Χαρτομαντεία KISMET – Επανανενώσεις ζευγαριών και νέοι έρωτες - Αστρολογικές Προβλέψεις

Χαρτομαντεία KISMET – Επανανενώσεις ζευγαριών και νέοι έρωτες

Χαρτομαντεία KISMET – Επανανενώσεις ζευγαριών και νέοι έρωτες

Προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο:

Κριός : Ο μελαχρινός Άντρας

Αποκτήστε και πάλι την αυτοπεποίθηση σας. Ένας νέος έρωτας θα έρθει στην ζωή σας, και σίγουρα θα σας κάνει να δείτε τα πάντα… πιο έγχρωμα!

Ταύρος : Ο λευκός Πύργος

Σίγουρα έχετε μετανιώσει για πολλά… που δεν έχετε κάνει. Οι μέρες κάτω από την αλλαγή του μήνα, θα σας δώσουν την εσώτερη δυναμική, για να ολοκληρώσετε τις εκκρεμότητες σας.

Δίδυμοι : Ο Δρόμος

Δεν χρειάζεται αυτήν την εποχή να πιέσετε κανέναν… και ακόμη περισσότερο να παρακαλέσετε κάποιον. Έχετε πολλά θέματα μέσα στην δική σας ζωή, που πρέπει πρώτα να τακτοποιήσετε.

Καρκίνος : Το Σπίτι

Ιδανικό το διάστημα αυτό και μέχρι το τέλος του Ιουλίου. Χρήματα και εργασιακές ευκαιρίες, περνάνε από μπροστά σας και εσείς θα πρέπει όλα να τα εκμεταλλευτείτε.

 

Λέων : Η Τριανταφυλλιά

Συμβαίνουν πολλά και δύσκολα μέσα στην σχέση σας, που όμως έχει βαθιές και αληθινές ρίζες. Το συντροφικό σας έτερο, θα πάρει σχετικές πρωτοβουλίες που θα σας ισορροπήσουν.

Παρθένος : Η νεαρή Γυναίκα

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα 26/07, θα έχετε την ευκολία των επικοινωνιών με το πρόσωπο που έχετε στην καρδιά σας. Σίγουρα ψάξτε και πιο βαθιά όλα αυτά που θα σας προταθούν.

Ζυγός : Η ξένη Γυναίκα

Κάποιες φορές η ζήλια και η κτητικότητα σας, ξεφεύγει από το μέτρο… και εσείς θα πρέπει να δείτε πλέον, τι είναι αυτό που σας το προκαλεί. Μιλήστε ευθέως στον άνθρωπο σας.

Σκορπιός : Το Παιδί

Κάποιες επισκέψεις να περιμένετε από παλιούς φίλους. Είναι μια εποχή της ζωής σας, που αυτοί που αξίζουν θα έρθουν για να μείνουν! Όλα τα άλλα προσπεράστε τα.

Τοξότης : Τα Σπαθιά

Μην ακούτε τι λένε οι άλλοι για τις δικές σας υποθέσεις. Εσείς ξέρετε που εστιάζεται το πρόβλημα, άρα δράστε άμεσα και οι λύσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους.

Αιγόκερως : Η χρυσή Βέρα

Πολλά αυτά που θέλει το ταίρι σας, να αλλάξει στην ζωή σας την κοινή. Οι προτάσεις που θα σας γίνουν σίγουρα, θα σας βρουν απόλυτα σύμφωνους.

Υδροχόος : Οι Ερωτευμένοι

Αυτά που ακούτε και μαθαίνετε για το άτομο που σας αφορά, είναι μέτρια! Μέσα στο δεύτερο 15ήμερο του νέου μήνα… πιθανόν και να τα πείτε από κοντά.

 

Ιχθείς : Η Κουκουβάγια

Είστε τα ζώδια που μέσα στον Αύγουστο, θα καταφέρετε να δείτε τον αγαπημένο σας, που έχετε χιλιομετρική ή χρονική απόσταση! Κάποια χρήματα επίσης που περιμένετε, έρχονται.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ερωτική MANDALA – Καρμικές σχέσεις και μοιραίοι σύντροφοι μαζί

Ερωτική MANDALA – Καρμικές σχέσεις και μοιραίοι σύντροφοι μαζί

Προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο:   Κριός – ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ Ζητάτε με κάθε τρόπο, να...
Ζωδιακές προβλέψεις για το δεύτερο 15ήμερο του Σεπτεμβρίου – Αγάπη/Οικονομικά/Τύχη

Ζωδιακές προβλέψεις για το δεύτερο 15ήμερο του Σεπτεμβρίου – Αγάπη/Οικονομικά/Τύχη

Αλλαγές σε κάθε επίπεδο, φέρνουν οι επόμενες 2-3 εβδομάδες όπου και θα δώσουν ευκαιρίες και...
Mαντική τράπουλα PASSAR – Οι κύκλοι το παρελθόντος ξανα-ανοίγουν

Mαντική τράπουλα PASSAR – Οι κύκλοι το παρελθόντος ξανα-ανοίγουν

Αισθηματικές προβλέψεις για το επόμενο 2μηνο: Κριός ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ Δεν είστε και απόλυτα...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2021
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project