Καρμική Σχέση - Πώς θα την αναγνωρίσετε - Αστρολογικές Προβλέψεις

Καρμική Σχέση – Πώς θα την αναγνωρίσετε

Καρμική Σχέση – Πώς θα την αναγνωρίσετε

Στην Βεδική αστρολογία, ο Ράχου (Rahu) δείχνει πού είμαστε αδύναμοι και ο Κέτου (Ketu) δείχνει τη δύναμή μας, η οποία αναπτύχθηκε από τις πολλαπλές προηγούμενες ζωές μας.

Η «Καρμική Σχέση» στην αστρολογία αποκαλύπτει πληροφορίες και στοιχεία για τη σχέση μεταξύ δύο ανθρώπων.

Κάθε πρόσωπο φέρνει το δικό του κάρμα στις σχέσεις του, όπως υποδεικνύεται από τις θέσεις του Rahu (Βόρειος Σεληνιακός Δεσμός) και του Ketu (Νότιος Σεληνιακός Δεσμός) στο γενέθλιο χάρτη τους. Η διασταύρωση μεταξύ των γενέθλιων χαρτών δύο ατόμων μπορεί να αποκαλύψει περισσότερα για το τι είδους καρμική σχέση έχουν αυτά τα άτομα μεταξύ τους.

Η καρμική σχέση μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη σε οποιονδήποτε ερωτικό δεσμό και ακόμα περισσότερο στις συζυγικές σχέσεις.

Σε γενικές γραμμές, αν ο Rahu και ο Ketu έχουν παρόμοια μοτίβα στους δύο χάρτες, τότε αυτοί οι δύο άνθρωποι είναι συνδεδεμένοι καρμικά (μέσω του συλλογικού κάρμα των προηγούμενων ζωών τους).

Για παράδειγμα: Αν ο Rahu στο χάρτη σας βρίσκεται στους Διδύμους και στο χάρτη του συντρόφου σας ο Rahu βρίσκεται στον Τοξότη (η αντίστοιχη θέση του Ketu στο δικό σας χάρτη), και αν οι δύο σας συναντιέστε συχνά, τότε είστε καρμικά συνδεδεμένοι.

Υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι να δει κανείς την καρμική σύνδεση μεταξύ δύο ατόμων, σύμφωνα με τις θέσεις των Σεληνιακών Δεσμών στη Βεδική Αστρολογία, καθώς και τη βαρύτητα αυτής της σύνδεσης.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 9011 400 235 και βρείτε ΤΩΡΑ τις απαντήσεις που ψάχνετε! (χρέωση σταθερά: 1,23€/1΄ – κινητά: 1,57€/1΄)

Διαπιστώνοντας την Καρμική Σχέση μέσω της Συναστρίας

H Συναστρία είναι μια αστρολογική τεχνική προσδιορισμού της συμβατότητας μεταξύ δύο ατόμων, συγκρίνοντας τις θέσεις των πλανητών και τα αντίστοιχα ζώδια στους χάρτες τους.

Παράδειγμα: Εάν ο Κρόνος σας είναι στο Λέοντα και ο Rahu του συντρόφου σας είναι επίσης στο Λέοντα, αυτό σημαίνει ότι το ζώδιο του Κρόνου σας συμπίπτει με το ζώδιο του Rahu του συντρόφου σας, που ερμηνεύεται ως ότι έχετε κάποια καρμική σχέση μαζί τους.
Υποδεικνύει κάποια σχέση στις προηγούμενες ζωές σας, καθώς και ότι υπάρχει κάτι που πρέπει να μάθετε σε αυτή τη ζωή από αυτό το άτομο.

Μερικές τέτοιες σχέσεις μπορεί να είναι πολύ ρομαντικές αλλά να τελειώσουν γρήγορα. Κάποιες μπορεί να κρατήσουν περισσότερο και να τείνουν προς την πνευματική πρόοδο, τις επαγγελματικές προοπτικές, οικογενειακές σχέσεις, παιδιά κλπ.

