Ζωδιακές Συναστρίες – Εκπλήξεις που θα φανερώσουν μυστικά - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζωδιακές Συναστρίες – Εκπλήξεις που θα φανερώσουν μυστικά

Ζωδιακές Συναστρίες – Εκπλήξεις που θα φανερώσουν μυστικά

Προβλέψεις για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες:

 

ΚΡΙΟΣ :

Αυτά που σας έχουν πει για τον πρώην σας, μπορεί και να μην είναι η πλήρης αλήθεια. Πάντως, είναι θέμα χρόνου εσείς οι δύο να τα πείτε και από κοντά.

 

ΤΑΥΡΟΣ :

Αυτά που λέτε στον σύντροφο σας, μάλλον τον έχουν κάνει να αισθάνεται κάπως περίεργα. Ότι και να φταίει θα πρέπει από μεριάς σας, να το διορθώσετε. Όλα βελτιώνονται

 

ΔΙΔΥΜΟΙ :

Αν είστε αποφασισμένοι, να πάτε πιο κάτω την σχέση σας θα πρέπει σίγουρα και να ξεκόψετε όλες τις κακές σας συνήθειες πλέον, από το παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ :

Πολλά αυτά που ακόμη δεν ξέρει το συντροφικό σας έτερο, για εσάς … και πιθανόν μέσα στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο, να σας κάνει κάποιες πιο πικάντικες ερωτήσεις.

 

ΛΕΩΝ :

Με τόσες θετικές αστρολογικές όψεις προς το ζώδιο σας, εσείς εύκολα θα μπορέσετε, να κάνετε καινούργιες γνωριμίες που σίγουρα θα σας γοητεύουν σε κάθε επίπεδο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ :

Ξεκολλήστε από το παρελθόν, και θα δείτε… ότι μέσα στους κύκλους σας υπάρχουν άτομα που θέλουν να σας γνωρίσουν και σε έναν πιο προσωπικό βαθμό.

ΖΥΓΟΣ :

Αυτό που ψάχνετε δεν θα το βρείτε εκεί που ψάχνετε. Οι μέρες του τρέχοντος Καλοκαιριού, θα σας δώσουν πολλές ευκαιρίες αλλά και προτάσεις από καινούργια άτομα, που θα σας ενθουσιάσουν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ :

Οι καταστάσεις ευτυχώς, στην πέριξ ζωή του συντρόφου σας έχουν αρχίσει και καλυτερεύουν. Μάλλον τώρα είναι και η δική σας σειρά, για να μιλήσετε πιο ανοιχτά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ :

Οι τυχόν συμπεριφορές που έρχονται προς εσάς, και δεν σας αρέσουν… θα πρέπει να διακοπούν. Μιλήστε ειλικρινά και θα δείτε αλλαγές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ :

Η θέση σας μέσα στην σχέση έχει γίνει πολλή κάθετη, και αυτό πιθανόν κάποιες φορές να κουράζει τον άνθρωπο σας, που έχει και αυτός τα δικά του προβλήματα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :

Επιτέλους οι σκέψεις του συντρόφου σας, θα αρχίσουν να σας εξομολογούνται. Οι απαντήσεις που θα λάβετε σίγουρα θα σας συγκινήσουν τα μέγιστα.

 

ΙΧΘΕΙΣ :

Θα πρέπει να κινηθείτε σε πιο υψηλούς ρυθμούς, αν τελικά θέλετε να τραβήξετε την ερωτική προσοχή κάποιου. Μέσα στην εβδομάδα θα έχετε και ένα καλό οικονομικό νέο.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκεύη 29/09/2023

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκεύη 29/09/2023

Ζωδιακές προβλέψεις: Κριός Με τον Ποσειδώνα να σας δίνει τις καλύτερες του όψεις, εσείς σίγουρα...

Ζωδια και Συναστρίες – Οι σχέσεις περνάνε σε ένα άλλο επίπεδο δέσμευσης

Με τόσες αστρολογικές και καλές όψεις που μπαίνει ο μήνας του Οκτωβρίου το μόνο σίγουρο...
Χαρτομαντεία BAKARAS – Δεύτερες ευκαιρίες σε χωρισμένα ζευγάρια

Χαρτομαντεία BAKARAS – Δεύτερες ευκαιρίες σε χωρισμένα ζευγάρια

Προβλέψεις   Κριός ΟΙ ΣΤΑΜΝΕΣ Είστε σίγουροι, για τις αποφάσεις που έχετε πάρει. Αφήστε το...
 • Χαρτομαντεία από την Ραφαέλα Μακρή

  Χαρτομαντεία από την Ραφαέλα Μακρή
 • Αστρολογικό προφίλ

  Αστρολογικό προφίλ
 • Νέο Μεταφυσικό Κέντρο – Βιολέτα & Ανατολή – Αστρολογικές Προβλέψεις

  Νέο Μεταφυσικό Κέντρο - Βιολέτα & Ανατολή - Αστρολογικές Προβλέψεις
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ραφαέλα Μακρή

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ραφαέλα Μακρή
 • Ετικέτες

 • Νέο Μεταφυσικό Κέντρο – Σάντρα-Λευκή-Στάμου-Αντωνίου – Αστρολογικές Προβλέψεις

  Νέο Μεταφυσικό Κέντρο - Σάντρα-Λευκή-Στάμου-Αντωνίου - Αστρολογικές Προβλέψεις
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2023
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project