20/03 Ήλιος στον Κριό – Νέα ζωδιακή χρονικά με δώρα και επιτυχίες - Αστρολογικές Προβλέψεις

20/03 Ήλιος στον Κριό – Νέα ζωδιακή χρονικά με δώρα και επιτυχίες

20/03 Ήλιος στον Κριό – Νέα ζωδιακή χρονικά με δώρα και επιτυχίες

Από τις 20/03 ξεκινάει και πάλι από την αρχή η ζωδιακός κύκλος. Ο ήλιος θα περάσει στον πύρινο Κριό και όλα θα ξανα-ξεινήσουν.

ΖΩΔΙΑΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ:

 

Κριός

Με τόσο καλές αστρολογικές όψεις, εσείς που είστε σε εργένικη φάση θα μπορέσετε να βρείτε μια καινούργια γνωριμία που θα σας κάνει και πάλι να μπείτε στο παιχνίδι της αγάπης!

 

Ταύρος

Υπάρχουν κάποια θέματα από τη μεριά του συντρόφου σας, που δείχνουν ότι τον απασχολούν και επιθυμεί, να τα συζητήσει μαζί σας, για να βρεθούν οι λύσεις.

 

Δίδυμοι

Οι επικοινωνιακές κόντρες και παρεξηγήσεις που τρέχουν στην σχέση σας, θα λήξουν. Ο άνθρωπος σας, θέλει να πάτε πιο κάτω…άμεσα ίσως και σε έναν γάμο.

Καρκίνος

Το διάστημα αυτό, και μέχρι την επόμενη Πανσέληνο, θα έχει από όλα για την προσωπική σας ζωή. Οι ελεύθεροι θα ερωτευτούν και οι χωρισμένοι θα επανασυνδεθούν.

 

Λέων

Δεν μπορείτε εύκολα να ξεφύγετε από το παρελθόν σας. Υπάρχουν ακόμη βαθιά ενεργά συναισθήματα που θέλετε να ξαναζήσετε το συντομότερο δυνατόν.

 

Παρθένος

Πολλά τα συμβάντα τα ευχάριστα που τρέχουν στα εργασιακά και τα οικονομικά σας. Σε δεύτερο τόνο θα πρέπει να κοιτάξετε και πιο επισταμένα τα αισθηματικά σας.

Ζυγός

Δεν θα χρειαστεί να περιμένετε από κανέναν ειδήσεις για τον άνθρωπο που σας αφορά. Μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, θα έχετε την επίσκεψη του!

 

Σκορπιός

Από όλα αυτά που έχει να σας πει το συντροφικό σας, εσείς κρατήστε τις υποσχέσεις του, για το άμεσο μέλλον σας. Εσείς οι ελεύθεροι, εστιάστε στα επαγγελματικά σας.

 

Τοξότης

Πολλές οι καινούργιες φιλίες που έχουν εισέλθει στην ζωή σας, και που σίγουρα σας έχουν βάλει σε μια πολύ καλύτερη διάθεση. Οι έρωτες δεν είναι μακριά!

Αιγόκερως

Ξέρετε ότι το πρόσωπο που αγαπάτε, έχει τα δικά του προβλήματα και αυτός είναι ο κύριος λόγος που δεν μπορείτε ακόμη να είστε μαζί. Από Απρίλιο αυτό αλλάζει.

 

Υδροχόος

Η υπομονή σας είναι στα όρια της. Έχετε πει πολλάκις στον σύντροφο σας, όλα τα παράπονα σας και τώρα απλά περιμένετε από την μεριά του να δράσει.

 

Ιχθείς

Η εποχή αυτή, θα έχει μια επιστροφή τουλάχιστον από τα παλιά. Εσείς που τότε πονέσατε, φροντίστε να μην κάνετε και πάλι τα ίδια αισθηματικά λάθη.

 

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Οι κάρτες της ARCANA προβλέπουν για τον μήνα Μάρτιο

Οι κάρτες της ARCANA προβλέπουν για τον μήνα Μάρτιο

Μηνιαίες προβλέψεις: ΚΡΙΟΣ : Η ΔΥΝΑΜΗ Είστε αποφασισμένοι να προβείτε σε κάποιες δηλώσεις προς τον...
Χαρτομαντεία SFIGGA – Τα ζευγάρια θα πρέπει να ορίσουν την πορεία τους

Χαρτομαντεία SFIGGA – Τα ζευγάρια θα πρέπει να ορίσουν την πορεία τους

Προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο:   Κριός Το Σπαθί Μπερδεμένοι είστε υπερβολικά και μάλλον δεν...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 22/02/2024

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 22/02/2024

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Αυτά που έχετε δηλώσει στον άνθρωπο σας, θα πρέπει και να...
 • Χαρτομαντεία από την Ραφαέλα Μακρή

  Χαρτομαντεία από την Ραφαέλα Μακρή
 • Αστρολογικό προφίλ

  Αστρολογικό προφίλ
 • Νέο Μεταφυσικό Κέντρο – Βιολέτα & Ανατολή – Αστρολογικές Προβλέψεις

  Νέο Μεταφυσικό Κέντρο - Βιολέτα & Ανατολή - Αστρολογικές Προβλέψεις
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ραφαέλα Μακρή

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ραφαέλα Μακρή
 • Ετικέτες

 • Νέο Μεταφυσικό Κέντρο – Σάντρα-Λευκή-Στάμου-Αντωνίου – Αστρολογικές Προβλέψεις

  Νέο Μεταφυσικό Κέντρο - Σάντρα-Λευκή-Στάμου-Αντωνίου - Αστρολογικές Προβλέψεις
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2024
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project