Υδροχόος | Ετήσια Πρόβλεψη 2017 - Αστρολογικές Προβλέψεις

Υδροχόος | Ετήσια Πρόβλεψη 2017

Υδροχόος | Ετήσια Πρόβλεψη 2017

Υδροχόος – Ετήσια Πρόβλεψη 2017

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2017 από την Αλίντα Κανάκη

Το 2017 οι αστρολογικές προβλέψεις υπόσχονται νέες εξελίξεις και ευκαιρίες, που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε δυσκολίες και εμπόδια.H διέλευση του Δία στον 8ο οίκο σας υπόσχεται εξέλιξη και αναζήτηση νέων ευκαιριών. Ο Δίας σ αυτή του τη θέση ευνοεί τα οικονομικά του συντρόφου και τα ταξίδια. Στη συνέχεια, τον Ιούνιο του 2017, περνά στον 9ο οίκο σας και επηρεάζει θετικά το 3ο παιδί, θέματα δικαίου και πολιτικής. Ο Δίας την χρονιά αυτή ετοιμάζει την κίνηση του στον 10 οίκο σας, της καριέρας σας, που θα πραγματοποιηθεί μετά τον Αύγουστο του 2017, για να σας απογειώσει και να φέρει οικονομική άνοδο και θετικές εξελίξεις. Ο Δίας θα κινείται στον Ζυγό μέχρι τις 11 Οκτωβρίου 2017 (από τις 6 Φεβρουαρίου μέχρι τις 9 Ιουνίου θα είναι σε ανάδρομη πορεία.

Στον τομέα των σχέσεων φαίνεται πως,αν κρατήσετε χαμηλούς τόνους και δείξετε περισσότερη κατανόηση, τα πράγματα θα εξελιχθούν ομαλά. Παρ’ όλα αυτά, μερικοί από εσάς θα βυθιστείτε σε μια θλιβερή ονειροπόληση, με έντονα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και ανησυχίες. Θα έχετε μια έντονη παρόρμηση και ανησυχία αφενός να εξασφαλίστε το οικονομικό σας μέλλον, και αφετέρου να βάλετε σε τάξη την προσωπική σας ζωή. Σε γενικές γραμμές, τα άστρα  θα σας φέρουν αντιμέτωπους με υλικές ανησυχίες και έντονα συναισθηματικά γεγονότα. Η πίεση και τα παρασκηνιακά γεγονότα θα υπάρχουν καθ όλη την διάρκεια του έτους, αλλά με τη δυναμικότητα και την αυτοπεποίθηση που σας διακρίνει θα πραγματοποιηθούν οι νέοι στόχοι σας και η δημιουργικότητα θα αναδείξει το ταλέντο σας.

Η θέση του Κρόνου στον 11 οίκο σας, της καριέρας και του συντρόφου σας, προκαλεί μικροεμπόδια στον οικονομικό τομέα και τα πράγματα δεν εξελίσσονται φυσιολογικά. Η θέση του Κρόνου-Ποσειδώνα στα μέσα του έτους μπορεί να σας δημιουργήσει κινδύνους αναφορικά με την διαχείριση των χρημάτων σας. Όσοι από εσάς ασχολούνται με μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τηλεόραση θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί.

Ο Ουρανός που είναι και ο πλανήτης σας, θα βρίσκεται στον 3ο οίκο σας από το ζώδιο του Κριού και σας φέρνει έξυπνες ιδέες που θα προωθήσουν τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας μελλοντικά. Ο Πλούτωνας το 2017 θα είναι στον 2ο οίκο σας, στον οίκο που σχετίζεται με τα χρήματα, και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τον τομέα των επενδύσεων και των οικονομικών σας γιατί δεν θα έχετε σωστή κρίση. Συνέργειες μπορείτε να κάνετε μόνο με αξιόπιστα άτομα. Ο Πλούτωνας με την διέλευση του περνά από το 12ο οίκο σας και θα σας χαρίσει ένα μεγάλο διάστημα για να χαλαρώσετε και να ψάξετε τα μυστήρια της ζωής. Το 12 σπίτι είναι το σπίτι των κρυμμένων θησαυρών και του μυαλού. Ο Πλούτωνας στο σημείο αυτό του ωροσκοπίου σας, ψάχνει για κρυφούς εχθρούς και υποσυνείδητες ενέργειες που μας μπλοκάρουν. Πολλοί από εσάς ενδεχομένως να αντιμετωπίσουν προβλήματα με τον σύντροφο τους ως προς θέματα ισχύος, εξουσίας και επιβολής. Το πλανητικό σκηνικό στο ζώδιο σας ευνοεί προς το τέλος του έτους νέα πράγματα που θα έχουν μεγάλη διάρκεια.

Καλή μας Χρονιά !!!

Αλίντα Κανάκη

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Χαρτομαντεία HAL G – Εμφάνιση παλιών συντρόφων με νέες προτάσεις

Χαρτομαντεία HAL G – Εμφάνιση παλιών συντρόφων με νέες προτάσεις

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο: Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός : Η ΚΑΡΔΙΑ Σαφώς και αυτό...
11/05 Νέα Σελήνη στον Ταύρο – Σκορπιό και οι αλήθειες θα έρθουν στο φως

11/05 Νέα Σελήνη στον Ταύρο – Σκορπιό και οι αλήθειες θα έρθουν στο φως

Στις 11/05 θα λάβει χώρα η νέα Σελήνη στον Ταύρο – Σκορπιό. Οι ανθρώπινες δυναμικές...
Χαρτομαντεία MANDALA – Οι χρησμού του αισθηματικού μέλλοντος

Χαρτομαντεία MANDALA – Οι χρησμού του αισθηματικού μέλλοντος

Προβλέψεις για τις επόμενες 2-4 εβδομάδες: Για όλους: Κριός ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΦΩΣ Σηκώστε το βλέμμα...
 • Χαρτομαντεία από την Ραφαέλα Μακρή

  Χαρτομαντεία από την Ραφαέλα Μακρή
 • Αστρολογικό προφίλ

  Αστρολογικό προφίλ
 • Νέο Μεταφυσικό Κέντρο – Βιολέτα & Ανατολή – Αστρολογικές Προβλέψεις

  Νέο Μεταφυσικό Κέντρο - Βιολέτα & Ανατολή - Αστρολογικές Προβλέψεις
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ραφαέλα Μακρή

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ραφαέλα Μακρή
 • Ετικέτες

 • Νέο Μεταφυσικό Κέντρο – Σάντρα-Λευκή-Στάμου-Αντωνίου – Αστρολογικές Προβλέψεις

  Νέο Μεταφυσικό Κέντρο - Σάντρα-Λευκή-Στάμου-Αντωνίου - Αστρολογικές Προβλέψεις
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2021
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project