Χαρτομαντεία DESTE – Όλα τα μυστικά στην επιφάνεια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Χαρτομαντεία DESTE – Όλα τα μυστικά στην επιφάνεια

Χαρτομαντεία DESTE – Όλα τα μυστικά στην επιφάνεια
Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!
Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 9011 400 633, δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

Για τις επόμενες 3-4 εβδομάδες:

Κριός Η Κουκουβάγια

Δεν μπορείτε ακόμη να είστε απόλυτα σίγουροι, για αυτά που θα γίνουν μέσα στον δεσμό σας, αν πρώτα δεν κάντε και τις απαραίτητες συζητήσεις, με το πρόσωπο που αγαπάτε. Πάντως η εποχή γενικότερα είναι καλή για να πάτε και πιο κάτω, αν το ζητάτε τελικά!

Ταύρος Η Άγκυρα

Όσα και να προσφέρετε, όσα και να πείτε, αν από την μεριά του αγαπημένου σας ακόμη, δεν υπάρχουν οι σχετικές προδιαγραφές και διάθεση για κάτι περισσότερο, το μόνο σίγουρο είναι ότι τίποτα δεν θα γίνει. Καλύτερα κρατήστε μικρό καλάθι.

Δίδυμοι Ζάρα – Το λευκό Άλογο του Διαμαντιού

Μόνο ευχάριστες ανακοινώσεις, θα υπάρξουν από την μεριά του ταιριού σας, καθώς πια έχει βάλει σε μια σειρά το παρόν και το παρελθόν του, και τώρα άνετε και εύκολα μπορείτε να συνεχίσετε, με όλα αυτά που κατά καιρούς έχετε προγραμματίσει.

Καρκίνος Ο Ήλιος

Η οικονομική σας άνεση, είναι και αυτή που τώρα θα σας ανοίξει τους δρόμους, έτσι ώστε να μπορέσετε να βρείτε και την ισορροπία σας με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Εσείς που είστε ελεύθεροι, θα δεχτείτε ερωτικές εξομολογήσεις, από έναν φίλο σας!

Λέων Το Δέντρο

Αυτά που συμβαίνουν μέσα στην καθημερινότητα του ανθρώπου που αγαπάτε, σας έχουν κάνει και αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε ακόμη να κάνετε τα επόμενα βήματα, και τόσο εύκολα. Τώρα χρειάζεται και εσείς να κοιτάξετε την δική σας ζωή.

Παρθένος Σελάνα – Το Τζαν του Εβένου

Επισκέψεις θα έχετε από τον πρώην σας, που κατά καιρούς σας θυμάται. Μια ακόμη φορά είναι και τώρα, που θέλει να σας μιλήσει για μια ιδιαίτερη επανασύνδεση. Από την μεριά σας, μην ανάψετε το πράσινο φως τόσο εύκολα.

Ζυγός Το Γράμμα

Δύο καρδιές χτυπάνε για εσάς και μάλλον το έχετε καταλάβει, για τα καλά. Από την νέα εβδομάδα, θα υπάρξουν και οι σχετικές προσεγγίσεις που θα σας κάνουν να καταλάβετε, ότι ένας από τους δύο που σας πολιορκούν, δεν είναι και τόσο σοβαρός.

Σκορπιός Ουρμίαα – Η Σουλτάνα του Ρουμπινιού

Δεν χρειάζεται να είστε και τόσο ανοιχτοί, σε άτομα που τώρα έχουν εισέλθει στην ζωή σας. Δεν μπορείτε να ξέρετε τι θέλουν και τις πραγματικές τους προθέσεις. Το καλό είναι ότι μπορείτε πια με την εμπειρία που έχετε, να ξεχωρίσετε τους πάντες.

 

Τοξότης Αράλ – Ο Πασάς του Σμαραγδιού

Μέσα στην οικογένεια σας, θα υπάρξουν κάποιες κοινές λύσεις – αποφάσεις, που σαν συντρόφους, θα σας κάνουν να έρθετε επιτέλους και πιο κοντά. Σε όλα τα επόμενα σας βήματα, μην επιτρέψετε πια σε κανέναν να σας μπερδέψει και πάλι.

Αιγόκερως Η Μπρατσέρα

Το σύμπαν είναι απόλυτα υποστηρικτικό για εσάς, και μάλλον θα πρέπει να δείτε πιο ξεκάθαρα μέσα σας τι θέλετε, να καταφέρετε από εδώ και μετά, στον αισθηματικό και στον εργασιακό σας τομέα! Σίγουρα όλα θα έχουν επιτυχία.

Υδροχόος Η Παιδούλα

Μπορεί να ξέρετε τα πάντα, για το παρελθόν του συντρόφου σας, αλλά τώρα στην πραγματικότητα, δεν σας είναι χρήσιμα για τίποτα. Υπάρχουν θέματα που πρέπει να τα κουβεντιάσετε και να πάρετε αποφάσεις, πριν να λήξει αυτό το έτος.

Ιχθείς Ο Δρόμος

Μέσα στους κοινωνικούς κύκλους σας, υπάρχει ένα άτομο που μήνες τώρα σας έχουν βάλει στο στόχαστρο του και το ξέρετε. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα δείτε και από πλευράς του, τις πιο συγκεκριμένες δράσεις – προτάσεις.

 

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 875 876 8254 (με χρέωση ΜΟΝΟ 0,75€/1΄, τώρα από όλα τα σταθερά και κινητά) και βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν!

Γιατί οι αληθινές προβλέψεις τώρα πια δεν κοστίζουν.


Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Χαρτομαντεία LENORMAND – Ξαφνικές γνωριμίες για όλους!

Χαρτομαντεία LENORMAND – Ξαφνικές γνωριμίες για όλους!

Προβλέψεις για το επόμενο 15μερο: Κριός ΤΟ ΠΛΟΙΟ Κάποια παλιά του μυστικά θέλει, να σας...
Ζωδιακή Συμβατότητα – Ποιά ζώδια θα έχουν επιστροφές από το παρελθόν τους?

Ζωδιακή Συμβατότητα – Ποιά ζώδια θα έχουν επιστροφές από το παρελθόν τους?

Για τον μήνα του Δεκεμβρίου: Κριός Πιθανόν και να είστε έτοιμοι πια, για να πείτε...
Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Πέμπτη 21/11/2019

Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Πέμπτη 21/11/2019

Ερωτικές Προβλέψεις: ΚΡΙΟΣ : Η ΔΥΝΑΜΗ Δεν θέλετε άλλες περιπέτειες με την αισθηματική σας ζωή...
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2019
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project