Χαρτομαντεία MANDALA – Κεραυνοβόλοι έρωτες για τους ελεύθερους - Αστρολογικές Προβλέψεις

Χαρτομαντεία MANDALA – Κεραυνοβόλοι έρωτες για τους ελεύθερους

Χαρτομαντεία MANDALA – Κεραυνοβόλοι έρωτες για τους ελεύθερους

Προβλέψεις για τις επόμενες 2-4 εβδομάδες:

 

Κριός ΤΟ ΦΩΣ

Μπορεί ακόμη να μην έχετε καταλάβει τα ρομαντικά συναισθήματα κάποιου φίλου σας, αλλά οι μέρες προσεχώς θα σας φέρουν και τις αποδείξεις.

 

Ταύρος ΤΟ ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ

Αντιμετωπίζετε πολλά θέματα και αυτό σας κάνει και ξεχνάτε τα παλιά, που σας έχουν αδικήσει. Από αυτό το Σαββατοκύριακο 21+22/05 και μετά, θα έρθουν και κάποια χρήματα.

 

 

Δίδυμοι ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΓΡΑΜΜΑ

Κάποια επαγγελματικά ζητήματα θα σας φέρουν πιο κοντά σε κάποιον συνεργάτη σας. Κάτω από τον ανάδρομο Ερμή, μην κάνετε κάτι που δεν είναι της ώρας του.

Καρκίνος Ο ΞΕΝΟΣ

Μέσα στους οικογενειακούς σας κύκλους, έρχονται οι λύσεις που τόσο καιρό ζητάτε. Υπάρχουν θέματα που μετά από χρόνια, επιτέλους φτάνουν στο τέλος τους.

 

Λέων ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ

Μέσα στο τρίτο 10ήμερο του Μαΐου… θα έχετε μια καλή επικοινωνία με τον άνθρωπο σας, που ζητάει να του δώσετε μια ακόμη ευκαιρία.

 

Παρθένος Ο ΘΡΟΝΟΣ

Οι φίλοι και οι γνωστοί σας, θα σας φέρουν κουτσομπολιά από τους κύκλους του πρώην σας ή αυτού που σας απασχολεί. Οι εξελίξεις θα τρέξουν.

Ζυγός ΟΙ ΘΥΡΕΣ

Οι δυναμικές σας είναι ασταμάτητες. Πολλές και σπουδαίες επιτυχίες στην εργασία και στις σπουδές σας, θα σας κάνουν να αποκτήσετε φήμη και χρήμα.

 

Σκορπιός ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Εύκολα επιτέλους θα μπορέσετε να επανασυνδεθείτε με τον άνθρωπο που έχετε μέσα στην καρδιά σας. Τώρα έχετε αλλάξει – ωριμάσει και οι δύο σας.

 

Τοξότης ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΡΟΔΟ

Τα προβλήματα μέσα στην σχέση σας υποχωρούν και ο σύντροφος σας, θα πάρει τις σημαντικές πρωτοβουλίες για όλα τα επόμενα σας βήματα.

Αιγόκερως Ο ΠΑΠΥΡΟΣ

Μέχρι να εισέλθει η εποχή του Διδύμου -21/05, εσείς θα βρεθείτε ανάμεσα σε δύσκολα διλήμματα γύρω από μια παλιά σας αισθηματικά ιστορία.

 

Υδροχόος Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ

Το παρόν είναι γεμάτο από δώρα. Τώρα μπορείτε να δράσετε όπως επιθυμείτε στην δουλειά και μέσα την οικογένεια σας. Όλα είναι ροδοστρωμμένα!

 

Ιχθείς Ο ΚΗΠΟΣ

Δεν θα πρέπει να κοιτάτε το παρελθόν. Οι καταστάσεις μέσα στην ζωή σας έχουν αλλάξει θετικά, και νέοι άνθρωποι και ζητήματα ζητούν την προσοχή σας.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ωροσκόπιο Σχέσεων – Χρήμα και νέες αγάπες φέρνει ο Ιούλιος

Μηνιαίες προβλέψεις: Κριός Μπορεί να έχετε περάσει κάποιες δυσκολίες στην ζωή σας, αλλά τώρα και...

Ζωδιακές Συναστρίες – Εκπλήξεις που θα φανερώσουν μυστικά

Προβλέψεις για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες:   ΚΡΙΟΣ : Αυτά που σας έχουν πει για...

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και τα ζώδια λαμβάνουν εκπλήξεις

Στις 29/06 θα συντελεστεί η υπέροχη νέα Σελήνη στον Άξονα του Καρκίνου – Αιγόκερω. Πολλές...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2022
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project