Χαρτομαντεία SIBYLLA – Μαντάτα έρχονται από πρώην ταίρια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Χαρτομαντεία SIBYLLA – Μαντάτα έρχονται από πρώην ταίρια

Χαρτομαντεία SIBYLLA – Μαντάτα έρχονται από πρώην ταίρια

Προβλέψεις Δεκεμβρίου:

Κριός – Ο ΠΥΡΓΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ

Σίγουρα όλα σας αφορούν. Τώρα πρέπει να βρείτε και πιο εμπεριστατωμένα τι σας ενοχλεί μέσα στην αισθηματική σας ζωή, και να έρθετε πιο κοντά στην λύση του. Μέσα στα πολλά που έχετε να κάνετε είναι να δείτε και κάποιους καλούς σας φίλους, που σας έχουν επιθυμήσει.

 

Ταύρος – Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΕ ΤΑ 7 ΠΑΙΔΙΑ

Είναι μια εποχή που θα σας αποκαλύψει πολλά μυστικά… και όχι μόνο του ατόμου που σας αφορά. Εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα έχετε φλερτ – πολιορκία από μια φιλική σας προσωπικότητα, που τώρα θα βρει το θάρρος να σας πλησιάσει περισσότερο.

 

Δίδυμοι – ΤΟ ΜΠΑΟΥΛΟ ΜΕ ΤΑ ΛΑΦΥΡΑ

Είναι σημαντικό για το άτομο που αγαπάτε, να μιλήσετε πιο καθαρά πια και οι δύο σας για τις προθέσεις σας. Όποιο και να είναι το πρόβλημα ή και παράπονο σας, σίγουρα μην διστάσετε να το εκφράσετε. Δρομολόγια και ευκολίες, για όσους μένουν μακριά.

Καρκίνος – Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ

Η αλλαγή του μήνα σας ευνοεί, και σίγουρα μπορείτε να δράσετε απόλυτα ανενόχλητοι. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα δείτε λάθος – προβληματικές συμπεριφορές … από τους τρίτους. Μέχρι και το τέλος του 2021, κρατήστε διπλωματική συμπεριφορά.

 

Λέων – ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΦΙΛΩΝ – ΓΝΩΣΤΩΝ

Δεν θα ξέρετε και εσείς τι να πρωτοκάνετε, με όλα αυτά που συντρέχουν στην σχέση σας. Το συντροφικό σας έτερο, θέλει να σας κάνει κάποιες σημαντικές ανακοινώσεις… που δεν τις περιμένετε σίγουρα. Μερικοί θα λάβουν μέχρι και προτάσεις γάμων.

 

Παρθένος – ΟΙ ΔΥΟ ΧΡΥΣΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΕΝΩΜΕΝΕΣ

Με τα νέα πρόσωπα που έχουν μπει στην ζωή σας, εσείς θα βρεθείτε πάνω σε σημαντικές διλήμματα και μάλλον θα πιέσετε αρκετά χρονικά τον ίδιο σας τον εαυτό, για να δώσει απαντήσεις. Πάντως μια τάση ανεξαρτησίας την έχετε από όλους και όλα!

Ζυγός – ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΚΑΙ Η ΣΕΛΗΝΗ

Σίγουρα όλα σας αφορούν. Τώρα πρέπει να βρείτε και πιο εμπεριστατωμένα τι σας ενοχλεί μέσα στην αισθηματική σας ζωή, και να έρθετε πιο κοντά στην λύση του. Μέσα στα πολλά που έχετε να κάνετε είναι να δείτε και κάποιους καλούς σας φίλους, που σας έχουν επιθυμήσει.

 

Σκορπιός – Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΛΟΓΟ

Εσείς με όλο το φως και εύνοια του σύμπαντος επάνω σας, μπορείτε πραγματικά να πετύχετε ότι έχετε τόσο καιρό σχεδιάσει. Ακόμη και κάποιες δυσκολίες που είχατε με τον άνθρωπο σας, τώρα θα μπουν σε μια σειρά. Οικονομικά από το τρίτο 10ήμερο του καινούργιου μήνα, θα δείτε θεαματικές διαφορές.

 

Τοξότης – ΤΟ ΤΟΞΟ ΜΕ ΤΑ 7 ΒΕΛΗ

Υπάρχουν πολλά θέματα, μέσα στο μυαλό και την καρδιά σας που πρέπει αυτές τις τόσο καλές αστρολογικά ημέρες, να λύσετε με το άτομο που αγαπάτε. Θα δοθούν και οι σχετικές ευκαιρίες για να μιλήσετε ή και βρεθείτε. Εστιάστε μόνο στο παρόν και στο μέλλον… όλα τα άλλα ξεχάστε τα.

Αιγόκερως – Ο ΣΚΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΓΑΤΑ

Υπάρχει ένα τεράστιο δίλημμα στο μυαλό του συντρόφου σας, μετά από όλα αυτά που συζητήσατε το τελευταίο χρονικό διάστημα. Πιθανόν και να πρέπει να δώσετε εσείς από την μεριά σας κάποιες παραπάνω διευκρινιστικές απαντήσεις. Και στα εργασιακά σας, σας περιμένουν σημαντικές εκπλήξεις.

 

Υδροχόος – ΟΙ ΔΥΟ ΠΥΛΕΣ

Είστε τα ζώδια που ενδιαφέρονται μόνο για την ζωή τους, και δεν τους νοιάζουν τα γύρω σχόλια και κουτσομπολιά. Με αυτήν λοιπόν την ψυχολογία, θα πρέπει να κινηθείτε και σε φιλικές παρέες που ενδέχεται, αυτές τις ημέρες, να ακούσετε διάφορες πληροφορίες για τον πρώην σας.

 

Ιχθείς – ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΤΑ 4 ΠΟΤΗΡΙΑ

Μην δίνετε και τόσες πολλές αναφορές και λεπτομέρειες, για την προσωπική σας ζωή, σε άτομα που απλά είναι περίεργα… και έχετε πάντα κατά νου, ότι δεν είναι όλοι φίλοι σας. Ότι πρόβλημα και να υπάρχει με τον άνθρωπο σας, μόνο εσείς μπορείτε να βρείτε την λύση.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Χαρτομαντεία KISMET – Μια αγάπη σταθμός από το παρελθόν….επιστρέφει

Χαρτομαντεία KISMET – Μια αγάπη σταθμός από το παρελθόν….επιστρέφει

Προβλέψεις για το επόμενο 2μηνο: Κριός Το Λουλούδι Δεν χρειάζεται να συμφωνήσετε με κάτι που...
24-30/01/2022 Εβδομαδιαίες προβλέψεις Αισθηματικά & Επαγγελματικά

24-30/01/2022 Εβδομαδιαίες προβλέψεις Αισθηματικά & Επαγγελματικά

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια: Κριός Υπέροχες οι επόμενες εβδομάδες, όπου και πολλές από τις...
Οι κάρτες των ζωδιακών Δεκανών προβλέπουν για τον Φεβρουάριο

Οι κάρτες των ζωδιακών Δεκανών προβλέπουν για τον Φεβρουάριο

Μηνιαίες προβλέψεις:   Κριός Ο ΤΡΟΧΟΣ Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια αυτής της εποχής...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2022
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project