Χαρτομαντεία Κismet – Παλιές και νέες αγάπες επιστρέφουν - Αστρολογικές Προβλέψεις

Χαρτομαντεία Κismet – Παλιές και νέες αγάπες επιστρέφουν

Χαρτομαντεία Κismet – Παλιές και νέες αγάπες επιστρέφουν

Προβλέψεις για τον Νοέμβριο:

Κριός: Ο Μελαχρινός Άντρας

Οι καταστάσεις ευτυχώς μέσα στην ζωή του ατόμου, που τόσο πολύ αγαπάτε, έχουν αρχίσει και ισορροπούν και μάλλον έχει έρθει και η ώρα για να μιλήσετε εσείς οι δύο πιο ανοιχτά. Μην πείτε τίποτα, καθώς όλα τα έχετε δηλώσει και στο παρελθόν σας, απλά αναμείνατε τις καλές εξελίξεις.

Ταύρος: Το Ερωτευμένο Ζευγάρι

Αφήστε τα παλιά και τα τετριμμένα. Τώρα γύρω σας, υπάρχουν καινούργιες αισθηματικές προκλήσεις που θα σας κάνουν να ξεχάσετε όλα τα λάθη του παρελθόντος. Μέσα στην οικογένεια σας, το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου, θα υπάρξουν εξτρά χρήματα.

Δίδυμοι: Το Αστέρι και ο Ήλιος

Είστε κάτω από την ευνοϊκή μεταχείριση του σύμπαντος, και αυτό είναι κάτι που τώρα θα σας βάλει σε πιο χαρωπούς ρυθμούς, καθώς τώρα θα καταφέρετε να αλλάξετε και τις στατικές καταστάσεις μέσα στην σχέση – οικογένεια σας.

Καρκίνος: Δύο Παιδιά και μια Βάρκα

Μια νέα ερωτική πρόκληση θα έρθει στον δρόμο σας και εσείς, θα τη δεχτείτε με ανοιχτές τις αγκάλες. Το σύμπαν σας στρώνει τα κόκκινα χαλιά έτσι ώστε, να μπορέσετε να μπείτε και πάλι σε μια ισορροπημένη και ποιοτική σχέση με τις καλύτερες προδιαγραφές.

Λέων: Το Χρυσό Μήλο

Μην χαραμίζετε τον χρόνο σας, με άτομα και τις ιστορίες τους. Εσείς τώρα θέλετε μια καινούργια ερωτική συντροφιά. Δεν σας νοιάζει ποιοι είναι διαθέσιμοι και ποιοι σας πολιορκούν. Ξέρετε τι έχετε ανάγκη και μόνο κατά εκεί θα πρέπει να στοχεύσετε.

Παρθένος: Γυναίκα Ανοιχτόχρωμη και Καθρέφτης

Δεν θα δώσετε ευκαιρίες σε άτομα που στο παρελθόν, έχουν δείξει το λάθος πρόσωπο και χαρακτήρα τους σε εσάς. Γνωρίζετε και μέσα σας ότι κανείς δεν αλλάζει, και το πιο πιθανόν είναι απλά να χάσετε την ισορροπία σας. Οι καλές ειδήσεις για ένα οικονομικό θέμα πλησιάζουν.

Ζυγός: Ένας Κόμπος και μια Καρδιά

Δεν είστε και απόλυτα σίγουροι, για το πώς πρέπει να κινηθείτε στο από εδώ και μετά με τον άνθρωπο που προσπαθεί καιρό τώρα να ξανα-ζεστάνει την καρδιά σας. Δεν χρειάζεται να καταπιέζεστε και να κάνετε υπερβολές, απλά χαλαρώστε…και οι εξελίξεις θα τρέξουν.

Σκορπιός: Νεαρός Άντρας πάνω σε Χρυσό Άλογο

Ο πρώην σας θέλει να σας συναντήσει και να σας δώσει τις πραγματικές εξηγήσεις, για όλα αυτά που έχουν γίνει στο πρόσφατο παρελθόν σας. Ακούστε με προσοχή όλες αυτές τις λεπτομέρειες και θα δείτε

Τοξότης: Το Κάρο με 3 Άλογα

Εσείς που είστε μπερδεμένοι με πολλές και παράλληλες καταστάσεις, καλύτερα να πάρετε άμεσα τις αποφάσεις σας. Χρειάζεται να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και να μην αφήστε τις καταστάσεις να εκκρεμούν.

Αιγόκερως: Τετράγωνο Χαρτί με Σφραγίδες

Κερδίστε χρόνο, με το να μην κυνηγάτε τον πρώην σας! Ούτως η άλλως θα σας ψάξει…μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου, μαζί με προτάσεις που θα σας βάλουν και πάλι σε τροχιά σχέσης – γάμου ίσως!

Υδροχόος: Πλοίο με ανοιχτά Πανιά

Μην ξεχνάτε τι θέλετε και τι σας αξίζει. Σαφώς και υπάρχουν άτομα γύρω σας που σας πολιορκούν, αλλά κανένα δεν σας γεμίζει την καρδιά. Στον οικονομικό σας τομέα, θα βρείτε νέες πόρτες που θα σας ισορροπήσουν την τσέπη σας.

Ιχθείς: Δύο παράλληλοι Δρόμοι

Δεν θυμάστε τι έγινε στο παρελθόν σας. Το έχετε προσπεράσει εξ ολοκλήρου. Οι μέρες του νέου μήνα, σας δίνουν ευκαιρίες για να πάτε την ζωή σας σε πιο ασφαλή μονοπάτια και κάπου εκεί να γνωρίσετε μια καινούργια προσωπικότητα που θα γεμίσει την καρδιά σας.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ζώδια – Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τετάρτη 03/06/2020

Ζώδια – Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τετάρτη 03/06/2020

Ημερήσιες προβλέψεις:   Κριός Σχόλια και κουτσομπολιά, θα πέσουν στον δρόμο σας για το πρόσωπο...
Επανασυνδέσεις και Σύντροφοι – Τετάρτη 03/06/2020

Επανασυνδέσεις και Σύντροφοι – Τετάρτη 03/06/2020

Για όλους:   Κριός Φρέσκιες ιδέες που θα σας ανανεώσουν θα έρθουν από τον άνθρωπο...
Ωροσκόπιο Σχέσεων – Επικοινωνίες με τα παλιά

Ωροσκόπιο Σχέσεων – Επικοινωνίες με τα παλιά

Προβλέψεις για τον Ιούνιο: ΚΡΙΟΣ : Μια περίοδος μέχρι και την δεύτερη έκλειψη του μήνα,...
 • αστρολογικές προβλέψεις

  αστρολογικές προβλέψεις
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • αστρολογικές προβλέψεις

  αστρολογικές προβλέψεις
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8550, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project