24/11 Νέα Σελήνη στον Τοξότη – Αλήθειες και συναισθήματα στην επιφάνεια - Αστρολογικές Προβλέψεις

24/11 Νέα Σελήνη στον Τοξότη – Αλήθειες και συναισθήματα στην επιφάνεια

24/11 Νέα Σελήνη στον Τοξότη – Αλήθειες και συναισθήματα στην επιφάνεια

Στις 24/11 θα συντελεστεί η Νέα σελήνη στον άξονα Τοξότη – Διδύμων. Ένα καταπληκτικό φαινόμενο που θα ενώσει το παρελθόν με το παρόν.

Πίο αναλυτικά:

Για όλους:

Κριός

Τα κρυφά σας συναισθήματα τα έχει καταλάβει το άτομο που θέλετε. Το τελευταίο δεκαήμερο του Νοεμβρίου, θα δεχτείτε προτάσεις για συνάντηση – έξοδο!

 

Ταύρος

Πολλές και περίπλοκες οι υποχρεώσεις που πρέπει τώρα να φέρετε εις πέρας. Το καλό είναι ότι έχετε κοντά σας άτομα που μπορούν να σας υποστηρίξουν τα μέγιστα.

 

Δίδυμοι

Τα θέματα που θέλει το συντροφικό σας έτερο, να ανοίξει έχουν να κάνουν με το παρελθόν σας, που από εκεί κατά καιρούς προκύπτουν αρκετά προβλήματα.

Καρκίνος

Εσείς θα πρέπει να περιμένετε την ζωδιακή σας εποχή, για να πράξετε κάτι περισσότερο. Συλλέξτε μέχρι τότε όλα τα στοιχεία και προσεχώς εφαρμόστε την στρατηγική σας.

 

Λέων

Αυτά που έχετε μέσα στο μυαλό σας, έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να τα εκφράσετε στον άνθρωπο σας, που δείχνει ότι από εσάς, περιμένει τις όποιες επόμενες κινήσεις.

 

Παρθένος

Δεν μπορείτε έτσι εύκολα να δεχτείτε την ερωτική ήττα. Αισθάνεστε ότι κάτι έχει γίνει λάθος. Μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, θα έχετε πάντως την ευκαιρία για ακόμη μια συζήτηση.

Ζυγός

Οι προτάσεις που σας έχει κάνει το πρώην συντροφικό σας έτερο, μάλλον δεν σας έχουν ζεστάνει ακόμη. Μέσα στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, θα μιλήσετε και από κοντά.

 

Σκορπιός

Μην ακούτε ποτέ τι λένε οι άλλοι για το πρόσωπο που αγαπάτε. Ίσως και να υπάρχουν ψέματα ή και υπερβολές. Οι επισκέψεις πάντως δεν θα αργήσουν.

 

Τοξότης

Οι προτάσεις που έχετε κάνει στον άνθρωπο σας, είναι αποδεκτές. Μερικοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε συγκατοίκηση ή και γάμο.

Αιγόκερως

Μέσα στους κοινωνικούς σας κύκλους, υπάρχουν πολλά και πικάντικα φλερτ που σίγουρα σας έχουν κάνει και σας έχει διορθωθεί κατά πολύ… και η ψυχολογία.

 

Υδροχόος

Εσείς που είστε μπερδεμένοι, μέσα σε καταστάσεις μπλεγμένες διπλές και παράλληλες, έχει έρθει η ώρα για να μιλήσετε στον ίδιο σας τον εαυτό και να πάρετε αποφάσεις.

 

Ιχθείς

Τίποτα δεν θα τελειώσει, μέσα από έναν χωρισμό. Εσείς που είστε και κάτω από την εύνοια του σύμπαντος, μπορείτε άμεσα να βρείτε μια καινούργια αγάπη.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ωροσκόπιο δεσμών – Η ευτυχία δεν έχει συνταγή

Ωροσκόπιο δεσμών – Η ευτυχία δεν έχει συνταγή

Σχέσεις και συνεργασίιες…τείνουν να λήξουν προβλήματα με μόνιμο χαρακτήρα. Πιο αναλυτικά: Κριός Δεν αλλάζουν τα...
Χαρτομαντεία SFIGGA – Καλά μαντάτα για τους χωρισμένους

Χαρτομαντεία SFIGGA – Καλά μαντάτα για τους χωρισμένους

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο:   Κριός Το Σπαθί Οι ελπίδες για μια επανασύνδεση θα...

Άστρα και Ζώδια – Δεύτερο 15ήμερο Φεβρουαρίου και η τύχη ευνοεί τους πάντες

Κριός Κάποιος από το μακρινό σας παρελθόν, θέλει να σας ξαναπλησιάσει. Σίγουρα έχουν αλλάξει πολλά...
 • Χαρτομαντεία από την Ραφαέλα Μακρή

  Χαρτομαντεία από την Ραφαέλα Μακρή
 • Αστρολογικό προφίλ

  Αστρολογικό προφίλ
 • Νέο Μεταφυσικό Κέντρο – Βιολέτα & Ανατολή – Αστρολογικές Προβλέψεις

  Νέο Μεταφυσικό Κέντρο - Βιολέτα & Ανατολή - Αστρολογικές Προβλέψεις
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ραφαέλα Μακρή

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ραφαέλα Μακρή
 • Ετικέτες

 • Νέο Μεταφυσικό Κέντρο – Σάντρα-Λευκή-Στάμου-Αντωνίου – Αστρολογικές Προβλέψεις

  Νέο Μεταφυσικό Κέντρο - Σάντρα-Λευκή-Στάμου-Αντωνίου - Αστρολογικές Προβλέψεις
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2023
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project