλέον. Οι χωρισμένοι σύντροφοι, θα ξανασμίξουν!

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Χαρτομαντεία των Δεκανών – Σταυροδρομία παρελθόντος και παρόντος

Χαρτομαντεία των Δεκανών – Σταυροδρομία παρελθόντος και παρόντος

Προβλέψεις : Κριός ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ Οι αισθηματικές σας υποθέσεις είναι για ακόμη μια φορά μπερδεμένες....
Κέλτικοι Ρούνοι – Αλλαγές σε παλιούς δεσμούς αλλά και νέες γνωριμίες

Κέλτικοι Ρούνοι – Αλλαγές σε παλιούς δεσμούς αλλά και νέες γνωριμίες

Προβλέψεις για το 2ο 15ήμερο Δεκεμβρίου: Κριός ΘΟΥΡΙΣΑΖ Αποκλείστε από την καθημερινότητα σας, άτομα και...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 08/12/2023

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 08/12/2023

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Αφήστε τις τύψεις και ελάτε στο τώρα και σε αυτά που...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2023
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project