Χαρτομαντεία KISMET- Προτάσεις από πρώην συντρόφους - Αστρολογικές Προβλέψεις

Χαρτομαντεία KISMET- Προτάσεις από πρώην συντρόφους

Χαρτομαντεία KISMET- Προτάσεις από πρώην συντρόφους

Προβλέψεις 2μηνου:

Κριός ΤΟ ΚΟΧΥΛΙ

Με τα χέρια σταυρωμένα τίποτα δεν μπορείτε να κάνετε. Ότι και να είναι αυτό που τώρα σας ενοχλεί, θα πρέπει να το λήξετε και να βρείτε νέα ενδιαφέροντα άτομα να σας περιβάλλουν.

 

Ταύρος ΤΟ ΣΠΑΘΙ

Στους φιλικούς σας κύκλους, υπάρχουν ποικίλα άτομα που θέλουν να σας γνωρίσουν σε πιο προσωπικό βαθμό. Μάλλον υπάρχουν και φλερτ που θα πρέπει να διαχειριστείτε σοφά.

 

Δίδυμοι Ο ΧΡΥΣΟΣ

Το συντροφικό σας έτερο, ζητάει κάτι περισσότερο πια από αυτήν την σχέση, άρα το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι απλά να συζητήσετε για όλα και ειδικά γύρω από δεσμεύσεις.

Καρκίνος ΤΟ ΜΗΛΟ

Κάποια αληθινά σας παράπονα θέλετε άμεσα να εκφράσετε στον άνθρωπο σας. Τα πιο πολλά ήδη τα ξέρει, και ίσως και να σας προλάβει μέσα από προτάσεις… έκπληξη!

 

Λέων ΟΙ ΒΕΡΕΣ

Ότι και να συμβαίνει μέσα στην καρδιά σας, θα πρέπει σίγουρα να το ελέγξετε με την λογική σας. Μπορεί και ήδη να αισθάνεστε ότι αδικήστε αλλά μόνο αν ενεργοποιηθείτε θα βρείτε λύσεις.

 

Παρθένος ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ

Πείτε τα λιγότερ… και σίγουρα μην εκθέτετε άλλο την εικόνα σας. Υπάρχουν ακόμη πολλά που πρέπει να ξέρετε και ίσως και να σας έρθουν από τρίτες πηγές.

Ζυγός Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Οι γνωστοί σας θέλουν να σας μιλήσουν για κάποιον, από την δική τους παρέα…που τον ενδιαφέρετε πολύ! Μέσα στο δεύτερο μισό του μήνα, πιθανόν και να ξεκινήσει κάτι ενδιαφέρον.

 

Σκορπιός Ο ΓΑΜΟΣ

Δεν θα βρείτε νέα αγάπη, με την λογική του να περιμένετε κάτι ή κάποιον από τα παλιά. Αποφασίστε τι θέλετε να κάνετε και προς αυτήν την κατεύθυνση, κινηθείτε άμεσα.

 

Τοξότης ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ

Το έτερον σας ήμισυ, βγάζει μια περίεργη επικοινωνιακή συμπεριφορά αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, και μάλλον θα πρέπει να ξεκαθαρίστε το τοπίο.

Αιγόκερως Η ΚΑΡΔΙΑ

Πολλά τελικά αυτά που συμβαίνουν μέσα στην ζωή σας, και ακόμη το ταίρι σας, δεν τα γνωρίζει. Καλείστε να ξεκαθαρίσετε σε χαμηλούς τόνους όλα τα θέλω σας.

 

Υδροχόος Η ΣΕΛΗΝΗ

Ένα διαφορετικό – ιδιαίτερο γεγονός, θα σας κάνει να έρθετε και πιο κοντά με τον άνθρωπο που έχετε ερωτευτεί. Πιθανόν και να συζητήσετε κάτι περισσότερο.

 

Ιχθείς ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΙ

Βρείτε τους σωστούς επικοινωνιακούς τρόπους, για να προσεγγίσει τον άνθρωπο που αγαπάτε. Όλα τα άλλα τα ξέρει και ίσως και πια να τα έχει χορτάσει.

 

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Η τράπουλα των Δεκανών – Οι καρμικές σχέσεις θα ενώσουν με μοιραία μόνιμα πια δεσμά τους Συντρόφους

Η τράπουλα των Δεκανών – Οι καρμικές σχέσεις θα ενώσουν με μοιραία μόνιμα πια δεσμά τους Συντρόφους

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο ΚΡΙΟΣ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ Οι καλοί σας φίλοι,...
Ωροσκόπιο Σχέσεων – Αισθηματικές επανασυνδέσεις μόνιμες για κάποια ζώδια

Ωροσκόπιο Σχέσεων – Αισθηματικές επανασυνδέσεις μόνιμες για κάποια ζώδια

Μέχρι το τέλος του Ιουνίου, θα συνεχίσουν να συντελούνται σημαντικές αλλαγές στον αστρολογικό θόλο… που...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 14/06/2024

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 14/06/2024

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Είστε έτοιμοι για όλα. Μέσα σε αυτό το Σαββατοκύριακο, θα λάβετε...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2024
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project