Ήλιος στον Ζυγό και οι σχέσεις όλων των ειδών θα ισορροπήσουν - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ήλιος στον Ζυγό και οι σχέσεις όλων των ειδών θα ισορροπήσουν

Ήλιος στον Ζυγό και οι σχέσεις όλων των ειδών θα ισορροπήσουν

Από τις 23/09 ο Ήλιος θα περάσει στον διπλό και αέρινο Ζυγό….παιδί της Αφροδίτης και θα παρεμείνει εκεί για 4 εβδομάδες. Η αγάπη θα έχει τον πρώτο λόγο μέσα από επανασυνδέσεις – νέοι έρωτες – καρμικές γνωριμίες!

Πιο αναλυτικά:

Κριός

Μεγάλες οι επαγγελματικές σας απαιτήσεις… αλλά και οι επιτυχίες που πλησιάζουν. Πιθανόν και να πρέπει τώρα να δείτε πιο σφαιρικά την αισθηματική σας ζωή.

 

Ταύρος

Μην ακούτε τους τρίτους, για τα μαντάτα που σας φέρνουν για το άτομο που έχετε στο στόχαστρο σας. Κάποια από όλα αυτά, είναι σίγουρα λάθος.

 

Δίδυμοι

Δεν είστε μέσα σε κάποια σοβαρή σχέση, αλλά πια θέλετε να βρείτε ένα άνθρωπο που να μπορείτε να δείτε μαζί του μέλλον. Άρα, ξεκαθαρίστε το παρόν σας ή βελτιώστε το.

Καρκίνος

Κάποιος μέσα από την φιλική σας ζώνη, σας φλερτάρει διακριτικά. Ότι και να συνεχίσει από εδώ και μετά, καλύτερα να το ολοκληρώσετε σε τρίτους χώρους.

 

Λέων

Κρατήστε την νέα σας σχέση, μακριά από τα φώτα! Ακόμη δεν ξέρετε τα πάντα για αυτόν τον άνθρωπο σας, άρα και εσείς θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί.

 

Παρθένος

Δεν θα έχετε ακόμη νέα από το άτομο που ζητάτε, αλλά αυτό είναι καλό. Μέσα στην εποχή του αγαπητού και γειτονικού σας ζωδίου -23/09 όλα θα ξεκαθαρίσουν μόνιμα.

Ζυγός

Αν αυτό που τελικά ζητάτε, από τον πρώην σας είναι να σας δώσει μια ευκαιρία για να μιλήσετε, τότε αυτό θα γίνει. Όλα τα υπόλοιπα είναι στο δικό σας το χέρι.

 

Σκορπιός

Δεν είστε και απόλυτα ειλικρινείς με τον σύντροφο σας, και μάλλον του κρύβεται πολλά πράματα. Το ξέρει, και περιμένει υπομονετικά για τις αποκαλύψεις σας.

 

Τοξότης

Σίγουρα έχετε ρέντα στο άλλο φύλο, και αυτό σας κολακεύει. Εσείς που είστε ήδη μέσα σε γάμο – σχέση … παραμείνετε στην επιφάνεια των καταστάσεων.

Αιγόκερως

Μην δίνετε δικαιώματα στους τρίτους, για να σας κουτσομπολέψουν για την προσωπική σας ζωή. Ότι θέματα και να έχετε, θα τα λύσετε μόνοι σας και σιωπηλά.

 

Υδροχόος

Ο σύντροφος σας, θα φέρει στο τραπέζι των συζητήσεων πολλά θέματα που έχετε αφήσει στην τύχη τους. Εσείς να έχετε και τις δικές σας προτάσεις έτοιμες.

 

Ιχθείς

Εσείς που κρατάτε δύο καρπούζια, στην ίδια μασχάλη, να είστε πιο προσεχτικοί… γιατί στο τέλος θα μείνετε νηστικοί. Ενεργοποιηθείτε άμεσα.

 

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ζωδια και Συναστρίες – Οι σχέσεις περνάνε σε ένα άλλο επίπεδο δέσμευσης

Με τόσες αστρολογικές και καλές όψεις που μπαίνει ο μήνας του Οκτωβρίου το μόνο σίγουρο...
Χαρτομαντεία BAKARAS – Δεύτερες ευκαιρίες σε χωρισμένα ζευγάρια

Χαρτομαντεία BAKARAS – Δεύτερες ευκαιρίες σε χωρισμένα ζευγάρια

Προβλέψεις   Κριός ΟΙ ΣΤΑΜΝΕΣ Είστε σίγουροι, για τις αποφάσεις που έχετε πάρει. Αφήστε το...

Αστρολογία Σχέσεων – Πράσινο φως σε σχέσεις και καριέρα

Ο φετινός Οκτώβριος…θα φέρει μόνο καλά νέα σε όλα τα ζώδια. Οι συναισθηματικές σχέσεις, θα...
 • Χαρτομαντεία από την Ραφαέλα Μακρή

  Χαρτομαντεία από την Ραφαέλα Μακρή
 • Αστρολογικό προφίλ

  Αστρολογικό προφίλ
 • Νέο Μεταφυσικό Κέντρο – Βιολέτα & Ανατολή – Αστρολογικές Προβλέψεις

  Νέο Μεταφυσικό Κέντρο - Βιολέτα & Ανατολή - Αστρολογικές Προβλέψεις
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ραφαέλα Μακρή

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ραφαέλα Μακρή
 • Ετικέτες

 • Νέο Μεταφυσικό Κέντρο – Σάντρα-Λευκή-Στάμου-Αντωνίου – Αστρολογικές Προβλέψεις

  Νέο Μεταφυσικό Κέντρο - Σάντρα-Λευκή-Στάμου-Αντωνίου - Αστρολογικές Προβλέψεις
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2022
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project