Υπάρχει ένα σανσκριτικό shloka (τραγούδι) που εξηγεί ποιος έχει την ισχυρότερη καρμική σχέση με ένα άτομο:

“Runanubhanda Rupena Pasu Patni Suta Aalaya
Runakshaye Kshyayaanthi Tatra Parivedana.”

που μεταφράζεται αδρά ως:

“Ζώα, Σύζυγος, Παιδιά, Σπίτι είναι το αποτέλεσμα ενός προηγούμενου γενέθλιου δεσμού.
Μόλις το χρέος εξαλειφθεί δεν υπάρχει σχέση και έρχεται το τέλος των δεινών αυτού του Σαμσάρα (κύκλος της ζωής).”

Πώς θα διαπιστώσετε ποια άτομα είναι σημαντικά στη ζωή σας, τι σας διδάσκουν και ποια ήταν η σχέση σας στις προηγούμενες ζωές σας:

Ο Rahu ενισχύει το κάρμα του παρόντος που θα εξελιχθεί στο μέλλον, ενώ ο Ketu εξασθενεί το κάρμα του παρελθόντος που πρέπει να επιλυθεί.

“Σε μια σχέση, οι γυναίκες αισθάνονται καλά όταν λαμβάνουν και οι άντρες όταν προσφέρουν.” Για την Ινδουιστική φιλοσοφία, αυτή είναι η φυσιολογική σχέση μεταξύ της θηλυκής και αρσενικής ενέργειας και αν αντιστραφεί θέτει τη σχέση σε κίνδυνο.

Για να ερμηνεύσουμε τις συναστρίες και τις επιπτώσεις των θέσεων των Σεληνιακών Δεσμών στη σχέση δύο ατόμων, πρωτεύουσα σημασία έχει να κατανοήσουμε τις ποιότητες που χαρακτηρίζουν κάθε πλανήτη και τους τρόπους με τους οποίους αυτές μπορούν να επιφέρουν ή να διαταράξουν τις ισορροπίες μέσα σε μία καρμική σχέση.

  1. Ήλιος: Βασιλιάς, Περηφάνια, Έμπνευση, Εγωισμός, Ηγεσία
  2. Σελήνη: Συναισθήματα, Φροντίδα, Μητρική Αγάπη, Ανιδιοτελής Αγάπη.
  3. Άρης: Μοναδικότητα, Δράση, Μαχητική Ικανότητα
  4. Ερμής: Επικοινωνία, Ενδιαφέρον, Διασκέδαση, Απόλαυση
  5. Δίας: Ελπίδα, Σοφία, Παιδιά, Ανώτερη Μάθηση
  6. Αφροδίτη: Ομορφιά, Αγάπη, Αμοιβαίος Σεβασμός, Έρωτας, Ρομαντισμός, Σεξ
  7. Κρόνος: Όριο, Εμπόδιο, Δυσκολίες, Ψυχρότητα

Διαβάστε περισσότερα για το κάρμα της σχέσης σας, σύμφωνα με την εντόπιση των Σεληνιακών Δεσμών σας ΕΔΩ

Ωροσκόπος και Καρμική Σχέση

Αν ο Ωροσκόπος του ενός συμπίπτει με το Rahu (Βόρειο Δεσμό) του άλλου, η σχέση ευνοείται. Τα άτομα θα μεγαλώσουν και θα μάθουν μαζί, σε αυτή τους τη ζωή, και θα ολοκληρώσουν μαζί αυτά που δεν είχαν καταφέρει να κάνουν στο παρελθόν.

Αν ο Ωροσκόπος του ενός συμπίπτει με τον Ketu (Νότιο Δεσμό) του άλλου, οι επιπτώσεις είναι αρνητικές στη σχέση. Τα άτομα έχουν να επιλύσουν θέματα του παρελθόντος και η έλξη που αισθάνονται ο ένας για τον άλλον τείνει να μειώνεται και να του απομακρύνει με την πάροδο του χρόνου.

