Χαρτομαντεία HAL – Προβλέψεις για ζευγάρια και ελεύθερους - Αστρολογικές Προβλέψεις

Χαρτομαντεία HAL – Προβλέψεις για ζευγάρια και ελεύθερους

Χαρτομαντεία HAL – Προβλέψεις για ζευγάρια και ελεύθερους

Χαρτομαντεία HAL – Προβλέψεις για ζευγάρια και ελεύθερους

Προβλέψεις για  τις ερχόμενες 1 – 3 εβδομάδες:

Κριός : Ο μελαχρινός Άντρας

Το μόνο εύκολο αυτές τις εποχές, είναι να τα ξαναβρείτε με τον άνθρωπο σας! Το δύσκολο είναι, να διατηρήσετε ένα καλό επίπεδο αισθημάτων και επικοινωνίας.

Ταύρος : Ο  λευκός Κρίνος

Μην λέτε όλα τα θέματα τα προσωπικά σας, σε οικογένεια και φίλους. Μπορεί και να μην τους αφορούν, μπορεί και να χαλάτε την εικόνα του ταιριού σας. Βρείτε τις λύσεις με άλλον τρόπο.

Δίδυμοι : Ο Δρόμος

Μπορείτε να φύγετε για διακοπές, αν είστε μόνοι και εκεί απλά …και για ακόμη μια φορά να περάσετε καλά. Οι έρωτες θα προβάλλουν από τον νέο μήνα και θα σας αναστατώσουν.

Καρκίνος : Το Σπίτι

Με μερικές ακόμη ημέρες να έχετε την εύνοια του Ερμή, πάνω στο ζώδιο σας, θα ήταν κρίμα να χαλάσετε την διάθεση σας, γύρω από παρελθοντολογίες. Τα καλύτερα είναι μπροστά σας.

Λέων : Η Κορώνα

Οι μόνιμες εντάσεις, που έχουν παγιωθεί εντός του δεσμού σας, αφορούν το δικό σας παρελθόν, που ακόμη και τώρα συνεχίζει να σας ενοχλεί. Μάλλον θα πρέπει κάπου αυτό να το περιορίσετε.

Παρθένος : Η νεαρή Γυναίκα

Εσείς αυτήν την περίοδο είστε πραγματικά …από τα πιο κουρασμένα σε σωματικό επίπεδο ζώδια, που τρέχετε για να τα προλάβετε όλα. Οργανώστε από τώρα τις διακοπές σας.

Ζυγός : Η Αφροδίτη

Η νέα εβδομάδα, έχει μεγάλο φόρτο εργασίας και υποχρεώσεων οικογενειακών, που όμως με τόσα καλά αστρολογικά, όλα θα τα διεκπεραιώσετε επαρκώς.

Σκορπιός : Το Μάτι
Αν οι μέρες σας βρίσκουν, ανάμεσα σε ένα σοβαρό ερωτικό δίλημμα, μάλλον δεν θα πρέπει να πιεστείτε χρονικά για να δώσετε απαντήσεις. Δεν χρειάζεται στο τέλος κάποιος να πληγωθεί.

Τοξότης : Τα Σπαθιά

Ξέρετε ότι υπάρχουν μέσα στην ζωή σας, άτομα και καταστάσεις, που πρέπει να σας αποδεσμεύσουν πρώτα, για να ξαναφτιάξετε την προσωπική σας καθημερινότητα.

Αιγόκερως : Η χρυσή Άρπα

Αν θέλετε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους μέσα στην εργασία σας, και μέχρι να καταλάβετε τι παιχνίδι παίζεται γύρω σας, τότε απλά κάντε το άμεσα. Σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι.

Υδροχόος : Οι Ερωτευμένοι

Πολλά τα φιλικά πρόσωπα που είναι γύρω σας και θέλουν να σας προσκαλέσουν σε διακοπές και κοινές διασκεδάσεις. Μην ξεχνάτε και τον σύντροφο σας.

Ιχθείς : Η Κουκουβάγια

Αν υπάρχουν κάποιες πιο παλιές παρεξηγήσεις, με την οικογένεια του αγαπημένου σας, είναι τώρα μια καλή ευκαιρία, για να τις λήξετε και να ηρεμήσετε!

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Χαρτομαντεία SIBYLLA – Τα μυστικά έρχονται στο φως

Χαρτομαντεία SIBYLLA – Τα μυστικά έρχονται στο φως

Προβλέψεις για τις επόμενες 2-5 εβδομάδες: Κριός ΤΟ ΦΩΣ Είστε απόλυτα αποφασισμένοι, να κάνετε τα...
Κινέζικο Ωροσκόπιο – Ποιά ζώδια θα έχουν αλλαγές σε καριέρα και προσωπική ζωή?

Κινέζικο Ωροσκόπιο – Ποιά ζώδια θα έχουν αλλαγές σε καριέρα και προσωπική ζωή?

Ζωδιακές προβλέψεις: Τίγρης Μην αφήνεστε σε ρυθμούς τρίτων, μόνο και μόνο για να δείχνετε θετικοί...

Επανασυνδέσεις και Σχέσεις – Σαββάτο 11/07/2020

Για όλους: Κριός Θα πρέπει να είστε πιο εγκρατείς στα λόγια σας…ειδικά τώρα που λήγει...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project