Χαρτομαντεία KISMET – Αλήθειες και ψέματα αποκαλύπτονται! - Αστρολογικές Προβλέψεις

Χαρτομαντεία KISMET – Αλήθειες και ψέματα αποκαλύπτονται!

Χαρτομαντεία KISMET – Αλήθειες και ψέματα αποκαλύπτονται!

Προβλέψεις για τον Δεκέμβριο:

Κριός Ο ΗΛΙΟΣ

Πολλές οι καταστάσεις που πρέπει το συντροφικό σας έτερο, να λήξει με το παρελθόν του. Εσείς σε όλα αυτά δεν χρειάζεται να ανακατευτείτε, απλά περιμένετε το αποτέλεσμα.

 

Ταύρος ΤΑ 7 ΑΣΤΡΑ

Θα συγκινηθείτε με όλα αυτά που θα γίνουν από κάποιον που κύκλου σας, που έχει ερωτικά συναισθήματα για εσάς, αλλά ακόμη δεν σας τα έχει αποκαλύψει πλήρως.

 

Δίδυμοι ΟΙ ΠΥΛΕΣ

Οι δρόμοι σας θα στρωθούν με αληθινή αγάπη, πολλά χρήματα αλλά και επαγγελματικές ευκαιρίες που θα σας ενισχύσουν… σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας σας.

Καρκίνος ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ

Μπορεί να είστε διστακτικοί αλλά το ένστικτο σας, σας σπρώχνει για να ακούσετε όλα αυτά που έχει να σας προτείνει εκ νέου το πρώην συντροφικό σας έτερο.

 

Λέων ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ

Μπορεί να αισθάνεστε ότι η σχέση σας, είναι σε μια ρουτίνα αλλά έχετε όλες τις δυναμικές έτσι ώστε να ανανεώσετε το κλίμα. Το ταίρι σας, θα σας υποστηρίξει.

 

Παρθένος ΤΟ ΦΩΣ

Εντός αυτής της εβδομάδας θα έχετε πολλές εκπλήξεις επικοινωνιακές από το παρελθόν σας! Κάποιος είναι έτοιμος, για να σας μιλήσει από καρδιάς.

Ζυγός Η ΑΛΛΑΓΗ

Έχετε μείνει σίγουρα εγκλωβισμένοι μέσα σε καταστάσεις που δεν σας αρέσουν ούτε στα κοινωνικά σας δρώμενα, ούτε στα επαγγελματικά σας. Δράστε και φέρτε τις λύσεις.

 

Σκορπιός Η ΑΓΑΠΗ

Εσείς που έχετε μοιράσει την καρδιά σας, σε δύο δρόμους… έχει πα έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να ξεκαθαρίσετε. Αυτό θα σας δώσει και μια καλύτερη ψυχολογία.

 

Τοξότης Η ΕΥΝΟΙΑ

Αυτό που θέλετε και ζητάτε, είναι δίκαιο και ο αγαπημένος σας κάνει ότι περνάει από το χέρι του, για να σας το προσφέρει και το συντομότερον δυνατόν.

Αιγόκερως Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Υπάρχουν θέματα που τρέχουν μέσα στον δεσμό σας, και έχει διάθεση για να φέρετε στην επιφάνεια και να τα λύσετε. Πιθανόν και να υπάρξει κάποιος δίκαιος αντίλογος.

 

Υδροχόος ΟΙ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Είστε μπερδεμένοι αλλά και προβληματισμένοι… με τις περίεργες συμπεριφορές από την μεριά του αγαπημένου σας. Δώστε χρόνο για να μάθετε τι συμβαίνει.

 

Ιχθείς ΑΝΤΡΑΣ – ΓΥΝΑΙΚΑ

Έχετε πληθώρα από προτάσεις που σας γοητεύουν… αλλά ξέρετε τι θέλετε. Μέσα στο πρώτο 10ήμερο του μήνα, θα λάβετε και κάποιες προσκλήσεις από το χαμένο σας παρελθόν.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Η τράπουλα των Προσώπων – Αλλού η παρουσία και αλλού το μυαλό!

Η τράπουλα των Προσώπων – Αλλού η παρουσία και αλλού το μυαλό!

Προβλέψεις Φεβρουαρίου: Κριός ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Οι ευχές σας θα εισακουστούν, και το πρόσωπο που έχετε...
23+24/01/2021 Ένα Σαββατοκύριακο που θα φανερώσει τους κρυφούς εραστές

23+24/01/2021 Ένα Σαββατοκύριακο που θα φανερώσει τους κρυφούς εραστές

Αλλαγές στις ερωτικές σχέσεις, φέρνει η τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου: Κριός Σημαντικά αυτά που θέλει...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Κυριακή 24/01/2021

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Κυριακή 24/01/2021

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Μόνο θετική θα είναι τελικά η ανταπόκριση που θα έχετε από...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2021
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project