Ωροσκόπιο Σχέσεων – Χρήμα και νέες αγάπες φέρνει ο Ιούλιος - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ωροσκόπιο Σχέσεων – Χρήμα και νέες αγάπες φέρνει ο Ιούλιος

Ωροσκόπιο Σχέσεων – Χρήμα και νέες αγάπες φέρνει ο Ιούλιος

Μηνιαίες προβλέψεις:

Κριός

Μπορεί να έχετε περάσει κάποιες δυσκολίες στην ζωή σας, αλλά τώρα και ειδικά από τις πρώτες ημέρες του νέου μήνα, θα μπορέσετε να βρείτε μια νέα αγάπη, που θα είναι ιδανική για την καρδιά σας. Από την εργασία σας, να αναμένετε περισσότερα χρήματα.

 

Ταύρος

Κάποιες προτάσεις του συντρόφου σας τελικά θα δεχτείτε. Έχουν πραγματικά αλλάξει πολλά και μπορείτε εσείς οι δύο να μπείτε σε μια ισορροπία, και κάποιοι που έχουν λύσει και τα οικονομικά τους, να προχωρήσουν ακόμη και σε γάμο.

 

Δίδυμοι

Δεν έχετε βρει ακόμη τα κοινά σας θέλω, με αυτόν τον καινούργιο άνθρωπο που έχει μπει στην ζωή σας. Δεν χρειάζεται να έχετε καμία αγωνία επ΄αυτού…άλλωστε ξέρετε ότι μόνο το πέρασμα του χρόνου μπορεί να σας φέρει πιο κοντά σαν ζευγάρι.

Καρκίνος

Κάποιες πληροφορίες που έρχονται κατά καιρούς, για τον πρώην αγαπημένο σας, σας έχουν αναστατώσει. Μέσα πάντως στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, θα έχετε και την προσωπική του επικοινωνία, ή και ακόμη μια αναπάντεχη επίσκεψη.

 

Λέων

Δεν έχετε κανέναν λόγο να ταλαιπωρείτε τον εαυτό σας, μέσα από φανταστικά σενάρια και διάφορες υποθέσεις που δεν είναι καν σωστές. Τώρα που θα συναντηθείτε με αυτό το πρόσωπο, μπορείτε και ευθέως να το ρωτήσετε ότι πραγματικά θέλετε.

 

Παρθένος

Είστε σε υψηλές ταχύτητες αυτό το χρονικό διάστημα, καθώς υπάρχουν πολλά μέτωπα και υποχρεώσεις, που πρέπει να λήξουν προσεχώς. Σε ότι και να κάνετε σίγουρα θα έχετε στον πλευρό σας τους δικούς σας ανθρώπους, αλλά και τον σύντροφο σας.

Ζυγός

Το ιδανικό που έχετε να κάνετε αυτό το χρονικό διάστημα, που είστε ερωτικά μόνοι σας, είναι απλά να δώσετε παραπάνω χρόνο στον εαυτό σας, στους φίλους σας και στην οικογένεια σας. Από τις αρχές του Ιουλίου, σίγουρα θα έρθει στην πορεία σας, κάτι άκρως ενδιαφέρον.

 

Σκορπιός

Έχετε να πάρετε πολλές αποφάσεις τώρα με τον άνθρωπο σας, που βλέπετε ότι κάνει και αυτός την προσωπική του προσπάθεια, για να κλείσει μόνιμα όλες τις πόρτες με το παρελθόν του! Μέχρι τότε ίσως και να πρέπει και εσείς να κάνετε κάτι αντίστοιχο.

 

Τοξότης

Οι ματιές που ανταλλάσετε με κάποιον μέσα σε κοινωνικούς ή και φιλικούς κύκλους, σας έχουν κάνει να σκέφτεστε λίγο πιο ρομαντικά. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα 04/07, θα βρεθείτε και κατά μόνας, άρα όλες οι εσώτερες σας απορίες θα λυθούν…και όχι μόνο!

Αιγόκερως

Μην σταματάτε την καθημερινότητα σας, για να ακούσετε την κριτική των άλλων. Υπάρχουν τόσα πολλά πράματα που πρέπει να κάνετε και μάλλον θα πρέπει να πιστέψετε και πολύ περισσότερο στις δυναμικές και στους ανθρώπους που πραγματικά σας αγαπούν.

 

Υδροχόος

Οι ευχές σας πραγματικά είναι κοντά για να πραγματοποιηθούν. Κάποια λεφτά που εβδομάδες τώρα περιμένετε, θα σας χτυπήσουν την πόρτα προσεχώς. Μια παλιά σας ερωτική – γνωριμία, έρχεται και πάλι στην επιφάνεια ζητώντας ευκαιρίες!

 

Ιχθείς

Υπάρχουν εκπλήξεις μέσα στην σχέση σας. Αυτός που αγαπάτε, θέλει επιτέλους και κάτω από τους δικούς σας όρους, να πάτε την σχέση σας το συντομότερον δυνατόν, σε μια πιο επίσημη κατάσταση, που θα κλείσει και τα στόματα των τρίτων γύρω σας.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

ΖΩΔΙΑ Εβδομαδιαίες προβλέψεις 15-21/08/2022 Αισθηματικά & Επαγγελματικά

ΖΩΔΙΑ Εβδομαδιαίες προβλέψεις 15-21/08/2022 Αισθηματικά & Επαγγελματικά

Τα μέσα του Αυγούστου φέρνουν μόνο θετικές εξελίξεις σε εργασία, αγάπη και σχέσεις! Κριός Όλα...
Ωροσκόπιο Δεσμών – Το δεύτερο 15ήμερο Αυγούστου φέρνει εκπλήξεις

Ωροσκόπιο Δεσμών – Το δεύτερο 15ήμερο Αυγούστου φέρνει εκπλήξεις

Προβλέψεις για όλα και όλους: Κριός Οι δεσμεύσεις είναι κοντά σας! Θα έχετε πολλές επιστροφές...
ΖΩΔΙΑ 13+14/08/2022 Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο επικοινωνίες και επισκέψεις

ΖΩΔΙΑ 13+14/08/2022 Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο επικοινωνίες και επισκέψεις

Μια εξαιρετική εποχή που θα φέρει πολλές και σημαντικές εκπλήξεις σε σχέσεις, φιλίες αλλά και...
 • Χαρτομαντεία από την Ραφαέλα Μακρή

  Χαρτομαντεία από την Ραφαέλα Μακρή
 • Αστρολογικό προφίλ

  Αστρολογικό προφίλ
 • Νέο Μεταφυσικό Κέντρο – Βιολέτα & Ανατολή – Αστρολογικές Προβλέψεις

  Νέο Μεταφυσικό Κέντρο - Βιολέτα & Ανατολή - Αστρολογικές Προβλέψεις
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ραφαέλα Μακρή

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ραφαέλα Μακρή
 • Ετικέτες

 • Νέο Μεταφυσικό Κέντρο – Σάντρα-Λευκή-Στάμου-Αντωνίου – Αστρολογικές Προβλέψεις

  Νέο Μεταφυσικό Κέντρο - Σάντρα-Λευκή-Στάμου-Αντωνίου - Αστρολογικές Προβλέψεις
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2022
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project