Ζωδιακή Συμβατότητα – Εκπλήξεις σε σχέσεις, φιλίες και συνεργασίες - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζωδιακή Συμβατότητα – Εκπλήξεις σε σχέσεις, φιλίες και συνεργασίες

Ζωδιακή Συμβατότητα – Εκπλήξεις σε σχέσεις, φιλίες και συνεργασίες

Οι υπόλοιπες ημέρες του υπόλοιπου Νοεμβρίου φέρνουν θετικές αλλαγές στις ανθρώπινες σχέσεις όλων των ειδών.

Πιο αναλυτικά:

Κριός

Τα νέα που θα έρθουν από το άτομο που έχετε ερωτευτεί θα είναι μόνο καλά. Σίγουρα τώρα θα χρειαστεί να είστε πιο ψύχραιμοι, σε αυτά που θέλετε να κάνετε.

 

Ταύρος

Οι όποιες αποφάσεις έχουν παρθεί από τον σύντροφο σας, θα σας ανακοινωθούν στο δεύτερο 15ήμερο του νέου μήνα. Θα εκπλαγείτε ευχάριστα. Σίγουρα θα πρέπει και εσείς να δώσετε τις δικές σας προτάσεις.

 

Δίδυμοι

Αν θέλετε να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα στην αισθηματική σας ζωή, και για τον οποιοδήποτε λόγο, σαφώς και μπορείτε να το συζητήσετε με το άτομο που αφορά αυτή η απόφαση. Σίγουρα όλα θα είναι εύκολα.

Καρκίνος

Η δουλειά σας απαιτεί επαφές και δρομολόγια. Αυτό σίγουρα θα σας αλλάξει την ψυχολογία, αλλά και θα γνωρίσετε νέο κόσμο που θα έχει ταιριαστή προσωπικότητα με την δική σας. Οι έρωτες είναι κοντά.

 

Λέων

Δεν μπορείτε να κρύψετε τον θυμό σας. Από την εποχή του Τοξότη, θα χρειαστεί να βάλετε τα πάντα στο μυαλό σας σε μια ιεραρχία και να ξεκαθαρίσετε με τους πάντες τις όποιες εκκρεμότητες.

 

Παρθένος

Τα αισθηματικά σας ίχνη ψάχνει κάποιος…και μάλλον τα έχει βρει. Θα έχετε να περιμένετε πολλά και άκρως ενδιαφέροντα, καθώς τώρα οι συνθήκες στην ζωή και των δύο σας έχουν διαφοροποιηθεί.

Ζυγός

Μπορεί να έχετε ξεπεράσει τις υπερβολές του παρελθόντος, αλλά αυτό σε καμία των περιπτώσεων δεν σημαίνει ότι δεν σκέφτεστε. Μέσα στον νέο μήνα του Δεκεμβρίου, θα έρθουν νέες αγάπες και συναισθήματα στον δρόμο σας.

 

Σκορπιός

Ένα καταπληκτικό χρονικό διάστημα, όπου και θα μπορέσετε να βάλετε πάρα πολλές καταστάσεις σε μια ιεραρχία. Οικονομικά, εργασιακά και δύσκολη σχέση θα βρουν την ισορροπία τους.

 

Τοξότης

Μην μένετε μόνο στην επιφάνεια των προβλημάτων. Εσείς που έχετε τσακωθεί με τον σύντροφο σας, είναι και το πιο σωστό χρονικό διάστημα για να τα βρείτε!

Αιγόκερως

Τα οικονομικά σας έχουν πάρει την άνοδο, και αυτό θα φέρει ένα πολύ καλύτερο κλίμα στον οικογενειακό – προσωπικό σας τομέα. Επιμόρφωση και σπουδές στα προσεχώς.

 

Υδροχόος

Τα λόγια που σας λέει το συντροφικό σας έτερο, είναι αόριστα. Μπορεί να υπάρχουν και κάποια τρίτα προβλήματα που ακόμη δεν τα ξέρετε, άρα καλύτερα να περιμένετε.

 

Ιχθείς

Σημειώστε αυτά που έχετε να πείτε στον άνθρωπο που αγαπάτε, καθώς από την ερχόμενη εβδομάδα, θα καταφέρετε να τον δείτε πολλές φορές. Τα εργασιακά σας θέλουν προσοχή.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Χαρτομαντεία των Δεκανών – Σταυροδρομία παρελθόντος και παρόντος

Χαρτομαντεία των Δεκανών – Σταυροδρομία παρελθόντος και παρόντος

Προβλέψεις : Κριός ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ Οι αισθηματικές σας υποθέσεις είναι για ακόμη μια φορά μπερδεμένες....
Κέλτικοι Ρούνοι – Αλλαγές σε παλιούς δεσμούς αλλά και νέες γνωριμίες

Κέλτικοι Ρούνοι – Αλλαγές σε παλιούς δεσμούς αλλά και νέες γνωριμίες

Προβλέψεις για το 2ο 15ήμερο Δεκεμβρίου: Κριός ΘΟΥΡΙΣΑΖ Αποκλείστε από την καθημερινότητα σας, άτομα και...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 08/12/2023

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 08/12/2023

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Αφήστε τις τύψεις και ελάτε στο τώρα και σε αυτά που...
 • Χαρτομαντεία από την Ραφαέλα Μακρή

  Χαρτομαντεία από την Ραφαέλα Μακρή
 • Αστρολογικό προφίλ

  Αστρολογικό προφίλ
 • Νέο Μεταφυσικό Κέντρο – Βιολέτα & Ανατολή – Αστρολογικές Προβλέψεις

  Νέο Μεταφυσικό Κέντρο - Βιολέτα & Ανατολή - Αστρολογικές Προβλέψεις
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ραφαέλα Μακρή

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ραφαέλα Μακρή
 • Ετικέτες

 • Νέο Μεταφυσικό Κέντρο – Σάντρα-Λευκή-Στάμου-Αντωνίου – Αστρολογικές Προβλέψεις

  Νέο Μεταφυσικό Κέντρο - Σάντρα-Λευκή-Στάμου-Αντωνίου - Αστρολογικές Προβλέψεις
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2023
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project