Χαρτομαντεία KISMET – Επιστροφές σε παλιούς συντρόφους - Αστρολογικές Προβλέψεις

Χαρτομαντεία KISMET – Επιστροφές σε παλιούς συντρόφους

Χαρτομαντεία KISMET – Επιστροφές σε παλιούς συντρόφους

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο:

Κριός Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΙΠΠΕΑΣ

Πολλές οι οικονομικές εκπλήξεις που τρέχουν αυτό το διάστημα και κυρίως από την εργασία σας. Κρατήστε τα συναισθήματα και τα πάθη για αργότερα. Κάποιος από το παρελθόν, θέλει να σας ξαναμιλήσει.

 

Ταύρος Ο ΑΝΤΡΑΣ

Τις υποσχέσεις και τα λόγια σας, ακόμη δεν έχουν συναντηθεί με τις σχετικές πράξεις. Αυτό είναι και κάτι που θα κάνει τον άνθρωπο σας, να παραπονεθεί ίσως και δικαίως.

 

Δίδυμοι Η ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΠΕΤΡΑ

Κοιτάξτε πιο σοβαρά τα οικονομικά σας, που μάλλον ένεκα του Καλοκαιριού έχουν βγει εκτός προγραμματισμού. Σίγουρα προλαβαίνετε να κάνετε τις αλλαγές σας. Μια ερωτοφιλία, θα σας αποκαλυφθεί ξαφνικά.

Καρκίνος ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ

Πολλά αυτά που ακόμη δεν καταλαβαίνετε, για τον καινούργιο σας σύντροφο αλλά και το καλό είναι ότι υπάρχει διάθεση για συνεννόηση σε κάθε επίπεδο.

 

Λέων ΤΑ ΣΠΑΘΙΑ

Η διαίσθηση σας, δεν σας λέει ποτέ ψέματα. Τώρα το μόνο που χρειάζεται είναι να αφήσετε λίγο τον χρόνο να περάσει, και οι αλήθειες θα σας αποκαλυφθούν.

 

Παρθένος ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Είναι πραγματικά σπουδαίο, ότι μπορείτε αυτή την εποχή και κρατάτε σε μια χρυσή ισορροπία τα οικονομικά, τα προσωπικά και τα κοινωνικά σας σε μια ευθεία. Οι ελεύθεροι θα δεχτούν ποιοτικό φλερτ.

Ζυγός ΤΑ ΑΣΤΡΑ

Κάποιος από τα παλιά σας αναζητεί καιρό και το ξέρετε. Απλά και συνειδητά….δεν κάνετε επόμενο βήμα, απλά και μόνο για να δείτε που θα πάει όλη αυτή η ιστορία.

 

Σκορπιός Ο ΚΗΠΟΣ

Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια που θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε κάποια οικονομικά – εργασιακά σας ζητήματα. Από Αύγουστο θα έρθει και ένας νέος έρωτας.

 

Τοξότης ΤΟ ΒΟΥΝΟ

Μην σκορπάτε την ενέργεια σας σε καταστάσεις που δεν σας αξίζουν. Σίγουρα υπάρχουν λύσεις που αν ενεργοποιηθείτε θα έρθουν στον δρόμο σας.

Αιγόκερως ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ

Μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα 19-25/07, θα ανταμώσετε με κάποιο άτομο που έχει καιρό να σας μιλήσει. Ένα φλερτ πιθανόν και να προκύψει στο μεταξύ σας

 

Υδροχόος Η ΚΑΡΔΙΑ

Μπορεί να υπάρχει στο μυαλό σας ότι κάποιος σας θέλει, αλλά το δεδομένο είναι ότι πρακτικά δεν έχετε ακόμη κάτι ανά χείρας. Λίγη υπομονή.

 

Ιχθείς ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Προξενιά και φρέσκιες γνωριμίες έχει το μενού των ημερών, για εσάς. Σίγουρα μην είστε ευκολόπιστοι, αλλά από αρχής θέστε τα όρια σας και θα δείτε ότι όλα μπορούν να συμβούν.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τετάρτη 28/07/2021

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τετάρτη 28/07/2021

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Έχετε βάλει στο μυαλό σας, ένα σχέδιο για το πώς θα...
Ωροσκόπιο – Παλιές γνωριμίες θα γίνουν ιστορίες αγάπης… λίαν συντόμως!

Ωροσκόπιο – Παλιές γνωριμίες θα γίνουν ιστορίες αγάπης… λίαν συντόμως!

Προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο:   Κριός Δεν αξίζει να χάνετε τον χρόνο σας, με...
Χαρτομαντεία KISMET – Επανανενώσεις ζευγαριών και νέοι έρωτες

Χαρτομαντεία KISMET – Επανανενώσεις ζευγαριών και νέοι έρωτες

Προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο: Κριός : Ο μελαχρινός Άντρας Αποκτήστε και πάλι την αυτοπεποίθηση...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2021
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project