Χαρτομαντεία ΤΑΡΩ – Η αληθινή αγάπη θα ενώσει παλιούς και νέους συντρόφους μόνιμα πλέον - Αστρολογικές Προβλέψεις

Χαρτομαντεία ΤΑΡΩ – Η αληθινή αγάπη θα ενώσει παλιούς και νέους συντρόφους μόνιμα πλέον

Χαρτομαντεία ΤΑΡΩ – Η αληθινή αγάπη θα ενώσει παλιούς και νέους συντρόφους μόνιμα πλέον

Προβλέψεις 15ημέρου:

Κριός Η Αρχιέρεια

Θα πρέπει να είστε άκρως προσεχτικοί… και να βρείτε τι φταίει για όλα αυτά που έχουν συντελεστεί το τελευταίο χρονικό διάστημα. Σίγουρα ψάξτε και έξω από την σχέση σας. Όλα καλυτερεύουν.

 

Ταύρος Ο Αυτοκράτορας

Κάποιες στιγμές αισθάνεστε πραγματικά μόνοι, και αυτό ίσως και να σας έχει κουράσει. Από τον Ιούλιο, εσείς που είστε μέσα σε σχέσεις, σίγουρα θα κάνετε μια γενική ανανέωση στις βάσεις.

 

Δίδυμοι Η Σελήνη

Μην λειτουργείτε παρορμητικά και μην χάνεστε μέσα στον ενθουσιασμό σας. Δώστε λίγο παραπάνω χρόνο, έτσι ώστε να δείτε με μια πιο καθαρή ματιά, όλα αυτά που τυχόν να συμβαίνουν πίσω από την πλάτη σας.

Καρκίνος Ο Ήλιος

Πολλά αυτά που τελικά χαλάνε την διάθεση σας, γύρω από την σχέση σας. Λεπτομέρειες που έχουν πιάσει οι κεραίες σας, σας κάνουν να θέλετε να ανοίξετε μεγάλες και βαθιές συζητήσεις.

 

Λέων Οι Εραστές

Η ερωτική μοναχικότητα, που έχετε επιβάλει στον εαυτό σας, είναι και αυτή που τώρα σας κρούει το κουδουνάκι, έτσι ώστε να μπορέσετε να βρείτε κάτι που να ταιριάζει στις προδιαγραφές σας.

 

Παρθένος Η Εγκράτεια

Δεν αξίζει να χάνετε τον χρόνο σας, με καταστάσεις και πρόσωπα που δεν έχουν κάτι ουσιαστικό να σας προσφέρουν. Δείτε αυτές τις ημέρες και πιο επισταμένα την εργασία σας.

Ζυγός Το Αστέρι

Κάποιος που σας έχει παθολογική αδυναμία, θέλει να σας μιλήσει και από κοντά, έτσι ώστε να μπορέσετε να λύσετε κάποιες λάθος καταστάσεις και παρεξηγήσεις.

 

Σκορπιός Ο Κόσμος

Αφήστε τα πάντα πίσω σας, μόνιμα. Από όλα αυτά που έχετε δει και ακούσει, κρατήστε μόνο ότι αξίζει. Από τον Ιούλιο, θα καταφέρετε να ανοίξετε έναν νέο κύκλο ζωής.

 

Τοξότης Η Αυτοκράτειρα

Πολλές οι ευκαιρίες, που θα περάσουν από μπροστά σας, και που σίγουρα θα έχουν ρόλο αλλαγών μέσα στην καθημερινότητα σας. Κάποιος παλιός σας φίλος θα σας επισκεφτεί.

Αιγόκερως Ο Τρελός

Μέσα στις τελευταίες ημέρες του Διδύμου… θα κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με το άτομο που σας αφορά συναισθηματικά. Σε δεύτερο τόνο πάρτε αποφάσεις που θα έχουν οριστικό χαρακτήρα.

 

Υδροχόος Ο Αρχιερέας

Όσα και να λέτε και να υπόσχεστε, ακόμη δεν έχει αλλάξει κάτι στην συμπεριφορά του ατόμου που αγαπάτε. Ίσως και ένα μικρό διάλειμμα – αποχή, να αλλάζει κάτι!

 

Ιχθείς Το Άρμα

Αυτά που έχετε μέσα στο μυαλό σας, είναι και αυτά που πρέπει άμεσα να πείτε στον άνθρωπο σας, που έχει και αυτός κάποιες φρέσκιες προτάσεις για το μέλλον σας.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Η τράπουλα των Δεκανών – Οι καρμικές σχέσεις θα ενώσουν με μοιραία μόνιμα πια δεσμά τους Συντρόφους

Η τράπουλα των Δεκανών – Οι καρμικές σχέσεις θα ενώσουν με μοιραία μόνιμα πια δεσμά τους Συντρόφους

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο ΚΡΙΟΣ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ Οι καλοί σας φίλοι,...
Ωροσκόπιο Σχέσεων – Αισθηματικές επανασυνδέσεις μόνιμες για κάποια ζώδια

Ωροσκόπιο Σχέσεων – Αισθηματικές επανασυνδέσεις μόνιμες για κάποια ζώδια

Μέχρι το τέλος του Ιουνίου, θα συνεχίσουν να συντελούνται σημαντικές αλλαγές στον αστρολογικό θόλο… που...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 14/06/2024

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 14/06/2024

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Είστε έτοιμοι για όλα. Μέσα σε αυτό το Σαββατοκύριακο, θα λάβετε...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2024
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project