Χαρτομαντεία KISMET – Μια αγάπη σταθμός από το παρελθόν….επιστρέφει - Αστρολογικές Προβλέψεις

Χαρτομαντεία KISMET – Μια αγάπη σταθμός από το παρελθόν….επιστρέφει

Χαρτομαντεία KISMET – Μια αγάπη σταθμός από το παρελθόν….επιστρέφει

Προβλέψεις για το επόμενο 2μηνο:

Κριός Το Λουλούδι

Δεν χρειάζεται να συμφωνήσετε με κάτι που δεν είναι συμβατό με εσάς ακόμη. Μπορεί το συντροφικό σας έτερο, να θέλει να τολμήσετε ένα βήμα επίσημο, αλλά αν εσείς για τους δικούς σας λόγους δεν μπορείτε, καλύτερα να το πείτε άμεσα.

Εύνοια με ζώδια του Αέρα

 

Ταύρος Ο Άντρας

Όσα και να ακούτε, από τους κοινούς σας φίλους με τον πρώην σας, ίσως και να έχουν μια δόση αλήθειας. Τώρα που θα καταφέρετε να βρεθείτε με το πρόσωπο αυτό, σίγουρα θα ξεκαθαρίσουν πολλά.

Εύνοια με ζώδια της Φωτιάς

 

Δίδυμοι Το Καράβι

Αυτά που ξέρετε για το παρελθόν το έντονο, που καινούργιου σας συντρόφου σας, τον τελευταίο καιρό σας έχουν βάλει μέσα σε μια κατάσταση ανασφάλειας και άγχους. Ίσως και να πρέπει πια να μιλήσετε.

Εύνοια με ζώδια της Γης

Καρκίνος Ο Φίλος

Μην λέτε ακόμη σε άτομα που δεν τα ξέρετε και τόσο καλά, όλα τα παλιά σας αισθηματικά δρώμενα. Δεν είναι καθόλου κομψό….αλλά και ίσως και να κλείνετε την πόρτα στην τύχη σας, που ήδη σας τριγυρίζει.

Εύνοια με ζώδια του Νερού

 

Λέων Τα4 Σπαθιά

Δεν θα χρειαστεί να πιέσετε αυτόν που αγαπάτε, για να πάρει πιο σύντομα τις αποφάσεις του. Τώρα θα πρέπει να τον ακούσετε σε όλα αυτά τα σημαντικά που έχει να σας πει…και που θα σας χαροποιήσουν.

Εύνοια με ζώδια του Αέρα

 

Παρθένος Η Γυναίκα

Δεν θα καταφέρετε να φύγετε ακόμη από σχέσεις, που δεν σας κρατούν όμως. Για τους δικούς σας λόγους, θέλετε να δώσετε μια πίστωση χρόνου στον άνθρωπο σας, που δείχνει ότι είναι μπερδεμένος.

Εύνοια με ζώδια του Νερού

Ζυγός Ο ανοιχτός Δρόμος

Οι καταστάσεις μέσα στον δεσμό σας, ευτυχώς και με την δυναμική της διπλωματίας, έχουν αρχίσει και πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Και τα τσακωμένα ζευγάρια, θα έχουν θετικότερες επικοινωνίες.

Εύνοια με ζώδια της Γης

 

Σκορπιός Η Νύχτα

Από σήμερα και μέχρι το τέλος του μήνα, θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις πρακτικές σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της σχέσης σας. Το συντροφικό σας έτερο, θέλει να μιλήσετε για το μέλλον μέσα από γάμο ή έστω συγκατοίκηση.

Εύνοια με ζώδια της Φωτιάς

 

Τοξότης Ο Σταθμός

Ανεβαίνουν οι ερωτικές σας μετοχές, και σίγουρα θα καταφέρετε να φέρετε πιο κοντά σας, το άτομο που αγαπάτε, και μάλλον και να κλείσετε όλους τους κύκλους του παρελθόντος…και οι δύο σας.

Εύνοια με ζώδια του Νερού

Αιγόκερως Το ανατολικό Αστέρι

Δεν σας είναι και τόσο σημαντικό, να ξεκινήσετε αυτήν την εποχή, μια νέα ερωτική σχέση. Τώρα θα πρέπει να κοιτάξετε πιο σοβαρά τα οικονομικά και κάποια σοβαρά οικογενειακά σας ζητήματα.

Εύνοια με ζώδια του Αέρα

 

Υδροχόος Η Φίλη

Στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις, και μην ζητάτε συνέχεια από το ταίρι σας για να σας φέρει λύσεις, καθώς αυτήν την εποχή έχετε και πολλά άλλα τρίτα προβλήματα με τις παράλληλες σας διαδρομές.

Εύνοια με ζώδια της Φωτιάς

 

Ιχθείς Το Δακτυλίδι

Όλα ευτυχώς λειτουργούν και μάλλον τώρα, με το πρόσωπο που αγαπάτε, θα καταφέρετε να έρθετε πιο κοντά και να λυθούν τυχόν κενά και παρεξηγήσει που είχαν λάβει χώρα…κατά λάθος.

Εύνοια με ζώδια της Γης

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

21/05 Εποχή Διδύμων και οι επικοινωνίες θα ανθίσουν

Μέσα στις προσεχείς ώρες ο Ήλιος θα αφήσει τον Ταύρο και θα περάσει στους αέρινους...
Χαρτομαντεία SIBYLLA – Η μοίρα θα φέρει κοντά τους πρώην συντρόφους

Χαρτομαντεία SIBYLLA – Η μοίρα θα φέρει κοντά τους πρώην συντρόφους

Προβλέψεις για τις προσεχείς 5 εβδομάδες:   Κριός ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Όλα αυτά που έχετε καταφέρει...

25/05/2022 Άρης στον Κριό και οι στόχοι θα υλοποιηθούν!

Ο Άρης θα περάσει στην πύρινη ζώνη του Κριού από τις 25/05 και μέχρι τις...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2022
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project