Χαρτομαντεία DESTE – Προτάσεις επανασύνδεσης για μερικά μόνο ζώδια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Χαρτομαντεία DESTE – Προτάσεις επανασύνδεσης για μερικά μόνο ζώδια

Χαρτομαντεία DESTE – Προτάσεις επανασύνδεσης για μερικά μόνο ζώδια

Προβλέψεις για το επόμενο 2μηνο:

Κριός – Ο ΝΕΙΛΟΣ

Οι λύσεις που αναζητάτε, θα έρθουν και όχι από εσάς. Αυτός που σας αγαπάτε είναι και αυτός που θα βρει το κουράγιο, να σας προτείνει ένωση μόνιμη.

 

Ταύρος – Η ΠΑΙΔΟΥΛΑ

Εσείς που ακόμη δηλώνετε ελεύθεροι προς όλες τις κατευθύνσεις, θα χρειαστεί να δώσετε λίγο χρόνο σε μια νέα γνωριμία που έχει έρθει στον δρόμο σας. Ίσως και να αξίζει.

 

Δίδυμοι – ΖΑΡΑ / ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Όλα αυτά που έχει συζητήσει με τον άνθρωπο σας, από τα τέλη του Ιουλίου, θα αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά. Ίσως και ένας γάμος, να πέσει σαν πρόταση.

Καρκίνος – Η ΜΠΡΑΤΣΕΡΑ

Πολλά τα φλερτ που έρχονται από κάποιο φιλικό σας άτομο, και μάλλον σας έχουν μπερδέψει. Δώστε χρόνο έτσι ώστε να καταλάβετε τι θέλει η άλλη πλευρά.

 

Λέων – ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ

Οι ώρες και οι μέρες για κάποιον μέχρι να σας δει… θα φαντάζουν αιώνες. Υπάρχει μια ερωτική εκκρεμότητα που πρέπει να τακτοποιηθεί μέσα στον μήνα αυτόν που φεύγει.

 

Παρθένος – Η ΚΑΡΔΙΑ

Μπορεί να είστε μόνοι σας, αλλά αυτό δεν δείχνει να σας ενοχλεί καθόλου. Έχετε ούτως ή άλλως ένα γεμάτο πρόγραμμα που δείχνει να σας γεμίζει το μυαλό και την καρδιά.

Ζυγός – ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ

Οι περισσότεροι του ζωδίου σας, βρίσκεστε μέσα σε σχέσεις που χρειάζονται άμεσα διορθώσεις. Εσείς σίγουρα ξέρετε τι πρέπει να κάνετε, άρα μην το καθυστερείτε.

 

Σκορπιός – ΣΕΛΑΝΑ / ΤΟ ΤΖΑΝ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ

Όλες οι παρελθούσες εμπειρίες σας είναι και αυτές που στο τώρα, σας δίνουν και την γνώση – σωστή σκέψη, για το πώς πρέπει να διαχειριστείτε όλα τα παρόντα ζητήματα.

 

Τοξότης – Ο ΗΛΙΟΣ

Οι ερωτικές σας δράσεις, έχουν πιάσει την προσοχή κάποιου που μέσα στις ερχόμενες ημέρες, θα θελήσει να συζητήσει μαζί σας πολλά περισσότερα.

Αιγόκερως – ΜΙΝΤΑ / Η ΧΑΝΟΥΜΙΣΣΑ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ

Τα μονοπάτια σας είναι ανοιχτά, για την επανασύνδεση που ζητάτε. Αυτό κατά κύριο λόγο βαραίνει εσάς… που μάλλον θα να κάνετε τις πρώτες κινήσεις.

 

Υδροχόος – ΑΡΙΜΑΝ / ΤΟ ΤΖΑΝ ΤΟΥ ΡΟΥΜΠΙΝΟΥ

Ξεχάστε τα παλιά. Δεν σας χρειάζονται. Αυτό που έχει τώρα την αξία του, είναι να μπορέσετε να ανοίξετε την καρδιά σας και να επιλέξετε μόνο ότι σας ταιριάζει.

 

Ιχθείς – ΝΤΑΡΕ / Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Μην βάζετε στοίχημα για τα ερωτικά σας… θα χάσετε σίγουρα. Δεν ξέρετε τι και ποιον θέλετε, με όλα αυτά που έχουν προκύψει τους τελευταίους μήνες στην καθημερινότητα σας.

 

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τετάρτη 28/07/2021

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τετάρτη 28/07/2021

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Έχετε βάλει στο μυαλό σας, ένα σχέδιο για το πώς θα...
Ωροσκόπιο – Παλιές γνωριμίες θα γίνουν ιστορίες αγάπης… λίαν συντόμως!

Ωροσκόπιο – Παλιές γνωριμίες θα γίνουν ιστορίες αγάπης… λίαν συντόμως!

Προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο:   Κριός Δεν αξίζει να χάνετε τον χρόνο σας, με...
Χαρτομαντεία KISMET – Επανανενώσεις ζευγαριών και νέοι έρωτες

Χαρτομαντεία KISMET – Επανανενώσεις ζευγαριών και νέοι έρωτες

Προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο: Κριός : Ο μελαχρινός Άντρας Αποκτήστε και πάλι την αυτοπεποίθηση...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2021
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project