25/05/2022 Άρης στον Κριό και οι στόχοι θα υλοποιηθούν! - Αστρολογικές Προβλέψεις

25/05/2022 Άρης στον Κριό και οι στόχοι θα υλοποιηθούν!

25/05/2022 Άρης στον Κριό και οι στόχοι θα υλοποιηθούν!

Ο Άρης θα περάσει στην πύρινη ζώνη του Κριού από τις 25/05 και μέχρι τις 05/007/2022. Αποφάσεις για σημαντικές υποθέσεις αισθηματικών αλλά και επαγγελματικών θεμάτων, θα κάνουν την εμφάνιση τους.

Πιο αναλυτικά:

Κριός :

Εκπλήξεις θα έχει το αγαπητό ζώδιο σας, κυρίως στον αισθηματικό τομέα. Οι ελεύθεροι θα δεχτούν φλερτ και οι χωρισμένοι …έμμεσες προτάσεις για άμεσα επανασύνδεση. Χρήμα και φήμη, πλησιάζουν μέσα από την καριέρα σας.

 

Ταύρος :

Οι αποφάσεις που θα παρθούν αυτόν το διάστημα, σε όλα τα πεδία της ζωής σας, σίγουρα θα επηρεάσουν και το προσεχές Καλοκαίρι. Εσείς που είστε μέσα σε δύσκολες αισθηματικές καταστάσεις, ενεργοποιηθείτε και μην χάνεστε μέσα σε δικαιολογίες.

 

Δίδυμοι :

Υποσχέσεις αγάπης, θα λάβετε από κάποιον γνώριμο σας, που έρχεται και φεύγει κατά καιρούς από την καθημερινότητα σας. Σε όλο αυτό… εσείς θα πρέπει άμεσα να θέσετε τα όρια και τις προϋποθέσεις σας.

Καρκίνος :

Οι επικοινωνίες πιάσουν κόκκινο! Το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα κάνει άνοιγμα, για νέα σχέση και όχι μόνο. Πριν να δώσετε τις απαντήσεις σας, σκεφτείτε τα πάντα αναλυτικά και σφαιρικά.

 

Λέων :

Μόνο αισιόδοξες σκέψεις, θα πρέπει να κάνετε καθώς χρήμα και αισθήματα απλώνονται μπροστά σας. Εσείς που έχετε βρει το συντροφικό σας έτερο, ενεργοποιηθείτε και ξεπεράστε την ρουτίνα.

 

Παρθένος :

Ο πρώην σας έχει πια πάψει να σας επηρεάζει, με όλα αυτά που σας λέει και σας τάζει. Έχετε αλλάξει και η ματιά σας είναι μόνο στο μέλλον, και σε όλα αυτά που επιθυμείτε να δημιουργήσετε.

Ζυγός :

Τα αισθηματικά σας δώρα, είναι αυτά που τώρα θα βρουν και την πρέπουσα ανταπόκριση. Είστε το ζώδιο που αυτόν τον μήνα, θα έχετε και τις περισσότερες επανενώσεις.

 

Σκορπιός :

Κουτσομπολιά και σχόλια όλων των ειδών έρχονται στον δρόμο σας, για το πρόσωπο που έχει γοητεύσει την καρδιά σας. Μην κάνετε κάτι παρορμητικό, απλά αφήστε τα πράματα να κυλήσουν.

 

Τοξότης :

Είστε ανοιχτοί σε μια νέα ερωτική ιστορία, αρκεί αυτήν την φορά…να είναι σωστές και οι προθέσεις από την άλλη πλευρά. Επίσης, κάποια θετικά νέα έρχονται από τα οικονομικά σας.

Αιγόκερως :

Πολλά τα πρόσωπα που έχουν εκφράσει τον ερωτικό τους θαυμασμό. Είστε γεμάτοι από τέτοιες αντιδράσεις, αλλά τώρα υπάρχουν άλλες πιο σοβαρές προτεραιότητες στο μυαλό σας.

 

Υδροχόος :

Καλείστε από τον σύντροφο σας, ή αυτόν που σας ενδιαφέρει να μιλήσετε καθαρά, και να πάρετε αποφάσεις για το πώς από εδώ και μετά θα συνεχίσετε.

 

Ιχθείς :

Συνδέεστε ακόμη με το παρελθόν! Αυτό είναι μια παύση όμως σε όλα αυτά που θέλετε να κάνετε με το παρόν σας. Πάρτε αποφάσεις πριν την είσοδο του Καλοκαιριού.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ωροσκόπιο Σχέσεων – Χρήμα και νέες αγάπες φέρνει ο Ιούλιος

Μηνιαίες προβλέψεις: Κριός Μπορεί να έχετε περάσει κάποιες δυσκολίες στην ζωή σας, αλλά τώρα και...

Ζωδιακές Συναστρίες – Εκπλήξεις που θα φανερώσουν μυστικά

Προβλέψεις για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες:   ΚΡΙΟΣ : Αυτά που σας έχουν πει για...

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και τα ζώδια λαμβάνουν εκπλήξεις

Στις 29/06 θα συντελεστεί η υπέροχη νέα Σελήνη στον Άξονα του Καρκίνου – Αιγόκερω. Πολλές...
 • Χαρτομαντεία από την Ραφαέλα Μακρή

  Χαρτομαντεία από την Ραφαέλα Μακρή
 • Αστρολογικό προφίλ

  Αστρολογικό προφίλ
 • Νέο Μεταφυσικό Κέντρο – Βιολέτα & Ανατολή – Αστρολογικές Προβλέψεις

  Νέο Μεταφυσικό Κέντρο - Βιολέτα & Ανατολή - Αστρολογικές Προβλέψεις
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ραφαέλα Μακρή

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ραφαέλα Μακρή
 • Ετικέτες

 • Νέο Μεταφυσικό Κέντρο – Σάντρα-Λευκή-Στάμου-Αντωνίου – Αστρολογικές Προβλέψεις

  Νέο Μεταφυσικό Κέντρο - Σάντρα-Λευκή-Στάμου-Αντωνίου - Αστρολογικές Προβλέψεις
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2022
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project