Χαρτομαντεία KISMET – Το ερωτικό πεπρωμένο φυγείν αδύνατον - Αστρολογικές Προβλέψεις

Χαρτομαντεία KISMET – Το ερωτικό πεπρωμένο φυγείν αδύνατον

Χαρτομαντεία KISMET – Το ερωτικό πεπρωμένο φυγείν αδύνατον

Ζωδιακές προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο:

 

Κριός Το χρυσό Άλογο

Οι σκέψεις που κάνετε για κάποιον γνώριμο σας, το τελευταίο χρονικό διάστημα, είναι ρομαντικές. Σίγουρα το έχει καταλάβει και μάλλον θα ανταποκριθεί θετικά.

 

Ταύρος Το Κέρμα

Οι μέρες μέχρι και το τέλος του επόμενου μήνα, είναι στρωμένες για το ζώδιο σας με κόκκινο χαλί. Αυτό είναι και κάτι που θα σας δώσει λύσεις σε ένα ερωτικό θέμα που ακουμπάει όμως και τα οικονομικά σας.

 

Δίδυμοι Το Σπίτι

Οι καταστάσεις που υπάρχουν στην ζωή σας, θα ισορροπήσουν και εσείς πια θα λάβετε τα κέρδη που σας αντιστοιχούν. Αυτό είναι και κάτι που σας κάνει να δείτε την καθημερινότητα πιο αισιόδοξα.

Καρκίνος Η Eλεύθερη Γυναίκα

Δεν σας είναι και τόσο εύκολο, να πάτε σε μια επανασύνδεση, καθώς έχουν γίνει πολλά στο πρόσφατο σας παρελθόν που δεν σας επιτρέπουν να είστε χαλαροί.

 

Λέων Τα 4 Παιδιά

Οι σκέψεις σας έχουν τελείως αντίθετη πορεία από τα συναισθήματα σας. Μπορεί να έχετε συγκεκριμένες προτάσεις από τον σύντροφο σας, αλλά θέλετε χρόνο για να τα επεξεργαστείτε όλα.

 

Παρθένος Ο Καθρέφτης

Ακούτε πολλά και περίεργα για τον άνθρωπο που έχετε στο στόχαστρο σας, και αυτό λίγο σας έχει αποθαρρύνει. Πιθανόν και κάπου μέσα σε όλα αυτά, να υπάρχει και αλήθεια.

Ζυγός Ο Άντρας

Οι αποστάσεις οι επικοινωνιακές που έχουν προκύψει με το πρόσωπο που σας αφορά, έχουν να κάνουν με την δική σας λάθος συμπεριφορά και τον ζωδιακό σας εσωστρεφισμό.

 

Σκορπιός Το Αστέρι

Δεν είστε εσείς που μπορείτε εύκολα να βγάλετε συμπεράσματα αισθηματικά. Το νέο άτομο που σας πολιορκεί, επί του παρόντος μόνο σας έχει μπερδέψει.

 

Τοξότης Οι δύο Καρδιές

Πολλές και προσωπικές οι ερωτήσεις που έχει αρχίσει και σας κάνει κάποιος, από τον στενό σας περιβάλλον. Έχετε καταλάβει ότι υπάρχει ερωτική διάθεση από μεριάς του.

Αιγόκερως Το Διαμάντι

Αποκαλύψεις έχει το επόμενο χρονικό διάστημα, όπου και θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις για τα ζητήματα που σας απασχολούν σε εργασία αλλά και αισθηματική σχέση.

 

Υδροχόος Ο Ουρανός

Εσείς οι μόνοι που μπορείτε να βρείτε τις σωστές διεξόδους για τα προβλήματα που έχουν ανακύψει μέσα σε δεσμούς του παρελθόντος και του παρόντος.

 

Ιχθείς Το Βιβλίο

Εκπλήξεις έχει το προσεχές διάστημα για εσάς, που θα γεμίσει την τσέπη σας πολύ περισσότερο αλλά και εσάς με αυτοπεποίθηση και ευτυχία.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Αύγουστος ΄24 – Παράλληλες διαδρομές και αδιέξοδα στην τελική τους ευθεία

Αύγουστος ΄24 – Παράλληλες διαδρομές και αδιέξοδα στην τελική τους ευθεία

Μηνιαίες προβλέψεις: Κριός Η καρδιά σας έχει ένα μόνο μονόγραμμα αγάπης. Αυτό είναι κάτι που...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Δευτέρα 22/07/2024

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Δευτέρα 22/07/2024

Ζωδιακές προβλέψεις: Κριός Πολλά αυτά που σας τάζουν και εσείς θα πρέπει να είστε προσεχτικοί,...
Οι κάρτες των Αγγέλων προβλέπουν χίλιους τρόπους επανασύνδεσης!

Οι κάρτες των Αγγέλων προβλέπουν χίλιους τρόπους επανασύνδεσης!

Προβλέψεις για τον Αύγουστο: Κριός Η Ελευθερία Μέσα στον κοινωνικό σας περίγυρο, έχετε κάνει πραγματικά...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2024
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project