Ερμής στην Παρθένο και τα παλιά συναισθήματα θα έρθουν στο παρόν - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ερμής στην Παρθένο και τα παλιά συναισθήματα θα έρθουν στο παρόν

Ερμής στην Παρθένο και τα παλιά συναισθήματα θα έρθουν στο παρόν

Από τις 23/09 θα εισέλθει ο Ερμής ανάδρομος στην Παρθένο μέχρι και τις 02/10/2022. Αυτό το διάστημα, θα κάνουν την εμφάνιση τους ημιτελείς αισθηματικές υποθέσεις από το παρελθόν…προκειμένου να λυθούν μόνιμα.

 

ΚΡΙΟΣ :

Αποφασίστε άμεσα, τι θέλετε να κάνετε στην αισθηματική σας ζωή και τι στις κοινωνικές δράσεις σας. Αυτά τα δύο ιδανικά, καλύτερο είναι να μην μπλέκονται μεταξύ τους.

 

ΤΑΥΡΟΣ :

Οι κεραίες σας έχουν πιάσει ότι κάτι δεν πάει και τόσο στρωτά, μέσα στην σχέση σας. Αυτό θα το φέρει στην επιφάνεια το συντροφικό σας έτερο, μαζί με προτάσεις και λύσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ :

Μπορείτε να μιλήστε πια πιο ανοιχτά, για τα συναισθήματα σας, στον άνθρωπο που τόσους μήνες έχετε ερωτευτεί. Κάτω από την εύνοια του σύμπαντος, όλα είναι πιθανά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ :

Μέσα στον δεσμό σας, υπάρχουν πολλά θέματα, που ακόμη πρέπει να λυθούν. Από το πρώτο 15ήμερο του Οκτωβρίου, έρχονται και λεφτά από εκεί που δεν το περιμένετε.

 

ΛΕΩΝ :

Στον επαγγελματικό σας κύκλο, υπάρχουν τροποποιήσεις που σίγουρα θα σας ικανοποιήσουν οικονομικά. Άρα με ανεβασμένη ψυχολογία, δείτε τι θα κάνετε και στην σχέση σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ :

Αυτή η εποχή είναι μόνο καλή για εσάς, έτσι ώστε να μπορέσετε να δείτε τι συμβαίνει μέσα στις οικογενειακές σας σχέσεις, και ανάλογα να τις διορθώσετε.

ΖΥΓΟΣ :

Αισθάνεστε ότι έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου, για να εκφράσετε στον σύντροφο σας, όλες αυτές τις ανάγκες και επιθυμίες που έχετε για το μέλλον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ :

Σκέψεις και συναισθήματα έχουν γίνει ένα κουβάρι. Παρελθόν και παρόν ζητούν, ευκαιρίες και κοινή πορεία από εσάς. Σκεφτείτε και μην ακούτε τις τρίτες φωνές.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ :

Εύκολα και όσο τρέχει το φιλικό ζώδιο του Ζυγού, θα καταφέρετε να λήξετε προβλήματα που σαν ταλανίζουν μήνες τώρα. Σίγουρα και τα αισθηματικά σας θα έχουν καλυτέρευση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ :

Καλέσματα θα έχετε από τον πρώην σας, που ζητάει να σας μιλήσει για επανένωση, και αυτήν την φορά υπό τους δικούς σας όρους. Ακούστε λοιπόν και απαντήστε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :

Η καριέρα σας αυτές τις εβδομάδες, θα απογειωθεί. Χρειάζεται από μεριάς σας να δείτε τι μπορείτε να βελτιώσετε. Κάποια χρήματα που σας χρωστάνε έρχονται.

 

ΙΧΘΕΙΣ :

Υπάρχουν κάποια σοβαρά θέματα, που σας κάνουν πια έτοιμους για να μιλήσετε στον άνθρωπο σας, και να βρείτε διεξόδους που θα σας κάνουν καλύτερους συντρόφους.

 

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκεύη 29/09/2023

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκεύη 29/09/2023

Ζωδιακές προβλέψεις: Κριός Με τον Ποσειδώνα να σας δίνει τις καλύτερες του όψεις, εσείς σίγουρα...

Ζωδια και Συναστρίες – Οι σχέσεις περνάνε σε ένα άλλο επίπεδο δέσμευσης

Με τόσες αστρολογικές και καλές όψεις που μπαίνει ο μήνας του Οκτωβρίου το μόνο σίγουρο...
Χαρτομαντεία BAKARAS – Δεύτερες ευκαιρίες σε χωρισμένα ζευγάρια

Χαρτομαντεία BAKARAS – Δεύτερες ευκαιρίες σε χωρισμένα ζευγάρια

Προβλέψεις   Κριός ΟΙ ΣΤΑΜΝΕΣ Είστε σίγουροι, για τις αποφάσεις που έχετε πάρει. Αφήστε το...
 • Χαρτομαντεία από την Ραφαέλα Μακρή

  Χαρτομαντεία από την Ραφαέλα Μακρή
 • Αστρολογικό προφίλ

  Αστρολογικό προφίλ
 • Νέο Μεταφυσικό Κέντρο – Βιολέτα & Ανατολή – Αστρολογικές Προβλέψεις

  Νέο Μεταφυσικό Κέντρο - Βιολέτα & Ανατολή - Αστρολογικές Προβλέψεις
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ραφαέλα Μακρή

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ραφαέλα Μακρή
 • Ετικέτες

 • Νέο Μεταφυσικό Κέντρο – Σάντρα-Λευκή-Στάμου-Αντωνίου – Αστρολογικές Προβλέψεις

  Νέο Μεταφυσικό Κέντρο - Σάντρα-Λευκή-Στάμου-Αντωνίου - Αστρολογικές Προβλέψεις
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2023
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project