Καρμική Αστρολογία – Κάποια ζώδια θα είναι τυχερά στην αγάπη - Αστρολογικές Προβλέψεις

Καρμική Αστρολογία – Κάποια ζώδια θα είναι τυχερά στην αγάπη

Καρμική Αστρολογία – Κάποια ζώδια θα είναι τυχερά στην αγάπη

Με τόση αστρολογική κινητικότητα, και ειδικά με θετικές όψεις της Αφροδίτης….θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για να έρθουν πιο κοντά αυτοί που πραγματικά αγαπιούνται!

 

Κριός

Οι όψεις του Ποσειδώνα με την Αφροδίτη, σας κάνουν ακαταμάχητους. Πιθανόν και μέσα στον λήγοντα μήνα, να δεχτείτε μια αισθηματική εξομολόγηση.

 

Ταύρος

Όλες οι επόμενες ημέρες θα έχουν σαν κύριο χαρακτηριστικό τους, τις θετικές επικοινωνίες που θα προκύψουν από το άτομο που έχετε μέσα στην καρδιά σας.

 

Δίδυμοι

Αν τελικώς δεν είστε και τόσο σίγουροι, για τα επόμενα βήματα με τον άνθρωπο που αγαπάτε, τότε ιδανικά μιλήστε και πάρτε τον χρόνο που χρειάζεται.

Καρκίνος

Υπάρχουν γύρω σας άτομα, που σας αγαπούν πολύ και μάλλον θα χρειαστεί και εσείς με τον δικό σας τρόπο, να τους δείξετε κάτι ανάλογο.

 

Λέων

Οι επιτυχίες που έχετε και θα συνεχίσετε να έχετε στον επαγγελματικό σας τομέα, θα σας ανοίξουν τους ορίζοντες. Ακόμη και οι ελεύθεροι θα έχετε εύνοια!

 

Παρθένος

Σημαντική αυτή η ζωδιακή εποχή του Ιχθύ, που θα σας δώσει αλλαγές αλλά και πρακτικές ευκαιρίες για να διορθώσετε όλα τα κακώς κείμενα.

Ζυγός

Δεν σας πολυνοιάζει που είστε ακόμη αισθηματικά ελεύθεροι. Εσείς είστε άλλωστε και αυτοί που βάζετε ένα μεγάλο στοπ, σε όποιον θέλει να σας γνωρίσει.

 

Σκορπιός

Είστε από τους πιο τυχερούς της εποχής, που θα μπορέσετε να βρείτε διεξόδους στα ζητήματα που έχουν προκύψει μέσα στην οικογένεια και τον δεσμό σας.

 

Τοξότης

Οι επιπολαιότητες στον έρωτα δεν είναι πια για εσάς. Ξέρετε τι έχετε ανάγκη και πλέον δεν υπάρχει ουδείς λόγος, για να κάνετε εκπτώσεις!

Αιγόκερως

Δεν αισθάνεστε ότι πρέπει άμεσα να δώσετε μια αισθηματική ευκαιρία στο πρώην σας, που σας έχει απογοητεύσει. Είστε τώρα δοσμένοι στην εργασία σας.

 

Υδροχόος

Μόνο καλύτερες θα είναι τελικά οι προσεχείς ημέρες του τρέχοντος μηνός, που θα σας δώσουν αυτό που έχετε ζητήσει από το σύμπαν. Ηρεμία και αληθινή αγάπη.

 

Ιχθείς

Υπάρχουν πολλά που έχετε σκοπό, να συζητήσετε με το ταίρι σας, αλλά ακόμη αισθάνεστε ότι πρέπει από την δική σας μεριά, να λύσετε προβλήματα με το παρελθόν.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Χαρτομαντεία HAL G – Μαντάτα που θα δώσουν και πάλι το χαμόγελο στους συντρόφους

Χαρτομαντεία HAL G – Μαντάτα που θα δώσουν και πάλι το χαμόγελο στους συντρόφους

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο: ΚΡΙΟΣ : Η ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Το περιβάλλον σας έχει κάποιες...

Αστρολογικές τάσεις Απριλίου – Παρελθόν και παρόν στην ίδια ευθεία

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:   Κριός Όλα αυτά που έχει ζητήσει το συντροφικό σας...
Οι κάρτες της SIBYLLA αποκαλύπτουν το μέλλον των αισθηματικών δεσμών!

Οι κάρτες της SIBYLLA αποκαλύπτουν το μέλλον των αισθηματικών δεσμών!

Κριός ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ Μια τυχαία συνάντηση με κάποιον πρώην σας, θα σας φέρει πιο κοντά...
 • Χαρτομαντεία από την Ραφαέλα Μακρή

  Χαρτομαντεία από την Ραφαέλα Μακρή
 • Αστρολογικό προφίλ

  Αστρολογικό προφίλ
 • Νέο Μεταφυσικό Κέντρο – Βιολέτα & Ανατολή – Αστρολογικές Προβλέψεις

  Νέο Μεταφυσικό Κέντρο - Βιολέτα & Ανατολή - Αστρολογικές Προβλέψεις
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ραφαέλα Μακρή

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ραφαέλα Μακρή
 • Ετικέτες

 • Νέο Μεταφυσικό Κέντρο – Σάντρα-Λευκή-Στάμου-Αντωνίου – Αστρολογικές Προβλέψεις

  Νέο Μεταφυσικό Κέντρο - Σάντρα-Λευκή-Στάμου-Αντωνίου - Αστρολογικές Προβλέψεις
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2023
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project