Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και τα ζώδια λαμβάνουν εκπλήξεις - Αστρολογικές Προβλέψεις

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και τα ζώδια λαμβάνουν εκπλήξεις

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και τα ζώδια λαμβάνουν εκπλήξεις

Στις 29/06 θα συντελεστεί η υπέροχη νέα Σελήνη στον Άξονα του Καρκίνου – Αιγόκερω. Πολλές οι αλλαγές αλλά και οι συναισθηματικές εκπλήξεις, που θα κάνουν την εμφάνιση τους….στα περισσότερα ζώδια.

Πιο αναλυτικά:

 

Κριός

Παραμένετε σε μια στάση αναμονής, μόνο και μόνο για να δείτε δράσεις και προτάσεις, από το άτομο που σας ενδιαφέρει αισθηματικά. Οι εκπλήξεις πλησιάζουν.

 

Ταύρος

Τα χαρακτηριστικά του πρώην σας, έχετε αντιληφθεί και στον παρόντα σύντροφο σας, και αυτό πιθανόν και να σας έχει θορυβήσει. Προσοχή στις επόμενες σας κινήσεις.

 

Δίδυμοι

Ακούσματα θα έχετε εσείς οι εργένηδες, για μια πιο παλιά σας γνωριμία που τώρα, έχει την ελευθερία και την διάθεση να σας πλησιάσει, για να γίνετε ζευγάρι.

Καρκίνος

Πολλά τα νέα που θα έρθουν στον δρόμο σας και που εν τέλει θα σας ενώσουν με το ιδιαίτερο πρόσωπο που αγαπάτε. Όλα τα άλλα ξεχάστε τα.

 

Λέων

Η τύχη είναι με το μέρος σας, και αυτό σας κάνει να θέλετε να ανοίξετε τα φτερά σας και προς όλες τις κατευθύνσεις. Οι σχέσεις θα γίνουν πιθανόν και γάμοι.

 

Παρθένος

Δέλεαρ τρέχουν γύρω σας, αλλά δεν δείχνει αυτό να σας απασχολεί. Μέσα στις επόμενες…ημέρες έχετε να πάρετε και σημαντικές αποφάσεις, για την εργασία σας.

Ζυγός

Δεν μπορείτε να εγγυηθείτε για κανέναν. Αυτό είναι μια κατάσταση που έχει εδραιωθεί μέσα στο μυαλό σας, και την τηρείτε για να μην ξαναπληγωθείτε.

 

Σκορπιός

Υπάρχουν κάποιοι κοινοί σας φίλοι, με τον πρώην σας που έχουν διάθεση να σας ξανα-ενώσουν. Σκεφτείτε τα πάντα δύο φορές και όχι μόνο.

 

Τοξότης

Οι κριτικές που ακούτε για τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, είναι μόνο καλές. Όλα τα επόμενα βήματα, σίγουρα θα σας πάνε και σε ένα άλλο επίπεδο.

Αιγόκερως

Πολλές και θετικές οι καταστάσεις που έχουν έρθει στο μονοπάτι σας, κυρίως στα οικονομικά. Αυτό σας κάνει να έχετε και μια καλύτερη ψυχολογία.

 

Υδροχόος

Είστε το αγαπημένο ζώδιο της εποχής, και αυτό θα πρέπει να το πολλαπλασιάσετε ειδικά στους τομείς που σας αφορούν… και όχι μόνο στα συναισθηματικά σας. Δώρα πλησιάζουν!

 

Ιχθείς

Για τους δικούς σας λόγους, δεν αισθάνεστε ασφαλείς μέσα στην σχέση σας, ίσως και λίγο παραγκωνισμένοι. Μιλήστε με τον άνθρωπο σας και δείτε τι έχει να σας πει.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

ΖΩΔΙΑ Εβδομαδιαίες προβλέψεις 15-21/08/2022 Αισθηματικά & Επαγγελματικά

ΖΩΔΙΑ Εβδομαδιαίες προβλέψεις 15-21/08/2022 Αισθηματικά & Επαγγελματικά

Τα μέσα του Αυγούστου φέρνουν μόνο θετικές εξελίξεις σε εργασία, αγάπη και σχέσεις! Κριός Όλα...
Ωροσκόπιο Δεσμών – Το δεύτερο 15ήμερο Αυγούστου φέρνει εκπλήξεις

Ωροσκόπιο Δεσμών – Το δεύτερο 15ήμερο Αυγούστου φέρνει εκπλήξεις

Προβλέψεις για όλα και όλους: Κριός Οι δεσμεύσεις είναι κοντά σας! Θα έχετε πολλές επιστροφές...
ΖΩΔΙΑ 13+14/08/2022 Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο επικοινωνίες και επισκέψεις

ΖΩΔΙΑ 13+14/08/2022 Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο επικοινωνίες και επισκέψεις

Μια εξαιρετική εποχή που θα φέρει πολλές και σημαντικές εκπλήξεις σε σχέσεις, φιλίες αλλά και...
 • Χαρτομαντεία από την Ραφαέλα Μακρή

  Χαρτομαντεία από την Ραφαέλα Μακρή
 • Αστρολογικό προφίλ

  Αστρολογικό προφίλ
 • Νέο Μεταφυσικό Κέντρο – Βιολέτα & Ανατολή – Αστρολογικές Προβλέψεις

  Νέο Μεταφυσικό Κέντρο - Βιολέτα & Ανατολή - Αστρολογικές Προβλέψεις
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ραφαέλα Μακρή

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ραφαέλα Μακρή
 • Ετικέτες

 • Νέο Μεταφυσικό Κέντρο – Σάντρα-Λευκή-Στάμου-Αντωνίου – Αστρολογικές Προβλέψεις

  Νέο Μεταφυσικό Κέντρο - Σάντρα-Λευκή-Στάμου-Αντωνίου - Αστρολογικές Προβλέψεις
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2022
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project