Ζωδιακές Συμβατότητες – Εκπλήξεις που θα έχουν μόνιμο χαρακτήρα - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζωδιακές Συμβατότητες – Εκπλήξεις που θα έχουν μόνιμο χαρακτήρα

Ζωδιακές Συμβατότητες – Εκπλήξεις που θα έχουν μόνιμο χαρακτήρα

Προβλέψεις

Κριός

Οι επανασυνδέσεις είναι αυτές που θα κυριαρχήσουν και μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου, για το ζώδιο σας. Σίγουρα και οι νέοι έρωτες, θα ξεπροβάλλουν.

 

Ταύρος

Ο σύντροφος σας, θα ανακινήσει το θέμα που σας ενοχλεί! Ξέρετε ότι έχετε μεγάλο μερίδιο ευθύνης που τόσο καιρό, ακόμη δεν έχετε προβεί σε πρακτικές λύσεις.

 

Δίδυμοι

Θέλετε με κάποιον γνώριμο σας, να επεκτείνετε τις συνομιλίες σας και να μπορέσετε κάπως έτσι, να έρθετε σε πιο ρομαντική διάθεση. Η επιτυχία είναι δεδομένη.

Καρκίνος

Δεν χρειάζεται να πείτε και τα τάξετε παραπάνω, στον σύντροφο σας. Ξέρει ότι είστε σε μια περίεργη φάση ζωής, που πρέπει να σας δώσει χρόνο για τις αλλαγές!

 

Λέων

Θα μπορέσετε σχετικά εύκολα να κάνετε τροποποιήσεις μέσα στον δεσμό σας, έτσι όλα πια να είναι πιο βολικά. Οι ελεύθεροι, θα ασχοληθούν περισσότερο με την οικογένεια τους.

 

Παρθένος

Οπλιστείτε με θάρρος και απαντήστε σε αυτά που σας έχουν ρωτήσει. Ένας μεγάλος έρωτας είναι στο κατώφλι σας, και εσείς θα χρειαστεί να ζυγίσετε τα πάντα.

Ζυγός

Με τον άνθρωπο που είστε επί του παρόντος μαζί… έχετε καταλάβει ότι κάποια ζητήματα τα βλέπετε από μια άλλη τελείως διαφορετική σκοπιά. Συζητήστε τα πάντα άμεσα.

 

Σκορπιός

Ασχοληθείτε αυτό το χρονικό διάστημα περισσότερο με την οικογένεια και τα επαγγελματικά σας δεδομένα. Άλλωστε οι έρωτες σας έχουν φέρει σε αυτήν τη δύσκολη θέση!

Τοξότης

Κάποιο φιλικό σας πρόσωπο, τον τελευταίο καιρό δείχνει μια παραπάνω συμπάθεια προς εσάς. Από τον νέο μήνα, αυτό όλο θα γίνει πρόταση για σχέση.

 

Αιγόκερως

Το περιβάλλον σας στην εργασία, θα σας δώσει μεγάλες χαρές… και σίγουρα θα φέρει και αρκετό χρήμα μέσα στην τσέπη σας. Όλα έχουν πια έρθει με τα νερά σας.

 

Υδροχόος

Μέσα στις πρώτες ημέρες του Οκτωβρίου…θα έχετε μια μεγάλη και σημαντική είδηση από το πρόσωπο που έχετε ερωτευτεί. Οι συνθήκες πλέον αλλάζουν.

 

Ιχθείς

Μην ανοίξετε ακόμη τις συζητήσεις με τον άνθρωπο σας, για κάτι πιο επίσημο… όταν ξέρετε ότι υπάρχουν δεσμεύσεις με το πρόσφατο του παρελθόν.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ζωδια και Συναστρίες – Οι σχέσεις περνάνε σε ένα άλλο επίπεδο δέσμευσης

Με τόσες αστρολογικές και καλές όψεις που μπαίνει ο μήνας του Οκτωβρίου το μόνο σίγουρο...
Χαρτομαντεία BAKARAS – Δεύτερες ευκαιρίες σε χωρισμένα ζευγάρια

Χαρτομαντεία BAKARAS – Δεύτερες ευκαιρίες σε χωρισμένα ζευγάρια

Προβλέψεις   Κριός ΟΙ ΣΤΑΜΝΕΣ Είστε σίγουροι, για τις αποφάσεις που έχετε πάρει. Αφήστε το...

Αστρολογία Σχέσεων – Πράσινο φως σε σχέσεις και καριέρα

Ο φετινός Οκτώβριος…θα φέρει μόνο καλά νέα σε όλα τα ζώδια. Οι συναισθηματικές σχέσεις, θα...
 • Χαρτομαντεία από την Ραφαέλα Μακρή

  Χαρτομαντεία από την Ραφαέλα Μακρή
 • Αστρολογικό προφίλ

  Αστρολογικό προφίλ
 • Νέο Μεταφυσικό Κέντρο – Βιολέτα & Ανατολή – Αστρολογικές Προβλέψεις

  Νέο Μεταφυσικό Κέντρο - Βιολέτα & Ανατολή - Αστρολογικές Προβλέψεις
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ραφαέλα Μακρή

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ραφαέλα Μακρή
 • Ετικέτες

 • Νέο Μεταφυσικό Κέντρο – Σάντρα-Λευκή-Στάμου-Αντωνίου – Αστρολογικές Προβλέψεις

  Νέο Μεταφυσικό Κέντρο - Σάντρα-Λευκή-Στάμου-Αντωνίου - Αστρολογικές Προβλέψεις
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2022
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project