Χαρτομαντεία DESTE – Όλα τα μυστικά στην επιφάνεια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Χαρτομαντεία DESTE – Όλα τα μυστικά στην επιφάνεια

Χαρτομαντεία DESTE – Όλα τα μυστικά στην επιφάνεια

Για τις επόμενες 3-4 εβδομάδες:

Κριός Η Κουκουβάγια

Δεν μπορείτε ακόμη να είστε απόλυτα σίγουροι, για αυτά που θα γίνουν μέσα στον δεσμό σας, αν πρώτα δεν κάντε και τις απαραίτητες συζητήσεις, με το πρόσωπο που αγαπάτε. Πάντως η εποχή γενικότερα είναι καλή για να πάτε και πιο κάτω, αν το ζητάτε τελικά!

Ταύρος Η Άγκυρα

Όσα και να προσφέρετε, όσα και να πείτε, αν από την μεριά του αγαπημένου σας ακόμη, δεν υπάρχουν οι σχετικές προδιαγραφές και διάθεση για κάτι περισσότερο, το μόνο σίγουρο είναι ότι τίποτα δεν θα γίνει. Καλύτερα κρατήστε μικρό καλάθι.

Δίδυμοι Ζάρα – Το λευκό Άλογο του Διαμαντιού

Μόνο ευχάριστες ανακοινώσεις, θα υπάρξουν από την μεριά του ταιριού σας, καθώς πια έχει βάλει σε μια σειρά το παρόν και το παρελθόν του, και τώρα άνετε και εύκολα μπορείτε να συνεχίσετε, με όλα αυτά που κατά καιρούς έχετε προγραμματίσει.

Καρκίνος Ο Ήλιος

Η οικονομική σας άνεση, είναι και αυτή που τώρα θα σας ανοίξει τους δρόμους, έτσι ώστε να μπορέσετε να βρείτε και την ισορροπία σας με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Εσείς που είστε ελεύθεροι, θα δεχτείτε ερωτικές εξομολογήσεις, από έναν φίλο σας!

Λέων Το Δέντρο

Αυτά που συμβαίνουν μέσα στην καθημερινότητα του ανθρώπου που αγαπάτε, σας έχουν κάνει και αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε ακόμη να κάνετε τα επόμενα βήματα, και τόσο εύκολα. Τώρα χρειάζεται και εσείς να κοιτάξετε την δική σας ζωή.

Παρθένος Σελάνα – Το Τζαν του Εβένου

Επισκέψεις θα έχετε από τον πρώην σας, που κατά καιρούς σας θυμάται. Μια ακόμη φορά είναι και τώρα, που θέλει να σας μιλήσει για μια ιδιαίτερη επανασύνδεση. Από την μεριά σας, μην ανάψετε το πράσινο φως τόσο εύκολα.

Ζυγός Το Γράμμα

Δύο καρδιές χτυπάνε για εσάς και μάλλον το έχετε καταλάβει, για τα καλά. Από την νέα εβδομάδα, θα υπάρξουν και οι σχετικές προσεγγίσεις που θα σας κάνουν να καταλάβετε, ότι ένας από τους δύο που σας πολιορκούν, δεν είναι και τόσο σοβαρός.

Σκορπιός Ουρμίαα – Η Σουλτάνα του Ρουμπινιού

Δεν χρειάζεται να είστε και τόσο ανοιχτοί, σε άτομα που τώρα έχουν εισέλθει στην ζωή σας. Δεν μπορείτε να ξέρετε τι θέλουν και τις πραγματικές τους προθέσεις. Το καλό είναι ότι μπορείτε πια με την εμπειρία που έχετε, να ξεχωρίσετε τους πάντες.

 

Τοξότης Αράλ – Ο Πασάς του Σμαραγδιού

Μέσα στην οικογένεια σας, θα υπάρξουν κάποιες κοινές λύσεις – αποφάσεις, που σαν συντρόφους, θα σας κάνουν να έρθετε επιτέλους και πιο κοντά. Σε όλα τα επόμενα σας βήματα, μην επιτρέψετε πια σε κανέναν να σας μπερδέψει και πάλι.

Αιγόκερως Η Μπρατσέρα

Το σύμπαν είναι απόλυτα υποστηρικτικό για εσάς, και μάλλον θα πρέπει να δείτε πιο ξεκάθαρα μέσα σας τι θέλετε, να καταφέρετε από εδώ και μετά, στον αισθηματικό και στον εργασιακό σας τομέα! Σίγουρα όλα θα έχουν επιτυχία.

Υδροχόος Η Παιδούλα

Μπορεί να ξέρετε τα πάντα, για το παρελθόν του συντρόφου σας, αλλά τώρα στην πραγματικότητα, δεν σας είναι χρήσιμα για τίποτα. Υπάρχουν θέματα που πρέπει να τα κουβεντιάσετε και να πάρετε αποφάσεις, πριν να λήξει αυτό το έτος.

Ιχθείς Ο Δρόμος

Μέσα στους κοινωνικούς κύκλους σας, υπάρχει ένα άτομο που μήνες τώρα σας έχουν βάλει στο στόχαστρο του και το ξέρετε. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα δείτε και από πλευράς του, τις πιο συγκεκριμένες δράσεις – προτάσεις.

 

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ζώδια – Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τετάρτη 03/06/2020

Ζώδια – Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τετάρτη 03/06/2020

Ημερήσιες προβλέψεις:   Κριός Σχόλια και κουτσομπολιά, θα πέσουν στον δρόμο σας για το πρόσωπο...
Επανασυνδέσεις και Σύντροφοι – Τετάρτη 03/06/2020

Επανασυνδέσεις και Σύντροφοι – Τετάρτη 03/06/2020

Για όλους:   Κριός Φρέσκιες ιδέες που θα σας ανανεώσουν θα έρθουν από τον άνθρωπο...
Ωροσκόπιο Σχέσεων – Επικοινωνίες με τα παλιά

Ωροσκόπιο Σχέσεων – Επικοινωνίες με τα παλιά

Προβλέψεις για τον Ιούνιο: ΚΡΙΟΣ : Μια περίοδος μέχρι και την δεύτερη έκλειψη του μήνα,...
 • αστρολογικές προβλέψεις

  αστρολογικές προβλέψεις
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • αστρολογικές προβλέψεις

  αστρολογικές προβλέψεις
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8550, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project