Χαρτομαντεία LENORMAND – Η πίστη και η αλήθεια επανέρχεται στα ζευγάρια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Χαρτομαντεία LENORMAND – Η πίστη και η αλήθεια επανέρχεται στα ζευγάρια

Χαρτομαντεία LENORMAND – Η πίστη και η αλήθεια επανέρχεται στα ζευγάρια

Προβλέψεις για τις επόμενες 4 -5 εβδομάδες:

Κριός ΤΟ ΠΛΟΙΟ

Σας έχει πια κουράσει η αισθηματική σας μοναξιά και αυτό τώρα χρειάζεται να το αλλάξετε. Οι δυνατότητες θα υπάρξουν και θα σας διασταυρώσουν λίαν συντόμως.

 

Ταύρος Ο ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ

Ξέρετε τις δοκιμασμένες λύσεις, και τώρα καλείστε να τις εφαρμόσετε. Ο σύντροφος σας, είναι πάντα δίπλα σας και θα σας στηρίξει σε όλα τα προσεχή σας βήματα.

 

Δίδυμοι ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ

Θα πρέπει να είστε προσεχτικοί σε όλες τις κινήσεις σας, και αυτό είναι κάτι που θα σας οδηγήσει και στις επιτυχίες, κυρίως σε εργασιακά και οικονομικά ζητήματα.

Καρκίνος ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ

Ο ρόλος που έχετε πάρει μέσα στην σχέση σας, είναι αυστηρός και ίσως και να κάνετε τον άνθρωπο σας, να απομακρύνετε. Ψάξτε τι συμβαίνει και τι ακουμπάει το παρελθόν σας.

 

Λέων ΤΟ ΣΠΑΘΙ

Κάποιος φίλος σας, θα σας φέρει νεότερα για το πρόσωπο που αγαπάτε! Ακόμη είναι όμως νωρίς για να μπορέσετε να κάνετε τα δικά σας βήματα.

 

Παρθένος ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Οι γέφυρες που στήνετε για να πλησιάσετε τον πονεμένο σας σύντροφο, θα χρειαστούν τον χρόνο τους. Από τον Μάρτιο πάντως να περιμένετε εξελίξεις.

Ζυγός Η ΣΕΛΗΝΗ

Δεν σας χρειάζονται οι συμβουλές των άλλων, για το πώς πρέπει να χειριστείτε καταστάσεις μέσα στο επάγγελμα σας, αλλά και τα αισθηματικά σας.

 

Σκορπιός Ο ΚΗΠΟΣ

Τα άτομα που σας περιβάλουν σας δείχνουν με κάθε πιθανό τρόπο την αγάπη τους. Εσείς θα αποφασίσετε που θέλετε να πάτε, και από πού θα φύγετε.

 

Τοξότης ΤΟ ΒΟΥΝΟ

Σε ένα ευρύτερο επίπεδο, τα εργασιακά και οι συνεργασίες σας ευνοούνται. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει να το διαχειριστείτε με σοφία.

Αιγόκερως Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Ο καινούργιος μήνας, θα έχετε πολλά και σημαντικά δώρα για εσάς, και όλα αυτά που θέλετε να πετύχετε. Προετοιμαστείτε για αποφάσεις που θα σας αλλάξουν την καθημερινότητα.

 

Υδροχόος Η ΚΑΡΔΙΑ

Οι καταστάσεις μέσα στην σχέση σας, μόνο καλυτερεύουν. Αυτό είναι και κάτι που θα δώσει στον σύντροφο σας, την δυναμική για να σκεφτεί το κοινό σας μέλλον.

 

Ιχθείς ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Ώθηση θα σας δώσει μια ευχάριστη είδηση από τον οικογενειακό σας κύκλο. Δεν χρειάζεται να κάνετε ανακοινώσεις στους γνωστούς σας ακόμη.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Οι κάρτες της FATMA – Καρμικές σχέσεις στο προσκήνιο!

Οι κάρτες της FATMA – Καρμικές σχέσεις στο προσκήνιο!

Προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο: Κριός Ο ΦΑΡΟΣ Μπορείτε να είστε πιο προσεχτικοί μέσα σε...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 26/02/2021

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 26/02/2021

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Κλείστε τα αυτιά σας, και μην ακούτε αυτούς που σας ζηλεύουν....
Κάρτες ΜANDALA – Εκπλήξεις σε ελεύθερους και χωρισμένους

Κάρτες ΜANDALA – Εκπλήξεις σε ελεύθερους και χωρισμένους

Προβλέψεις για τον Μάρτιο: Κριός ΤΟ ΦΩΣ Υπάρχει μεγάλη και εσώτερη διάθεση για δημιουργία από...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2021
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project