ΖΩΔΙΑ – Ένα τριήμερο γεμάτο επικοινωνίες και συναντήσεις - Αστρολογικές Προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ – Ένα τριήμερο γεμάτο επικοινωνίες και συναντήσεις

ΖΩΔΙΑ – Ένα τριήμερο γεμάτο επικοινωνίες και συναντήσεις

Για όλους και όλα

Κριός

Όλο το επόμενο διάστημα, είναι θετικό για όλα αυτά που έχετε μέσα στις σκέψεις σας, για να υλοποιήσετε. Πιθανόν και κάποια παλιά σας ζητήματα να λάβουν τέλος με την βοήθεια των δικών σας ανθρώπων.

Ευνοϊκή Ημέρα : ΣΑΒΒΑΤΟ

 

Ταύρος

Σίγουρα είναι ο μήνας, που οι ευκαιρίες στο ζώδιο σας και θα σας δώσουν ότι σας έχει λείψει τόσο πολύ. Εσείς που είστε σε φάση για επανασύνδεση, θα έχετε καλές ειδήσεις που θα σας ανεβάσουν την διάθεση.

Ευνοϊκή Ημέρα : ΔΕΥΤΕΡΑ

 

Δίδυμοι

Θα έχετε σημαντικές ευκαιρίες, για να προχωρήσετε σε καταλυτικές αλλαγές μέσα στην ζωή σας.. Είστε από τα πιο ισχυρά ζώδια αυτήν την εποχή, που θα δείτε χρήμα και υποστήριξη από εκεί που δεν το φαντάζεστε.

Ευνοϊκή Ημέρα : ΚΥΡΙΑΚΗ

Καρκίνος

Ευχάριστες και δημιουργικές είναι οι ημέρες του νέου μήνα. Αυτό θα σας δώσει και την θετική ψυχολογία, για να μιλήσετε στον άνθρωπο σας και να βρείτε άμεσα λύσεις σε ζητήματα που μήνες τώρα, έχουν μείνει σε εκκρεμότητα.

Ευνοϊκή Ημέρα : ΣΑΒΒΑΤΟ

 

Λέων

Αποφασίστε τι θέλετε να κάνετε και σε δεύτερο τόνο πράξτε το. Η νωχελικότητα δεν είναι κάτι που χαρακτηρίζει το ζώδιο σας. Ευκαιρίες και βοήθεια θα έχετε και σίγουρα οι στόχοι σας όλοι, θα κατακτηθούν σχετικά εύκολα.

Ευνοϊκή Ημέρα : ΚΥΡΙΑΚΗ

 

Παρθένος

Είναι μια καλή εποχή όλος αυτός ο καλός μήνας, όπου και θα έχετε αρκετά πράματα να κάνετε. Κυρίως θα πρέπει να εστιάσετε στην εργασία σας, που δείχνει ότι έχει πια πάρει την άνοδο. Νέοι έρωτες…για τους ελεύθερους.

Ευνοϊκή Ημέρα : ΣΑΒΒΑΤΟ

 

Ζυγός

Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια, που θα έχουν σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητα σας. Θα αρχίσετε πια να απολαμβάνετε τους κόπους σας. Για κάποιους, θα έρθουν και ξαφνικές επανασυνδέσεις με μόνιμο πια χαρακτήρα.

Ευνοϊκή Ημέρα : ΔΕΥΤΕΡΑ

 

Σκορπιός

Όλος ο μήνας του Ιουνίου, θα δώσει μια άκρως ευχάριστη νότα στην ζωή σας. Οι σχέσεις σας με τους ανθρώπους που αγαπάτε, σίγουρα θα γίνουν ποιοτικότερες. Οι εργένηδες, πιθανόν και να μπουν σε νέα σχέση. ΣΑΒΒΑΤΟ

 

Ευνοϊκή Ημέρα : ΔΕΥΤΕΡΑ

 

Τοξότης

Επιστροφές αισθηματικές και επανενώσεις ζευγαριών πλησιάζουν! Εσείς που πλέον ξέρετε τι θέλετε, έχει έρθει και το κατάλληλο χρονικό σημείο, για να ενεργοποιηθείτε. Τα οικονομικά σας θα έχουν μόνιμη άνοδο.

Ευνοϊκή Ημέρα : ΔΕΥΤΕΡΑ

Αιγόκερως

Ότι και να έχει συμβεί στο παρελθόν, απλά ξεχάστε το! Οι ημέρες του Διδύμου, θα σας δίνουν αυτά που ζητάτε. Πιθανόν και κάποιοι μέσα στο επόμενο διάστημα να κάνουν και έναν γάμο ή έστω μια συγκατοίκηση. Χρήματα από την εργασία, έρχονται.

Ευνοϊκή Ημέρα : ΣΑΒΒΑΤΟ

 

Υδροχόος

Δεν θα χρειαστεί να κάνετε πολλά. Όλοι αυτού που τόσο αληθινά σας αγαπούν, είναι έτοιμοι για να σας στηρίξουν με κάθε τρόπο. Από τα μέσα του μήνα και μετά, θα ασχοληθείτε με την οικογένεια σας και τα χόμπυ σας περισσότερο.

Ευνοϊκή Ημέρα : ΚΥΡΙΑΚΗ

 

Ιχθείς

Οι καταστάσεις ευτυχώς, αρχίζουν και ισορροπούν. Αυτό που τώρα χρειάζεται, είναι να ανεβάσετε τους ρυθμούς σας και να δείτε τι πρέπει να διορθώσετε σε εργασία, προσωπικές σχέσεις και φιλίες.

Ευνοϊκή Ημέρα : ΚΥΡΙΑΚΗ

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ωροσκόπιο Σχέσεων – Αισθηματικές επανασυνδέσεις μόνιμες για κάποια ζώδια

Ωροσκόπιο Σχέσεων – Αισθηματικές επανασυνδέσεις μόνιμες για κάποια ζώδια

Μέχρι το τέλος του Ιουνίου, θα συνεχίσουν να συντελούνται σημαντικές αλλαγές στον αστρολογικό θόλο… που...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 14/06/2024

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 14/06/2024

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Είστε έτοιμοι για όλα. Μέσα σε αυτό το Σαββατοκύριακο, θα λάβετε...
Οι κάρτες του Βασιλιά προβλέπουν άμεσες επιστροφές από τα παλιά

Οι κάρτες του Βασιλιά προβλέπουν άμεσες επιστροφές από τα παλιά

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο: Κριός ΤΑ ΠΡΑΣΣΙΝΑ ΜΑΤΙΑ Οι νέοι και παθιασμένοι έρωτες που...
 • Χαρτομαντεία από την Ραφαέλα Μακρή

  Χαρτομαντεία από την Ραφαέλα Μακρή
 • Αστρολογικό προφίλ

  Αστρολογικό προφίλ
 • Νέο Μεταφυσικό Κέντρο – Βιολέτα & Ανατολή – Αστρολογικές Προβλέψεις

  Νέο Μεταφυσικό Κέντρο - Βιολέτα & Ανατολή - Αστρολογικές Προβλέψεις
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ραφαέλα Μακρή

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ραφαέλα Μακρή
 • Ετικέτες

 • Νέο Μεταφυσικό Κέντρο – Σάντρα-Λευκή-Στάμου-Αντωνίου – Αστρολογικές Προβλέψεις

  Νέο Μεταφυσικό Κέντρο - Σάντρα-Λευκή-Στάμου-Αντωνίου - Αστρολογικές Προβλέψεις
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2024
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project