Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λευκή

Παρθένος| Ετήσια Πρόβλεψη 2017

Παρθένος| Ετήσια Πρόβλεψη 2017
875 876 8350
€0,79/1’ ΑΠΟ ΣΤΑΘΕΡΟ (ΜΕ Φ.Π.Α + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘ. ΤΗΛ/ΝΙΑΣ) €0,75/1’ AΠΟ ΚΙΝΗΤΟ (ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΕΛΟΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ 12%, 15%, 18% Ή 20% ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑΙΟΥ ΛΟΓ/ΣΜΟΥ ΠΡΟ ΦΠΑ) Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις- παράπονα 2142148020 mdt T.K. 11524 Λ. Κηφισίας 125-127 Αθήνα

Παρθένος – Ετήσια Πρόβλεψη 2017

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2017 από την Αλίντα Κανάκη

Το 2017 προβλέπεται να είναι χρονιά γεμάτη οφέλη για τους Παρθένους! Αυτό δεν σημαίνει πως θα απολαύσετε μόνο εύνοια από το δεύτερο εξάμηνο του έτους, μιας και ο Δίας από τον Ζυγό έως 11 Οκτωβρίου ευνοεί τον ερωτικό τομέα. αλλά θα χρειαστεί σκληρή δουλεία για να ανταμώσετε την αναμενόμενη επιτυχία και τους καρπούς που θα φέρει. Τους πρώτους τρεις μήνες όλα θα κυλήσουν ομαλά. Θα προσελκύσετε την προσοχή των άλλων και οι σχέσεις σας, τόσο στον κοινωνικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα, θα χαρακτηρίζονται από αρμονία και αισιοδοξία. Θα γεμίσετε από νέες ελπίδες και θα υπάρξουν ευκαιρίες για να κάνετε τις επιθυμίες σας πραγματικότητα.

Το 2017 είναι ένα καλό έτος για να επιτύχετε συμβιβασμούς, όμως θα πρέπει να προσέχετε τα λόγια σας για να αποφύγετε παρεξηγήσεις. Πέραν αυτού θα ζήσετε κάποιες οικονομικές δυσκολίες, που μερικές φορές θα είναι ισχυρές και επίμονες. Θα πρέπει στις στιγμές αυτές να συμβιβάζεστε, βλέποντας τα πράγματα με σοβαρότητα και υπευθυνότητα και προσαρμόζοντας απόψεις και ανάγκες στα δεδομένα της στιγμής. Η θέση του Δία στο ωροσκόπιο σας ενδεχόμενος να επηρεάσει περισσότερο τον τομέα των παιδιών, ή σε ορισμένους από εσάς να φέρει προβλήματα με τον πατέρα ή την μητέρα σας, σε συνδυασμό με τον Κρόνο στον Τοξότη έως και 20 Δεκεμβρίου 2017 τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν οριστικά τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον ερωτικό τομέα.

Στη συνέχεια, ο Δίας περνάει από τον Οκτώβριο του 2017 επηρεάζει στον τομέα των χρημάτων, και αυτό θα αποτελέσει ένα πάρα πολύ καλό δώρο για τους περισσότερους από εσάς. Ο Ποσειδώνας από 22 Νοεμβρίου επιστρέφει στην ορθή του πορεία και επιστρέφει στους Ιχθείς και επηρεάζει στον 7ο οίκο σας, φέρνει στο προσκήνιο θέματα στον τομέα του γάμου. Πολλοί από εσάς προβλέπεται να βρείτε την αδελφή ψυχή σας, θα πρέπει όμως να κινηθείτε με σύνεση, γιατί τα πράματα υπάρχει περίπτωση να μην είναι όπως φαίνονται.

Το 2017 σύμφωνα με τα παραπάνω πλανητικά σκηνικά δεν είναι μια καλή χρονιά για την αγορά κατοικίας. Ο Ουρανός που κινείται στο ζώδιο του Κριού από το 2011,και επηρεάζει τον 8ο οίκο σας, αυτόν των χρημάτων του συντρόφου, των αδελφών ή της μητέρας. Πολλοί από εσάς θα κληθείτε να ρυθμίσετε θέματα κληρονομίας, διατροφής και να μοιραστείτε πράγματα και αυτό θα είναι μια μεγάλη ωφέλεια για σας. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, γιατί Η θέση του Ποσειδώνα σε συνδυασμό με τον Κρόνο, κάνει το κλίμα ιδιαίτερα ουτοπικό και βλέπουμε τα πράγματα με ροζ γυαλιά.

Το 2017 προβλέπεται να υπάρξουν μεγάλες προκλήσεις, αγώνες και αλλαγές, τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Υπερβολική κούραση και κακουχίες λόγω της σκληρής δουλειάς θα σας ταλαιπωρήσουν, όμως το αποτέλεσμα προβλέπεται να είναι συνολικά θετικό .Η θέση του Πλούτωνα σε συνδυασμό με τον Ουρανό σας ευνοεί το 2017 Θα εισπράξετε επιτέλους τα οφέλη της σκληρής δουλειάς με τον Πλούτωνα να κινείται μέσα στον 5ο οίκο σας, αυτόν της δημιουργικότητας, των παιδιών και των σχέσεων. Πολλοί από εσάς μπορεί εντελώς ξαφνικά να μετατρέψουν ένα χόμπι τους σε μια κερδοφόρα επιχείρηση, άλλοι πολλοί θα κάνουν μια νέα γνωριμία με ένα ισχυρό πρόσωπο και θα συνάψουν μια πολλά υποσχόμενη σχέση ή συνεργασία μελλοντικά. Οι τελευταίοι μήνες του έτους θα είναι ειρηνικοί και αρμονικοί, αρκεί να αντιμετωπίσετε τα πράγματα με σοβαρότητα κατά τη διάρκεια του έτους και να κάνετε σωστές επιλογές. Ο σωστός προγραμματισμός είναι απαραίτητος για να ευοδώσουν οι προσπάθειες σας.
 
Καλή μας Χρονιά !!!

Αλίντα Κανάκη

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 9011 400 235 και βρείτε ΤΩΡΑ τις απαντήσεις που ψάχνετε! (χρέωση σταθερά: 1,24€/1΄ - κινητά: 1,58€/1΄)

Εβδομαδιαία Πρόβλεψη Μηνιαία Πρόβλεψη

Διαβάστε επίσης

Κάποιους ανθρώπους δε θα τους καταλάβουμε ποτέ

Κάποιους ανθρώπους δε θα τους καταλάβουμε ποτέ

Πάνε κι έρχονται οι άνθρωποι. Μπαίνουν στις ζωές μας, μένουν για λίγο, φεύγουν. Γνωρίζουμε πολλούς,...
Σε ποια λάθη είναι επιρρεπής, σύμφωνα με το ζώδιό του

Σε ποια λάθη είναι επιρρεπής, σύμφωνα με το ζώδιό του

Χαρακτηριστικά, συνήθειες και πράξεις με αρνητικό πρόσημο, με βάση το ζώδιο, που βγαίνουν συνήθως μέσα...
Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από κάποιον παρόντα στη...
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λευκή

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λευκή
 • Αστρολογικό προφίλ

  Αστρολογικό προφίλ
 • Νέο Μεταφυσικό Κέντρο – Βιολέτα & Ανατολή – Αστρολογικές Προβλέψεις

  Νέο Μεταφυσικό Κέντρο - Βιολέτα & Ανατολή - Αστρολογικές Προβλέψεις
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ραφαέλα Μακρή

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ραφαέλα Μακρή
 • Ετικέτες

 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2019
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project