Χαρτομαντεία Mandala – Ερωτική και οικονομική άνθιση φέρνει ο Σεπτέμβριος - Αστρολογικές Προβλέψεις

Χαρτομαντεία Mandala – Ερωτική και οικονομική άνθιση φέρνει ο Σεπτέμβριος

Χαρτομαντεία Mandala – Ερωτική και οικονομική άνθιση φέρνει ο Σεπτέμβριος
Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!
Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 9011 400 633, δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

Mηνιαίες προβλέψεις:

Κριός – Οι τρείς Κύκλοι

Αν έχετε σκοπό να φύγετε από κάποια σχέση, το μόνο που μπορείτε να κάνετε και το οφείλετε πιο στον εαυτό σας, είναι να δράσετε έτσι ώστε να ξεκαθαρίσετε άμεσα τις προθέσεις σας, στο άλλο ταίρι… και χωρίς κάποιος στο τέλος να πληγωθεί.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Ταύρος – Τα Άστρα

Δεν ξέρετε τι συμβαίνει μέσα στο μυαλό και την καρδιά του ατόμου, που σας αφορά…και τώρα έχετε βάλει σκοπό να κάνετε μια πιο ευθεία συζήτηση που σίγουρα θα σας κάνει και τους δύο να αποκαλύψετε επιτέλους, τι ζητάει ο ένας από τον άλλον!

Αστρολογική Τύχη: ****/*

Δίδυμοι – Το Φως

Από όλα αυτά που έχετε ακούσει και δει από τον άνθρωπο σας, είστε πια απόλυτα πεπεισμένοι, ότι μπορείτε να τον εμπιστευτείτε πιο βαθιά και μαζί, αν το επιθυμείτε και υπάρχουν και οι πρακτικές συνθήκες, να κάνετε τα βήματα για μια δέσμευση.

Αστρολογική Τύχη: *****

Καρκίνος – Η Τύχη

Έχετε πάντα στο μυαλό σας, ότι υπάρχουν λύσεις, για όλα τα συναισθηματικά προβλήματα. Τώρα εσείς που προσφάτως έχετε χωρίσει, μπορείτε να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα για να βρείτε την προσωπική σας ισορροπία, και σε δεύτερο τόνο, να επαναπροσεγγίσετε το άτομο.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Λέων – Η Καρδιά

Οι περισσότεροι από εσάς, έχετε μείνει μόνοι σας και τώρα ζητάτε κάτι νέο, που θα γεμίσει και πάλι την καρδιά σας. Από την νέα εβδομάδα, θα υπάρξει άφθονη τύχη πάνω σε αυτόν τον τομέα, και μάλλον μια ερωτοφιλία, θα γίνει πολλή πιο εξωστρεφείς προς εσάς!

Αστρολογική Τύχη: ****/*

Παρθένος – Τα Μονοπάτια

Θα χρειαστεί μέσα στο πρώτο διάστημα του νέου μήνα, να μιλήσετε περισσότερο με το πρόσωπο που σας έχει δελεάσει το ερωτικό ενδιαφέρον, έτσι όλη αυτή η προσπάθεια που έχετε κάνει το Καλοκαίρι, να αποδώσει τους καρπούς…και μια σχέση επιτέλους να ξεκινήσει.

Αστρολογική Τύχη: *****

Ζυγός – Ο Άσσος

Όλες οι σκέψεις που έχετε για τον πρώην σας, μέσα στο επόμενο διάστημα που θα τον συναντήσετε και πολλές φορές μάλιστα, καλό θα ήταν να εκφραστούν και εσείς από την δική σας την μεριά, να πείτε τι θα θέλατε να συμβεί στο από εδώ μετά πλέον!

Αστρολογική Τύχη: *****

Σκορπιός – Το Σπαθί

Είσαστε με πολλά υπαρξιακά ερωτήματα αυτήν την εποχή, και μια ερωτική μοναξιά, που σας έχουν χαλάσει την διάθεση. Αυτό θα αλλάξει καθώς κάποιος νέος άνθρωπος που θα εισβάλει στην ζωή σας, αρχικά με την μορφή φίλου, και μετά συντρόφου, θα σας κάνει όλα αυτά να τα ξεπεράσετε.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Τοξότης – Η Καρδιά

Πολλές οι μεγάλες και μελλοντικές υποσχέσεις, που σας έχει δώσει ήδη το ταίρι σας. Δεν υπάρχει κάποια υπερβολή και μόνο και μόνο για να σας εντυπωσιάσει. Από τα τέλη του μήνα αυτού και μετά, θα δείτε τα πάντα να γίνονται πράξη και η σχέση σας, να εξελίσσεται γοργά.

Αστρολογική Τύχη: ****/*

Αιγόκερως – Ο Μέγας Κύκλος

Είναι ατελείωτη η αγάπη που σας έχει το ταίρι σας, και σας το έχει αποδείξει τόσες φορές. Είστε το ζώδιο που μέσα στους μήνες που έρχονται θα δεχτεί προτάσεις γάμου – οικογένειας. Μέχρι τότε φροντίστε περισσότερο τα οικονομικά σας.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Υδροχόος – Το Σημείο

Μέσα από την εργασία σας, θα μεγαλουργήσετε και θα έχετε οικονομική άνεση για να ολοκληρώσετε τους στόχους σας. Αυτό θα είναι η κατάλληλη σας βάση, για να προχωρήσετε και πιο κάτω με την προσωπική σας σχέση, ίσως και σε γάμο ή μετοίκηση.

Αστρολογική Τύχη: *****

Ιχθείς – Το Δίκτυ

Έχετε δημιουργήσει μέσα από την σκληρή σας εργασία, τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να έρθει στην ζωή σας, και ένας μεγάλος έρωτας- αγάπη για να ολοκληρωθείτε σαν προσωπικότητες. Το πρώτο δεκαήμερο του νέου μήνα, θα έχει σημαντικές λοιπόν εκπλήξεις.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 875 876 8254 (με χρέωση ΜΟΝΟ 0,75€/1΄, τώρα από όλα τα σταθερά και κινητά) και βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν!

Γιατί οι αληθινές προβλέψεις τώρα πια δεν κοστίζουν.


Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ινδικό Ωροσκόπιο – Η αληθινή αγάπη δεν πονάει!

Ινδικό Ωροσκόπιο – Η αληθινή αγάπη δεν πονάει!

Ερωτικές προβλέψεις για τον Φεβρουάριο: Κριός Τα λόγια σας έχουν μπερδέψει κάποιον που μήνες τώρα...
Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Πέμπτη 23/01/2020

Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Πέμπτη 23/01/2020

Ερωτικές προβλέψεις: ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ Υπάρχει κάποιο άτομο από το παρελθόν σας, που από...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 23/01/2020

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 23/01/2020

Ζωδιακές προβλέψεις: Κριός Οι συζητήσεις που θα γίνουν αυτές τις ημέρες με τον άνθρωπο σας,...
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8550, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project