Χαρτομαντεία Le Grand Lenormand – Αποκαλύψεις από το παρελθόν - Αστρολογικές Προβλέψεις

Χαρτομαντεία Le Grand Lenormand – Αποκαλύψεις από το παρελθόν

Χαρτομαντεία Le Grand Lenormand – Αποκαλύψεις από το παρελθόν
Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!
Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 9011 400 633, δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

Προβλέψεις για τις επόμενες 1 – 9 ημέρες:

Κριός ΤΟ ΠΛΟΙΟ

Φροντίστε τις μέρες που θα έχετε για τις διακοπές και την αναψυχή σας, να τις περάσετε με τις παρέες που εσείς θέλετε…ακόμη και αν στο τώρα ερωτικά δεν υπάρχει κάποιος σύντροφος. Προσκλήσεις θα καταφθάσουν από παντού!

Ταύρος Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Μπορεί να είστε ακόμη λίγο θυμωμένοι με τον άνθρωπο σας, που δεν παίρνει πρωτοβουλίες για εσάς, αλλά το μόνο καλό είναι ότι το έχει ήδη από μόνος του καταλάβει…και από το τέλος του Αυγούστου, θα δράσεις υπέρ της σχέσης σας.

Δίδυμοι ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ

Θα χρειαστεί απλά να απομακρυνθείτε από καταστάσεις και άτομα, που σας έχουν κοστίσει σε χρόνο και διάθεση. Τώρα που όλα τα αστρολογικά είναι υπέρ του ζωδίου σας, μπορείτε να δώσετε παραπάνω χρόνο στους φίλους και την οικογένεια σας.

Καρκίνος ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ

Σκοτάδι και στασιμότητα υπάρχει αυτήν την εποχή, μέσα στην ερωτική σας ζωή, καθώς δηλώνετε μπερδεμένοι, με όλα αυτά που πρέπει να αντιμετωπίσετε και να λύσετε… με το παρελθόν που σας αναζητά, και το παρόν που θέλει να δώσετε απαντήσεις.

Λέων ΤΑ ΣΠΑΘΙΑ

Εσείς θα πρέπει να κάνετε λίγη ακόμη υπομονή, καθώς υπάρχουν κάποια σοβαρά ζητήματα, στην καθημερινότητα του συντρόφου σας, και σας ζητάει χρόνο. Τώρα είναι και το πιο σωστό χρονικό διάστημα, για να ασχοληθείτε και περισσότερο με τα οικονομικά σας.

Παρθένος ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Μπορείτε να κάνετε εσείς πια ένα διάλειμμα από όλους και όλα. Έχετε καταφέρει να τακτοποιήσετε πολλά ζητήματα στην καθημερινότητα σας, άρα το να φύγετε για ένα μικρό διάστημα, από την ρουτίνα σας, μόνο τελικά καλό θα σας έκανε.

Ζυγός ΤΑ ΑΣΤΡΑ

Κάποιες φορές γίνεστε αυστηροί, με τον άνθρωπο σας και τα περιβάλλοντα σας. Αυτό μάλλον σημαίνει ότι έχετε φτάσει στα όρια της υπομονής και της κούρασης σας. Οργανωθείτε και φροντίστε για λίγες η μέρες, να αλλάξετε παραστάσεις!

Σκορπιός Ο ΚΗΠΟΣ

Κάποιος από το χαμένο και ξεχασμένο σας παρελθόν, σας αναζητά και μάλλον μέσα στην καινούργια εβδομάδα θα σας μιλήσει, ή θα τον δείτε ξαφνικά μπροστά σας. Εσείς πια ξέρετε τι θέλετε και απαντήσεις θα δώσετε αν τελικά σας ζητηθούν!

Τοξότης ΤΟ ΒΟΥΝΟ

Συμβαίνουν πολλά γεγονότα μέσα στην αισθηματική σας ζωή, και μάλλον αυτό σας έχει πιέσει ως προς τον άνθρωπο σας. Τώρα το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε χρόνο στις καταστάσεις, για να αποσυμπιεστούν.

Αιγόκερως ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ

Τα προγράμματα σας, είναι άκρως φορτωμένα και μάλλον έχετε αφήσει σε τελευταία μοίρα την σχέση σας. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, μερικοί από εσάς, θα έχετε ευκαιρίες για μικρές αποδράσεις που θα σας ανανεώσουν.

Υδροχόος Η ΚΑΡΔΙΑ

Δεν λειτουργούν τα πράματα όπως τα έχετε ρυθμίσει, μέσα στον δεσμό σας και αυτό πιθανόν και να σας έχει κουράσει. Οι μέρες μέχρι και το τέλος του Καλοκαιριού, θα σας φέρουν δυνατότητες συζητήσεων, που θα σας λύσουν όλες τις παρεξηγήσεις.

Ιχθείς ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Είναι μόνο στο δικό σας το χέρι, τι θέλετε να κάνετε και πώς να κινηθείτε, για την επανασύνδεση που σας πιέζει. Ίσως και έμμεσα αυτό να το έχετε προκαλέσει εσείς, και τώρα καλείστε να πείτε την πλήρη αλήθεια σας.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 875 876 8254 (με χρέωση ΜΟΝΟ 0,75€/1΄, τώρα από όλα τα σταθερά και κινητά) και βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν!

Γιατί οι αληθινές προβλέψεις τώρα πια δεν κοστίζουν.


Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Οι Κάρτες των Αγγέλων – Συντροφικές αποφάσεις

Οι Κάρτες των Αγγέλων – Συντροφικές αποφάσεις

Προβλέψεις για το επόμενο 10ήμερο: Κριός Τα Νέα Ξεκινήματα Οι προσπάθειες σας έχουν πιάσει τόπο...
Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Σαββάτο 18/01/2020

Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Σαββάτο 18/01/2020

Ερωτικές προβλέψεις: ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ Μην αγοράζετε ότι σας πουλάνε στον έρωτα. Υπάρχουν καταστάσεις...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Σαββάτο 18/01/2020

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Σαββάτο 18/01/2020

Ζωδιακές προβλέψεις: Κριός Από σήμερα και μέχρι την αλλαγή του ζωδιακού μήνα, θα καταφέρετε να...
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8550, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project