21/05 Εποχή Διδύμων και οι επικοινωνίες θα ανθίσουν - Αστρολογικές Προβλέψεις

21/05 Εποχή Διδύμων και οι επικοινωνίες θα ανθίσουν

21/05 Εποχή Διδύμων και οι επικοινωνίες θα ανθίσουν

Μέσα στις προσεχείς ώρες ο Ήλιος θα αφήσει τον Ταύρο και θα περάσει στους αέρινους Διδύμους. Επικοινωνίες, συναντήσεις, εξηγήσεις αλλά και ευκαιρίες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της καθημερινότητας θα κάνουν την έντονη τους εμφάνιση.

Πιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ :

Τα οικονομικά σας θα έχουν άνοδο και αυτό θα σας ενισχύσει και σε όλες τις άλλες δράσεις σας. Οι σχέσεις που δεν έχουν ευδοκιμήσει θα έχουν δεύτερες ευκαιρίες.

 

ΤΑΥΡΟΣ :

Όλα αυτά που σας έχει υποσχεθεί το έτερον σας ήμισυ, θα τα κάνει και πράξη. Μπορείτε πια να περάσετε και σε μια πιο σοβαρή κατάσταση που θα κλείσει στόματα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ :

Μην κάνετε ακόμη κάποια επικοινωνιακή κίνηση προς τον πρώην σας. Υπάρχουν προβλήματα και υποθέσεις που δεν έχει μέχρι στιγμής λύσεις και ξεπεράσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ :

Κάποιες στιγμές το πύρινο σας ταμπεραμέντο, σας κάνει άκρως γοητευτικούς στο αντίθετο φύλο. Μια νέα γνωριμία, θα σας πολιορκήσει και μέχρι να σας κατακτήσει.

 

ΛΕΩΝ :

Αδιαφορήστε για τα σχόλια και τις ανακρίβειες που ακούγονται. Εσείς ξέρετε τι θέλετε. Μέχρι και την είσοδο του ζωδίου σας, σίγουρα θα έχετε αλλάξει πλεύση. Μια επανένωση σας πλησιάζει.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ :

Συγκρατήστε τα νεύρα σας. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να κάνετε και μάλιστα σωστά. Θα δείτε λίαν συντόμως ποιοι από όλους αυτούς που είναι γύρω σας, είναι οι αληθινοί.

ΖΥΓΟΣ :

Υπάρχει ένα άτομο που κυκλοφορεί μέσα στον περίγυρο σας τον κοινωνικό και έχει πιάσει την προσοχή σας. Από το τέλος του μήνα, ίσως και να γίνετε ζευγάρι.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ :

Οι δηλώσεις αγάπης, που θα σας κάνει ο σύντροφος σας είναι και αυτές που θα ξεκλειδώσουν την καρδιά σας. Είστε τα ζώδια που οδεύετε για συγκατοίκηση – γάμο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ :

Κάποιες στιγμές αισθάνεστε ότι το ταίρι σας, δεν σας λέει και όλη την αλήθεια. Αυτό θα πρέπει άμεσα να το συζητήσετε και μαζί να πάρετε αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ :

Υποθέσεις κάνετε μέσα στο μυαλό σας, για τα συναισθήματα και τις όποιες προθέσεις κάποιου. Μέσα στο τρίτο 10ήμερο του μήνα, θα πάρετε και τις σωστές απαντήσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :

Κάποιες στιγμές το ταίρι σας παραπονιέται για την έλλειψη χρόνου που έχετε σαν ζευγάρι. Μπορεί και να έχει δίκιο! Δράστε προς την σωστή κατεύθυνση.

 

ΙΧΘΕΙΣ :

Θα βρείτε… ευκαιρίες για να οργανώσετε πολύ πιο ποιοτικά την καθημερινότητα σας. Σίγουρα αφήστε το άσχημο παρελθόν εκτός.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ωροσκόπιο Σχέσεων – Χρήμα και νέες αγάπες φέρνει ο Ιούλιος

Μηνιαίες προβλέψεις: Κριός Μπορεί να έχετε περάσει κάποιες δυσκολίες στην ζωή σας, αλλά τώρα και...

Ζωδιακές Συναστρίες – Εκπλήξεις που θα φανερώσουν μυστικά

Προβλέψεις για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες:   ΚΡΙΟΣ : Αυτά που σας έχουν πει για...

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και τα ζώδια λαμβάνουν εκπλήξεις

Στις 29/06 θα συντελεστεί η υπέροχη νέα Σελήνη στον Άξονα του Καρκίνου – Αιγόκερω. Πολλές...
 • Χαρτομαντεία από την Ραφαέλα Μακρή

  Χαρτομαντεία από την Ραφαέλα Μακρή
 • Αστρολογικό προφίλ

  Αστρολογικό προφίλ
 • Νέο Μεταφυσικό Κέντρο – Βιολέτα & Ανατολή – Αστρολογικές Προβλέψεις

  Νέο Μεταφυσικό Κέντρο - Βιολέτα & Ανατολή - Αστρολογικές Προβλέψεις
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ραφαέλα Μακρή

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ραφαέλα Μακρή
 • Ετικέτες

 • Νέο Μεταφυσικό Κέντρο – Σάντρα-Λευκή-Στάμου-Αντωνίου – Αστρολογικές Προβλέψεις

  Νέο Μεταφυσικό Κέντρο - Σάντρα-Λευκή-Στάμου-Αντωνίου - Αστρολογικές Προβλέψεις
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2022
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project