Χαρτομαντεία LENORMAND – Οι Σύντροφοι θα πάρουν δεσμευτικές αποφάσεις! - Αστρολογικές Προβλέψεις

Χαρτομαντεία LENORMAND – Οι Σύντροφοι θα πάρουν δεσμευτικές αποφάσεις!

Χαρτομαντεία LENORMAND – Οι Σύντροφοι θα πάρουν δεσμευτικές αποφάσεις!

Ερωτικές προβλέψεις για το επόμενο 2μηνο:

Κριός – ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Επείγει να κάνετε κάποιες σημαντικές αλλαγές μέσα στην καθημερινότητα σας, καθώς το άτομο που έχετε βάλει καιρό τώρα στην καρδιά σας, δεν είναι ακόμη έτοιμο να ανταποκριθεί, σε όλα αυτά που δικαίως ζητάτε. Από το δεύτερο 15μερο του μήνα, αυτό σίγουρα θα αλλάξει.

Ταύρος – Ο ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ

Δεν θα κάνετε ακόμη κάποια τολμηρή επικοινωνία με το παρελθόν σας, καθώς έχετε μάθει ότι οι εκεί συνθήκες δεν είναι και οι καλύτερες. Πιθανόν και να έχετε μια τυχαία συνάντηση, μέσα στην καινούργια εβδομάδα, που θα σας λύσει και πολλές απορίες.

Δίδυμοι – ΤΑ ΣΠΑΘΙΑ

Μπορεί να σας έχει πιάσει η αυστηρότητα σας, αυτό το χρονικό διάστημα, αλλά είναι μόνο για να προστατέψετε, όλα αυτά που έχετε δημιουργήσει αλλά και θέλετε να εξελίξετε, σε προσωπική και επαγγελματική ζωή.

Καρκίνος – Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Οι εποχές αλλάζουν και εσείς θα πρέπει να είστε πιο προσεχτικοί, σε αυτά που συμβαίνουν μέσα στην σχέση σας. Οι αποφάσεις οι επαγγελματικές και οι οικογενειακές που έχει πάρει ο σύντροφος σας, σίγουρα θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα.

Λέων – ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Ο πρώην σας, ή αυτός που τώρα έχετε αγαπήσει και δεν είναι μαζί…θα σας πλησιάσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα, και θα θελήσει να ξεκαθαρίσει μια και για πάντα τις προθέσεις του, γύρω από όλα αυτά που ζητάει από εσάς!

Παρθένος – Ο ΣΚΥΛΟΣ

Δεν έχετε σκοπό να συνεχίσετε να ταλαιπωρείτε τον εαυτό σας, και τους γύρω σας για χάρη κάποιου, που μάλλον δεν έχει καταλάβει, ότι θέλετε κάτι σοβαρό από αυτόν. Οι μέρες θα σας φέρουν και πιο κοντά σε μια επαγγελματική σας επιτυχία.

Ζυγός – Η ΚΑΡΔΙΑ

Δεν είναι χωρισμός αυτό που ζείτε. Είναι μόνο κρίση επικοινωνιακή με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Δεν χρειάζεται να περάσετε στην αισθηματική αντεπίθεση, απλά περιμένετε και τα αποτελέσματα σίγουρα θα έρθουν από την άλλη πλευρά.

Σκορπιός – ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Μόνο ευχαριστημένος είναι αυτός που σας αγαπάει, από την παρουσία και την προσφορά αγάπης που του δίνετε. Με τα οικονομικά σας να πηγαίνουν πολύ καλύτερα, από τις ερχόμενες εβδομάδες, θα σκεφτείτε μέχρι και να πάτε πιο κάτω σε κάτι πιο σοβαρό.

Τοξότης – Ο ΑΝΤΡΑΣ

Στο τέλος όλα θα πάνε καλά. Σίγουρα περνάτε μια ιδιαίτερα δύσκολη εποχή, με τα αισθηματικά σας, είτε είστε μόνοι είτε μέσα σε σχέση, αλλά από την πανσέληνο 12/11 και μετά, οι προσωπικές και οι πρακτικές ισορροπίες θα επανέλθουν.

Αιγόκερως – Η ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ

Μέσα από την ερωτική του αλήθεια θέλει να σας μιλήσει ο άνθρωπος που μάλλον τόσο καιρό, έχει παιδέψει την καρδιά και το μυαλό σας. Είστε από τα τυχερά ζώδια που εντός του μήνα αυτού θα έχετε προτάσεις μέχρι και για συγκατοίκηση / γάμο.

Υδροχόος – ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ

Κάποιος έχει εντυπωσιαστεί από την έντονη σας προσωπικότητα και σίγουρα θέλει να σας γνωρίσει από κοντά και πιο βαθιά. Μπορεί να είναι κάποιος φίλος ή και κάποιος συνεργάτης σας. Επίσης, ένα παλιό σας οικογενειακό θέμα, λήγει θετικά.

Ιχθείς – ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ

Πιθανόν και κάποιος παλιός σας ερωτικός γνώριμος, να κάνει την έμμεση εμφάνιση του, αυτόν τον καιρό στην καθημερινότητα σας. Δεν θα είναι φιλική η προσέγγιση του, παρά μόνο μια ξεκάθαρη πρόταση, για το τι θέλει από εσάς τώρα.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ζώδια – Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τετάρτη 03/06/2020

Ζώδια – Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τετάρτη 03/06/2020

Ημερήσιες προβλέψεις:   Κριός Σχόλια και κουτσομπολιά, θα πέσουν στον δρόμο σας για το πρόσωπο...
Επανασυνδέσεις και Σύντροφοι – Τετάρτη 03/06/2020

Επανασυνδέσεις και Σύντροφοι – Τετάρτη 03/06/2020

Για όλους:   Κριός Φρέσκιες ιδέες που θα σας ανανεώσουν θα έρθουν από τον άνθρωπο...
Ωροσκόπιο Σχέσεων – Επικοινωνίες με τα παλιά

Ωροσκόπιο Σχέσεων – Επικοινωνίες με τα παλιά

Προβλέψεις για τον Ιούνιο: ΚΡΙΟΣ : Μια περίοδος μέχρι και την δεύτερη έκλειψη του μήνα,...
 • αστρολογικές προβλέψεις

  αστρολογικές προβλέψεις
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • αστρολογικές προβλέψεις

  αστρολογικές προβλέψεις
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8550, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project