Χαρτομαντεία Κλασσική – Επικοινωνίες που θα προκαλέσουν έρωτες - Αστρολογικές Προβλέψεις

Χαρτομαντεία Κλασσική – Επικοινωνίες που θα προκαλέσουν έρωτες

Χαρτομαντεία Κλασσική – Επικοινωνίες που θα προκαλέσουν έρωτες
Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!
Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 9011 400 633, δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

Χαρτομαντεία Κλασσική – Επικοινωνίες που θα προκαλέσουν έρωτες

Όλο το προσεχές διάστημα, θα είναι φορτωμένο με επικοινωνίες κατά κύριο λόγο ερωτικές, που θα αποσαφηνίσουν το μέλλον των σχέσεων.

 

Κριός : Το Τρία των Ξιφών

Δεν έχετε σε καμία των περιπτώσεων μετανιώσει… για όλα αυτά που έχετε πει στον άνθρωπο σας. Το πιο πιθανόν είναι να τον έχετε ενεργοποιήσει, για το καλό της σχέσης σας.

Ταύρος : Το Τέσσερα των Ράβδων

Είσαστε πραγματικά αναποφάσιστοι, για το τι θέλετε να κάνετε στην προσωπική σας ζωή. Οι δρόμοι που έχετε είναι δύο. Μια επανασύνδεση ή μια νέα γνωριμία, που ήδη σας πολιορκεί.

Δίδυμοι : Το Δέκα των Κυπέλλων

Ο ευγενικός και διπλωματικός σας λόγος, είναι αυτό το χαρακτηριστικό σας, που μπορεί να πείσει και τον πιο δύσκολο εραστή, να σας κυνηγήσει και μέχρι να κατακτήσει την ιδιαίτερη καρδιά σας.

Καρκίνος : Το Δέκα των Καρό

Εσείς είστε οι πρωταγωνιστές μέσα στον χώρο της εργασίας σας, και σίγουρα πια ξέρετε ότι έχετε γίνει και στόχος για κουτσομπολιά. Φυσικά και έχετε και τους υποστηρικτές σας.

Λέων : Το Τέσσερα των Ξιφών

Αυτή η δεσμευτική σχέση που έχετε, κάποιες φορές ίσως και να σας πιέζει παραπάνω από ότι αντέχετε. Η αξία της συντροφικότητας είναι στο να το συζητήσετε και να το λύσετε, με το ταίρι σας.

Παρθένος : Το Εφτά των Κυπέλλων

Οι απαιτήσεις των τρίτων, έχουν γίνει οι εμμονές σας. Όλοι κάτι αποζητούν από εσάς, οικογένεια – συνεργάτες – σύντροφος. Μάλλον θα πρέπει να βάλετε τα πάντα, σε μια ιεραρχία.

Ζυγός : Το Πέντε των Ξιφών

Έχετε φτάσει τα φυσικά και τα αισθηματικά σας όρια. Αυτός ο δεσμός που έχετε δεν σας δίνει κάτι περισσότερο από τους φίλους σας, τελικά. Μετά την αλλαγή του μήνα, καλύτερα να το κουβεντιάσετε.

Σκορπιός : Το Εννέα των Καρό

Οι συναισθηματικές σχέσεις, του ζωδίου σας πάσχουν υπερβολικά! Η αλήθεια είναι, ότι με τόσο φόρτο εργασίας, έχετε αφήσει τα πάντα μόνο στα χέρια του συντρόφου σας.

Τοξότης : Το Τέσσερα των Κυπέλλων

Κάποιες καλές ειδήσεις, θα λάβετε από την οικογένεια σας, όπου θα σας έρθουν λίαν συντόμως χρήματα από παλιές σας κληρονομικές- νομικές καταστάσεις.

Αιγόκερως : Το Έξι των Ράβδων

Προσπαθείτε με κάθε τρόπο, να φωτίσετε τα σκοτεινά σημεία της καρδιάς του συντρόφου σας, αλλά και σε δεύτερο τόνο της όλης σχέσης σας. Αν έχει κάτι να σας πει, θα σας το πει από μόνος του.

Υδροχόος : Το Οχτώ των Ξιφών

Έχετε πιάσει το ερωτικό σινιάλο κάποιου φίλου ή καλού σας συνεργάτη, εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά πιθανόν και να μην σας ενδιαφέρει. Δείξτε το.

Ιχθείς : Το Δύο των Κυπέλλων

Προσπαθείτε να συνδυάσετε όλα τα τρέχοντα θέματα της ζωής σας, έτσι ώστε να βρείτε και λίγο περισσότερο χρόνο, για τον άνθρωπο σας και την ταλαιπωρημένη σας σχέση.

 

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 875 876 8254 (με χρέωση ΜΟΝΟ 0,75€/1΄, τώρα από όλα τα σταθερά και κινητά) και βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν!

Γιατί οι αληθινές προβλέψεις τώρα πια δεν κοστίζουν.


Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Χαρτομαντεία SFIGGA – Τα μυστικά της Αγάπης

Χαρτομαντεία SFIGGA – Τα μυστικά της Αγάπης

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο: Κριός – ΤΟ ΣΠΑΘΙ Αποφασίστε τι θέλετε και δράστε. Αυτήν...
Κινέζικο Ωροσκόπιο – Το σύμπαν συνωμοτεί!

Κινέζικο Ωροσκόπιο – Το σύμπαν συνωμοτεί!

Προβλέψεις για το επόμενο 15ημερο: Άλογο Θα χαρείτε με την έκπληξη που σας επιφυλάσσει κάποιο...
Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Δευτέρα 09/12/2019

Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Δευτέρα 09/12/2019

Ζωδιακές προβλέψεις: ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ Δεν είστε εσείς για να δώσετε δεύτερες ευκαιρίες, σε...
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8550, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2019
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project