Αυτή η συμβατότητα με βάση τις συναστρίες χρησιμεύει στην καλύτερη κατανόηση της καρμικής σχέσης μεταξύ δύο ατόμων γενικά και μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωσή της.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 875 876 8254 (με χρέωση ΜΟΝΟ 0,75€/1΄, τώρα από όλα τα σταθερά και κινητά) και βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν!

Δεσμοί των προηγούμενων ζωών σας: Η σύνδεση του Ketu με τους πλανήτες του συντρόφου σας.

Γνωρίζοντας τον τρόπο με τον οποίο οι πλανήτες και τα ζώδια ενός ατόμου συνδέονται με τον Ketu (Νότιο Σεληνιακό Δεσμό) σας, μπορείτε να κατανοήσετε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σχετιζόσαστε στις προηγούμενες ζωές σας.

– Ήλιος σε σύνοδο με τον Ketu: Ο Ήλιος είναι δύναμη. Το άτομο αυτό είχε εξουσιαστική θέση σε σχέση με εσάς.

– Σελήνη σε σύνοδο με τον Ketu: Η Σελήνη είναι μητέρα. Το άτομο αυτό υπήρξε παιδί σας.

– Ερμής σε σύνοδο με τον Ketu: Ο Ερμής είναι αδελφός. Το άτομο αυτό υπήρξε αδερφός ή αδερφή σας.

– Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ketu: Η Αφροδίτη είναι σύζυγος ή εραστής. Το άτομο αυτό υπήρξε εραστής σας σε προηγούμενη ζωή.

– Άρης σε σύνοδο με τον Ketu: Ο Άρης είναι στρατιώτης. Το άτομο αυτό ήταν στρατιώτης ή πολεμιστής ή αποκρυφιστής που γνωρίζατε σε προηγούμενη ζωή.

– Δίας σε σύνοδο με τον Ketu: Ο Δίας είναι δάσκαλος ή γκουρού. Το άτομο αυτό υπήρξε γκουρού ή ευεργέτης σας.

– Κρόνος σε σύνοδο με τον Ketu: Ο Κρόνος είναι προϊστάμενος. Το άτομο αυτό υπήρξε προϊστάμενος και δάσκαλός σας.

– Ουρανός σε σύνοδο με τον Ketu: Το άτομο αυτό ήταν πρωτοπόρος επαναστάτης που σας επηρέασε σε προηγούμενη ζωή σας.

– Ποσειδώνας σε σύνοδο με τον Ketu: Το άτομο υπήρξε προφήτης ή πνευματικός ηγέτης που σας επηρέασε σε προηγούμενη ζωή σας.

– Πλούτωνας σε σύνοδο με τον Ketu: Το άτομο αυτό υπήρξε επικεφαλής μιας ομάδας στην οποία ήσασταν μέλος.

Γενικές ενδείξεις για μία Καρμική Σχέση στην Αγάπη, τον Έρωτα κλπ

Αν έχετε ήδη μία αδελφή ψυχή ή είστε προορισμένοι να την συναντήσετε στο μέλλον, άλλες έλξεις που συναντήσατε και καρμικές σχέσεις στις οποίες βρεθήκατε ή βρίσκεστε δεν θα εξελιχθούν σε γάμο-οικογένεια ή, ακόμα και αν εξελιχθούν, θα διαλυθούν σύντομα.

Οι Αδελφές Ψυχές ή Δίδυμες Φλόγες υπάρχουν. ‘Ολοι μας είμαστε ικανοί να προσελκύσουμε τη σωστή μορφή αγάπης στη ζωή μας. Όλα εξαρτώνται, όμως, από το κατά πόσο η ψυχή μας έχει θεραπευτεί, έτσι ώστε να διαφύγει των περιορισμών που της θέτουν οι καρμικές της σχέσεις.

