Χαρτομαντεία SFIGGAS – Η καρμική αγάπη τοκίζεται και επιστρέφεται - Αστρολογικές Προβλέψεις

Χαρτομαντεία SFIGGAS – Η καρμική αγάπη τοκίζεται και επιστρέφεται

Χαρτομαντεία SFIGGAS – Η καρμική αγάπη τοκίζεται και επιστρέφεται

Προβλέψεις μέχρι τέλος Ιουλίου:

Κριός – ΤΟ ΝΗΣΙ

Είναι μια θετική εποχή για εσάς, και όλα αυτά που σκέφτεστε να ενεργοποιήσετε σε δουλειά και σχέση – γνωριμίες- συναισθήματα. Κάποιος από τον περίγυρο σας, θέλει να σας μιλήσει για τις σκέψεις του… που ίσως και να σας γοητεύσουν!

Τυχερό νούμερο : 4

 

Ταύρος – Ο ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Το μυαλό σας είναι άκρως μπερδεμένο με όλα αυτά που έχουν γίνει σε παλιότερους χρόνους, που όμως τώρα έχουν ξαναέρθει στο παρόν σας, και σας προκαλούν, για να δώσετε ευκαιρίες – λύσεις.

Τυχερό νούμερο : 6

 

Δίδυμοι – ΤΟ ΣΠΑΘΙ

Κάποιος που έχει απείρως γοητευτεί από εσάς και την έντονη σας προσωπικότητα θέλει, να σας γνωρίσει πολύ περισσότερο, και μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, επιτέλους και μετά από καθυστέρηση… θα σας ανοιχτεί.

Τυχερό νούμερο : 1

Καρκίνος – Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Οι δυναμικές σας είναι ασταμάτητες και μάλλον χρειάζεται να τις εξαργυρώσετε σε εργασία αλλά και αληθινή αγάπη. Χρήματα και ευκολίες πλησιάζουν, και σε δεύτερο τόνο μια νέα ιστορία αγάπης, θα σας ανανεώσει.

Τυχερό νούμερο : 2

 

Λέων – Ο ΑΝΤΡΑΣ

Αυτός που είχε φύγει για εγωιστικούς λόγους, από την ζωή σας, τώρα θα επιστρέψει μέσα από φρέσκιες προτάσεις που ίσως και να σας βρουν σύμφωνους. Στην εργασία σας, θα λάβετε προαγωγή ή εξέλιξη.

Τυχερό νούμερο : 7

 

Παρθένος – Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ

Εσείς που είστε οι ευνοημένοι από το σύμπαν, αυτές τις ημέρες θα βρεθείτε ανάμεσα σε δύσκολες επιλογές, του παρόντος και του πρόσφατου σας παρελθόντος. Μην ρωτήσετε μόνο την καρδιά σας, αλλά το μυαλό σας συνάμα.

Τυχερό νούμερο : 9

Ζυγός – ΤΟ ΠΛΟΙΟ

Η αισθηματική σας μοναξιά, λήγει αυτές τις ημέρες μέσα από την τελική αποκάλυψη αγάπης, από ένα ιδιαίτερο άτομο, που μπαίνει και βγαίνει στην καθημερινότητα σας. Οι νέες προτάσεις δεν θα σας αφήσουν αδιάφορους.

Τυχερό νούμερο : 5

 

Σκορπιός – Η ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ

Οι οριστικές δεσμεύσεις αλλά και οι πράξεις που θα έρθουν από τον άνθρωπο που έχετε ερωτευτεί, θα σας κάνουν να λήξετε τις υπερβολές και τις όποιες τυχόν παρεξηγήσεις που έχουν λάβει χώρα. Σε όλα αυτά οι τρίτοι, δεν θα πρέπει να παρέμβουν.

Τυχερό νούμερο : 3

 

Τοξότης – ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Η αγωνία και η ανασφάλεια σας, θα λάβουν τέλος και σίγουρα το πρόσωπο που αγαπάτε, θα σας μιλήσει με όλη του την ειλικρίνεια, καθώς δεν θέλει εκ νέου να ρισκάρει να σας χάσει από την καθημερινότητα του.

Τυχερό νούμερο : 2

 

Αιγόκερως – Η ΔΙΠΛΗ ΚΑΡΔΙΑ

Κάποιες στιγμές η ζήλια σας, είναι εκτός ορίων… αλλά όχι και αδικαιολόγητα. Οι διάλογοι που θα προκύψουν το προσεχές διάστημα, σίγουρα θα βάλουν τα πράματα στην θέση τους. Τα επαγγελματικά σας έχουν μεγάλες επιτυχίες.

Τυχερό νούμερο : 4

Υδροχόος – Η ΣΦΙΓΓΑ

Μην κάνετε παιχνίδια με αυτόν που αγαπάτε. Σίγουρα επιθυμείτε να του τραβήξετε την προσοχή, αλλά μάλλον θα χρειαστεί να το κάνετε πιο ευθέως, έτσι ώστε και από την μεριά του να βρει λύσεις σε ότι σας ζευγάρι σας προβληματίζει.

Τυχερό νούμερο : 7

 

Ιχθείς – Ο ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ

Μην μένετε μόνο σε αυτά που έχουν γίνει στο παρελθόν. Ξέρετε τι έχει πάει λάθος με το έτερον σας ήμισυ. Οι ημέρες θα φέρουν επικοινωνίες αλλά και συναντήσεις που ίσως και άμεσα να οδηγήσουν, σε πλήρη συμφιλίωση.

Τυχερό νούμερο : 9

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Αύγουστος ΄24 – Παράλληλες διαδρομές και αδιέξοδα στην τελική τους ευθεία

Αύγουστος ΄24 – Παράλληλες διαδρομές και αδιέξοδα στην τελική τους ευθεία

Μηνιαίες προβλέψεις: Κριός Η καρδιά σας έχει ένα μόνο μονόγραμμα αγάπης. Αυτό είναι κάτι που...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Δευτέρα 22/07/2024

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Δευτέρα 22/07/2024

Ζωδιακές προβλέψεις: Κριός Πολλά αυτά που σας τάζουν και εσείς θα πρέπει να είστε προσεχτικοί,...
Οι κάρτες των Αγγέλων προβλέπουν χίλιους τρόπους επανασύνδεσης!

Οι κάρτες των Αγγέλων προβλέπουν χίλιους τρόπους επανασύνδεσης!

Προβλέψεις για τον Αύγουστο: Κριός Η Ελευθερία Μέσα στον κοινωνικό σας περίγυρο, έχετε κάνει πραγματικά...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2024
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project