Ζωδιακή Συναστρία – Ενδιαφέρουσες οι θετικές αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζωδιακή Συναστρία – Ενδιαφέρουσες οι θετικές αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες

Ζωδιακή Συναστρία – Ενδιαφέρουσες οι θετικές αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες

Στις 19/03/2023 κλείνει ο παλιός ζωδιακός κύκλος…και ανοίγει ένας καινούργιος ακόμη μεγαλύτερος που θα εμπεριέχει μεγάλες και θετικές αλλαγές σε όλες τις ανθρώπινες σχέσεις…παλιές και καινούργιες!

Για όλους και όλα:

Γεννημένοι τον Ιανουάριο

Μην παίρνετε και τόσο προσωπικά, λόγια και υποσχέσεις που ακόμη δεν έχουν γίνει πράξη. Όλος ο Απρίλιος, θα έχετε αποκαλύψεις που θα σας δελεάσουν τα μέγιστα!

 

Γεννημένοι τον Φεβρουάριο

Θα πρέπει να βάλετε σε μια σειρά τις σκέψεις σας, και σε δεύτερο τόνο να μιλήσετε πιο ανοιχτά και ειλικρινά στον άνθρωπο σας, που δείχνει ότι θέλει ακόμη και μια άμεση επίσημη δέσμευση.

 

Γεννημένοι τον Μάρτιο

Κάποια πρακτικά ζητήματα, έχουν έρθει στην επιφάνεια μέσα στον δεσμό σας και καλείστε άμεσα, να τα διαχειριστείτε. Επίσης, στον εργασιακό σας τομέα, έχετε άνοδο.

Γεννημένοι τον Απρίλιο

Έχετε την αναγνώριση που σας αξίζει και μάλλον τώρα, θα έχετε και τις ανταμοιβές. Εσείς που δεν έχετε ακόμη βρει το συντροφικό σας έτερο, μην αγχώνεστε, υπάρχουν άμεσα εξελίξεις.

 

Γεννημένοι τον Μάιο

Κάποιος παλιός σας αισθηματικός γνώριμος, έχει τάσεις να σας ξανα-μιλήσει για τα θέματα που έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα. Οι επανασυνδέσεις είναι γύρω από την πόρτα της καρδιάς σας.

 

Γεννημένοι τον Ιούνιο

Οι όποιες δυσκολίες και καθυστερήσεις μέσα σε σχέσεις, θα λήξουν. Όλο το διάστημα του Απριλίου, θα υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις, για κοινή πορεία.

Γεννημένοι τον Ιούλιο

Οι επικοινωνίες με το πρόσωπο που αγαπάτε, θα ζεσταθούν και κάποιες τυχόν παρεξηγήσεις θα ξεπεραστούν. Το ευχάριστο είναι ότι υπάρχουν συνθήκες για εξέλιξη σε γάμο ακόμη και οικογένεια.

 

Γεννημένοι τον Αύγουστο

Το μυαλό σας έχει πολλές απορίες, σχετικά με κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει προσωπικά. Οι ημέρες του Κριού προσεχώς, θα σας φέρουν τις απαντήσεις αλλά και νέες πληροφορίες.

 

Γεννημένοι τον Σεπτέμβριο

Μια παλιά σας γνωριμία, έρχεται και πάλι στο προσκήνιο και σας κάνει προτάσεις, που δύσκολα θα μπορέσετε να αρνηθείτε. Για αρχή κοιτάξτε και τι υπάρχει στο παρασκήνιο!

Γεννημένοι τον Οκτώβριο

Ο σύντροφος σας, έχει κάποιες ευχάριστες ανακοινώσεις να σας κάνει… και εσείς θα χρειαστεί να μιλήσετε μέσα από τις δικές σας προτάσεις για το μέλλον!

 

Γεννημένοι τον Νοέμβριο

Τα συναισθήματα σας, έχουν αποδέκτη! Αυτό θα βάλει και σε μια τάξη την αρχή της συναισθηματικής σχέσης, που τόσο καιρό αποζητάτε. Στην εργασία σας έχετε άνοδο!

 

Γεννημένοι τον Δεκέμβριο

Δεν έχετε σκοπό τουλάχιστον για το επόμενο διάστημα, να κάνετε κάτι που θα σας ενώσει εκ νέου, με τον πρώην σας που σας έχει πικράνει. Οι φίλοι έχουν ωστόσο κάποια νέα να σας φέρουν.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Χαρτομαντεία HAL G – Μαντάτα που θα δώσουν και πάλι το χαμόγελο στους συντρόφους

Χαρτομαντεία HAL G – Μαντάτα που θα δώσουν και πάλι το χαμόγελο στους συντρόφους

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο: ΚΡΙΟΣ : Η ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Το περιβάλλον σας έχει κάποιες...

Αστρολογικές τάσεις Απριλίου – Παρελθόν και παρόν στην ίδια ευθεία

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:   Κριός Όλα αυτά που έχει ζητήσει το συντροφικό σας...
Οι κάρτες της SIBYLLA αποκαλύπτουν το μέλλον των αισθηματικών δεσμών!

Οι κάρτες της SIBYLLA αποκαλύπτουν το μέλλον των αισθηματικών δεσμών!

Κριός ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ Μια τυχαία συνάντηση με κάποιον πρώην σας, θα σας φέρει πιο κοντά...
 • Χαρτομαντεία από την Ραφαέλα Μακρή

  Χαρτομαντεία από την Ραφαέλα Μακρή
 • Αστρολογικό προφίλ

  Αστρολογικό προφίλ
 • Νέο Μεταφυσικό Κέντρο – Βιολέτα & Ανατολή – Αστρολογικές Προβλέψεις

  Νέο Μεταφυσικό Κέντρο - Βιολέτα & Ανατολή - Αστρολογικές Προβλέψεις
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ραφαέλα Μακρή

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ραφαέλα Μακρή
 • Ετικέτες

 • Νέο Μεταφυσικό Κέντρο – Σάντρα-Λευκή-Στάμου-Αντωνίου – Αστρολογικές Προβλέψεις

  Νέο Μεταφυσικό Κέντρο - Σάντρα-Λευκή-Στάμου-Αντωνίου - Αστρολογικές Προβλέψεις
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2023
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project