Όταν δύο άνθρωποι που προορίζονται να βρεθούν σε μία Καρμική Σχέση συναντιώνται, η έλξη είναι μαγνητική και θα ανακαλύψουν έναν δεσμό που είναι δύσκολο να αγνοήσουν. Οι σχέσεις που δημιουργούνται νωρίς στη ζωή ενός ατόμου είναι σχεδόν πάντα καρμικές από τη φύση τους και αποσκοπούν στο να το διδάξουν σημαντικά για ζωή του μαθήματα καθώς και στο να διαπιστώσει τις πραγματικές δυνατότητες και τους στόχους στη ζωή του.

Μόλις η ψυχή του ατόμου είναι ελεύθερη και ικανή να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις μιας καρμικής σχέσης, τότε το άτομο θα είναι αληθινό προς τον εαυτό του και έτοιμο για την πραγματική ευτυχία. Οι σχέσεις θα πρέπει να είναι υγιείς και να βοηθούν τον άνθρωπο να μεγαλώνει και να εξελίσσεται.

Κοινά σημεία σε μια Καρμική Σχέση είναι τα εξής:

Έλξη, Κατάχρηση, Εθισμοί, Θυμός και Διαφωνίες, Οργή, Περιορισμοί, Ζήλια, Κτητικότητα, Εγωισμός, Σωματικές Επιθυμίες, συχνοί χωρισμοί και επανασυνδέσεις κλπ.

Δίδυμες Φλόγες

Όταν συναντά κανείς την αδελφή ψυχή του (ή δίδυμη φλόγα), δεν θα σταθεί να αναρωτηθεί αν ο άνθρωπος αυτός είναι σωστός και κατάλληλος. Η κατανόηση, η εμπιστοσύνη, η αγάπη, το πάθος και η στοργή θα είναι βασικά στοιχεία εξ ορισμού παρόντα στη σχέση μεταξύ δύο αδελφών ψυχών. Η αγάπη θα είναι αληθινή και θα γαληνεύει και καταπραΰνει την ψυχή τους.

Διαβάστε για τους Σεληνιακούς Δεσμούς Rahu και Ketu ΕΔΩ

Δείτε τι συμβολίζουν ΓΙΑ ΕΣΑΣ οι θέσεις των Σεληνιακών Δεσμών στο γενέθλιο χάρτη σας, πώς αυτές σχετίζονται με τις προηγούμενες ζωές σας και τι συμβουλές έχει να δώσει η Βεδική Αστρολογία για την κάθε περίπτωση ΕΔΩ.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Χαρτομαντεία των Βασιλιάδων – Μαντάτα από το αισθηματικό παρελθόν

Χαρτομαντεία των Βασιλιάδων – Μαντάτα από το αισθηματικό παρελθόν

Προβλέψεις για τις επόμενες 2-4 εβδομάδες: Κριός ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ Κάποιος από το μακρινό σας παρελθόν,...

Αστρολογία ΜΑΙΟΥ – Αγάπη/Χρήμα/Τύχη για όλα τα ζώδια

Προβλέψεις μηνιαίες για όλα τα ζώδια για τον μήνα Μάιο: Κριός Μην δίνετε και τόση...
Ερωτική Χαρτομαντεία TARROT – Σύντροφοι και γνώριμοι σε μονοπάτια επανένωσης

Ερωτική Χαρτομαντεία TARROT – Σύντροφοι και γνώριμοι σε μονοπάτια επανένωσης

Προβλέψεις για το επόμενο 10ήμερο: ΚΡΙΟΣ : Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ Πολλά αυτά που δεν ξέρετε ακόμη...
  • προβλέψεις ερωτικές

    προβλέψεις ερωτικές
  • Ονειροκρίτης

    Ονειροκρίτης
  • ζωδια

    ζωδια
  • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

    Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
  • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

    Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
  • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

    Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
  • Ετικέτες

  • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

    Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
  • αστρολογικές γραμμές

    αστρολογικές γραμμές
  • Αστρολογικές Προβλέψεις
    Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
    Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
    9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
    Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2024
    Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project