Χαρτομαντεία HAL G – Ποια ζώδια θα έχουν μαντάτα από το παρελθόν τους? - Αστρολογικές Προβλέψεις

Χαρτομαντεία HAL G – Ποια ζώδια θα έχουν μαντάτα από το παρελθόν τους?

Χαρτομαντεία HAL G – Ποια ζώδια θα έχουν μαντάτα από το παρελθόν τους?

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο:

Κριός ΤΟ ΠΛΟΙΟ

Δεν σας είναι τελικά και τόσο εύκολο, να ξεχάσετε αυτά που έχουν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα, με το άτομο που έχετε ερωτευτεί. Από την νέα εβδομάδα 15/03, κάτι σίγουρα καλυτερεύει.

 

Ταύρος Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Μην δίνετε και τόση σημασία και χρόνο, σε καταστάσεις και πρόσωπα, που δεν είναι συμβατά με την δική σας στάση ζωής. Πιθανόν και κάπως έτσι να σας καθυστερείτε.

 

Δίδυμοι ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Οικονομικά μηνύματα και θετικές εξελίξεις, έχουν τα μέσα του Μαρτίου! Εσείς που είστε σε μια φάση αλλαγών, δράστε με ωριμότητα και χωρίς να κάνετε πέριξ ανακοινώσεις.

Καρκίνος ΤΑ ΚΕΡΜΑΤΑ

Αυτό που ζείτε μέσα στον δεσμό σας, είναι τόσο καλό και ποιοτικό… και για τους δύο σας. Άρα είναι και το πιο σωστό χρονικό διάστημα για να αποκολληθείτε από το παρελθόν.

 

Λέων ΤΑ ΣΠΑΘΙΑ

Οι σκέψεις και τα συναισθήματα σας, έχουν διαφορετικές διαδρομές…και όχι άδικα! Παρόν και πρόσφατο παρελθόν, ζητούν μια θέση στην καρδιά σας!

 

Παρθένος ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Κάποιες στιγμές είστε σκληροί με τον εαυτό σας, και ίσως κάπως έτσι να χάνετε χαρές και ποιοτικούς ανθρώπους από γύρω σας. Ενεργοποιηθείτε και ξεχάστε τα παλιά.

Ζυγός ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

Θέλετε να τηρήσετε ένα αυστηρό χρονοδιάγραμμα, για την επαγγελματική σας ζωή, που ίσως να χάνετε την ισορροπία σας από την αισθηματική σας σχέση.

 

Σκορπιός Ο ΚΡΙΝΟΣ

Υπάρχουν πολλά που ο σύντροφος σας, θέλει να συζητήσει μαζί σας και πιο πολύ, κάποιες παρεξηγήσεις – λάθος ερμηνείες που έχουν λάβει χώρα τις τελευταίες εβδομάδες.

 

Τοξότης Ο ΔΡΟΜΟΣ

Χρειάζεται να ξεκαθαρίσετε μέσα στο μυαλό σας, τι θέλετε να κάνετε από εδώ και μετά… και με ποιον. Όλα τα άλλα είναι απλές καθυστερήσεις και δικαιολογίες.

Αιγόκερως ΤΟ ΚΑΝΤΗΛΙ

Μια καλή σας φιλία, τείνει να εξελιχθεί σε ερωτοφιλία… ίσως και έρωτα! Είναι νωρίς για να βγάλετε τα συμπεράσματα σας, άρα μην κάνετε κάτι ακόμη τολμηρό!

 

Υδροχόος Η ΚΑΡΔΙΑ

Ο τρόπος σκέψης του συντρόφου σας, είναι τελείως διαφορετικός από εσάς… και αυτό σαν κατάσταση κάποιες φορές ίσως και να σας κάνει να αισθάνεστε περίεργα.

 

Ιχθείς ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Λειτουργείτε μόνοι σας ακόμη καλύτερα. Αυτό είναι κάτι που τώρα σας δίνει χαρά και δύναμη, για να λήξετε κάποια πρακτικά σας προβλήματα – υποχρεώσεις.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Χαρτομαντεία HAL G – Μαντάτα που θα δώσουν και πάλι το χαμόγελο στους συντρόφους

Χαρτομαντεία HAL G – Μαντάτα που θα δώσουν και πάλι το χαμόγελο στους συντρόφους

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο: ΚΡΙΟΣ : Η ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Το περιβάλλον σας έχει κάποιες...

Αστρολογικές τάσεις Απριλίου – Παρελθόν και παρόν στην ίδια ευθεία

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:   Κριός Όλα αυτά που έχει ζητήσει το συντροφικό σας...
Οι κάρτες της SIBYLLA αποκαλύπτουν το μέλλον των αισθηματικών δεσμών!

Οι κάρτες της SIBYLLA αποκαλύπτουν το μέλλον των αισθηματικών δεσμών!

Κριός ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ Μια τυχαία συνάντηση με κάποιον πρώην σας, θα σας φέρει πιο κοντά...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2023
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project