Ιχθύες | Ετήσια Πρόβλεψη 2017 - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ιχθύες | Ετήσια Πρόβλεψη 2017

Ιχθύες | Ετήσια Πρόβλεψη 2017

Ιχθύες – Ετήσια Πρόβλεψη 2017

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2017 από την Αλίντα Κανάκη

Το 2017 ο Δίας από τον Ζυγό σε συνδυασμό με το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό επηρεάζει τον τομέα του συντρόφου, και πολλοί από εσάς ενδεχομένως να καταλήξουν στα σκαλιά της εκκλησίας ή να αποκτήσουν δεύτερο παιδί. Τον Αύγουστο του 2017 ο Δίας περνά στον 8ο οίκο σας, των οικονομικών του συντρόφου σας, και είναι το καλλίτερο διάστημα για ξεκούραση, κάποιο ταξίδι ή διακοπές. Ο Κρόνος θα βρίσκεται στο10 οίκο, της καριέρας και του πατέρα σας, με αποτέλεσμα να σας περιμένει σκληρή δουλειά για να εισπράξετε μελλοντικά ανταμοιβές. Θα υπάρξουν πολλές απαιτήσεις από τους περισσότερους από εσάς. Με αρκετή περισυλλογή και κινήσεις συντηρητικές θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από κάποια οικονομικά προβλήματα που φέρνετε από το παρελθόν. Αυτό θα σας δώσει δύναμη για να αναπτύξετε τα νέα σας επαγγελματικά σχέδια πολύ πιο γρήγορα. Επιπλέον, θα επιτύχετε ανανέωση των σχέσεων σας, που την τελευταία διετία έχουν βυθιστεί στη στασιμότητα. Η θέση του Κρόνου – Ποσειδώνα στα μέσα του έτους θα μπορούσε να σας δημιουργήσει προβλήματα με την φήμη και την αξιοπρέπεια σας. Κρατήστε μυστικά τα σχέδια σας από ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά.

Από τους πρώτους μήνες του έτους θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή σε τυχόν έκτακτα θέματα στον επαγγελματικό τομέα. Η αναβλητικότητα μπορεί να σας κάνει να πληρώσετε ένα μεγάλο τίμημα, που θα επηρεάσει τον τομέα των σχέσεων. Ο Ποσειδώνας με την διέλευση του το 2017 ενισχύει τις ψυχικές σας ικανότητες, αλλά πολλοί από εσάς ενδεχόμενος να είναι ευάλωτοι σε απαγορευμένες ουσίες και αλκοόλ! Χρειάζεται μεγάλη προσοχή το διάστημα της διέλευση του στα μέσα του έτους.

Ο Ουρανός από το ζώδιο του Κριού εισέρχεται στον 2ο οίκο σας, αυτών των οικονομικών. Ευκαιρίες θα παρουσιαστούν ξαφνικά και είναι μια πάρα πολύ καλή χρονιά για να ξεκινήσετε κάτι νέο επαγγελματικά. Η θέση του Ουρανού στο ωροσκόπιο σας, θα σας απογειώσει μελλοντικά. Ο Πλούτωνας είναι στο 11 οίκο σας, των οικονομικών και της σταδιοδρομίας. Όσοι από εσάς ασχολούνται με τον γραπτό λόγο και την επικοινωνία, είναι μια πολύ καλή περίοδος για να ξεκινήσετε κάτι νέο που θα σας αποφέρει πολλά μελλοντικά. Ο Πλούτωνας όταν κάνει αυτή την διέλευση μπορεί να κάνει μια βουτιά στα οικονομικά, αλλά να σας εκτινάξει μελλοντικά με απίστευτα κέρδη.

Οι περισσότεροι από εσάς θα περάστε έναν σκληρό χρόνο, με επιθέσεις από άτομα του στενού σας περιβάλλοντος, όμως η διαίσθηση σας θα είναι έντονη, έτσι ώστε να οδηγηθείτε στο σωστό δρόμο και να ξεπεράσετε την ευαισθησία σας. Το τρέχον έτος βεβαιωθείτε ότι θα κάνετε τα πάντα με εποικοδομητικό τρόπο. Τόλμη και δράση είναι τα απαραίτητα όπλα της επιτυχίας σας. Το 2017 είναι μια ιδανική χρονιά για να εξελιχτείτε και να αποκτήσετε χρήματα. Ο Δίας από τον Ζυγό μέχρι τις 11 Οκτωβρίου 2017,ενισχύει τόσο τον ερωτικό όσο και τον επαγγελματικό τομέα.

Καλή μας Χρονιά !!!

Αλίντα Κανάκη

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Χαρτομαντεία HAL G – Εμφάνιση παλιών συντρόφων με νέες προτάσεις

Χαρτομαντεία HAL G – Εμφάνιση παλιών συντρόφων με νέες προτάσεις

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο: Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός : Η ΚΑΡΔΙΑ Σαφώς και αυτό...
11/05 Νέα Σελήνη στον Ταύρο – Σκορπιό και οι αλήθειες θα έρθουν στο φως

11/05 Νέα Σελήνη στον Ταύρο – Σκορπιό και οι αλήθειες θα έρθουν στο φως

Στις 11/05 θα λάβει χώρα η νέα Σελήνη στον Ταύρο – Σκορπιό. Οι ανθρώπινες δυναμικές...
Χαρτομαντεία MANDALA – Οι χρησμού του αισθηματικού μέλλοντος

Χαρτομαντεία MANDALA – Οι χρησμού του αισθηματικού μέλλοντος

Προβλέψεις για τις επόμενες 2-4 εβδομάδες: Για όλους: Κριός ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΦΩΣ Σηκώστε το βλέμμα...
 • Χαρτομαντεία από την Ραφαέλα Μακρή

  Χαρτομαντεία από την Ραφαέλα Μακρή
 • Αστρολογικό προφίλ

  Αστρολογικό προφίλ
 • Νέο Μεταφυσικό Κέντρο – Βιολέτα & Ανατολή – Αστρολογικές Προβλέψεις

  Νέο Μεταφυσικό Κέντρο - Βιολέτα & Ανατολή - Αστρολογικές Προβλέψεις
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ραφαέλα Μακρή

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ραφαέλα Μακρή
 • Ετικέτες

 • Νέο Μεταφυσικό Κέντρο – Σάντρα-Λευκή-Στάμου-Αντωνίου – Αστρολογικές Προβλέψεις

  Νέο Μεταφυσικό Κέντρο - Σάντρα-Λευκή-Στάμου-Αντωνίου - Αστρολογικές Προβλέψεις
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2021
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project