Μηχανές και … σεξ με τα 12 Ζώδια

Μηχανές και ... σεξ με τα 12 Ζώδια

Μπορεί να το έχεις σκεφτεί, μπορεί να το έχεις ακούσει, μπορεί να σου το έχουν περιγράψει, ή ακόμη και να είναι μια σεξουαλική σου φαντασίωση..

Οι μηχανές πάντα ήταν κάτι περισσότερο από ένα μέσο μετακίνησης, αφού εκτός από αυτό είναι και σύμβολο ελευθερίας, ανεξαρτησίας, ταχύτητας, ζωντάνιας ενώ την προτιμούν άνθρωποι αντισυμβατικοί, μοντέρνοι που δεν τους αρέσουν οι περιορισμοί και οι ..κανόνες..

Αν λοιπόν σου έρθει η επιθυμία να ενώσεις αυτή την ελευθερία με τη σεξουαλική ορμή, διάβασε πρώτα πως μπορείς να συνδυάσεις αυτά τα δυο σύμφωνα με το ζώδιο σου ή το ζώδιο του συντρόφου σου και μετά ανέβα στη ..μηχανή και απόλαυσε ..τη βόλτα σου!

Κριός

Οι Κριοί διεγείρονται εύκολα και μπορούν να έρθουν σε σεξουαλική όρεξη και μόνο από τα χάδια στο κεφάλι. Παίξε με τα μαλλιά του, ενώ βρίσκεται πάνω στη μηχανή, και κάν’ του απαλό μασάζ στο κεφάλι, το πρόσωπο και τους ώμους, καθώς θα τον σπρώχνεις να ξαπλώσει πάνω σου. Αν εσύ είσαι Κριός, ζήτα του ν’ αφήσει γενάκια μερικών ημερών και επιδοθείτε σε άγριο σεξ με φιλιά και χάδια!

Διάβασε ΕΔΩ τα χαρακτηριστικά του άντρα Κριού και πώς να τον κατακτήσεις

Ταύρος

Ο Ταύρος συνδυάζει το καλό σεξ με το καλό φαγητό. Υποδέξου τον με ένα λουκούλλειο γεύμα και περιποιήσου τον με ένα εξαίσιο στοματικό! Αν εσύ είσαι η Ταύρος, ζήτα του να σου κάνει ένα αισθησιακό μασάζ στον λαιμό, το οποίο θα συνδυάσει με αισθησιακά δαγκώματα. Τις μηχανές πάντως καλό θα ήταν να τις ξεχάσετε…

Διάβασε ΕΔΩ τα χαρακτηριστικά του άντρα Ταύρου και πώς να τον κατακτήσεις

Δίδυμοι

Περιποιήσου το πάνω μέρος του σώματός του χέρια, ώμοι, παλάμες, δάχτυλα και κατόπιν κινήσου πιο χαμηλά. Μην υποτιμάς τα προκαταρκτικά και το ίδιο ζήτα κι από εκείνον. Θα σε βοηθήσουν πολύ να κρατηθείς από τις χειρολαβές της μηχανής. Παίξτε το παιχνίδι της υποταγής, εναλλάσσοντας τους ρόλου του κυρίαρχου και του κυριευόμενου συχνά πυκνά.

Διάβασε ΕΔΩ τα χαρακτηριστικά του άντρα Διδύμου και πώς να τον κατακτήσεις

Καρκίνος

Στο σεξ δεν υπάρχουν ταμπού για έναν Καρκίνο. Του αρέσει να πειραματίζεται και θέλει να δοκιμάζει διαρκώς καινούρια πράγματα στην σεξουαλική του ζωή. Αν αισθανθεί ασφάλεια, θα σε ακολουθήσει και θα θέλει διακαώς να πειραματιστεί μαζί σου πάνω στη μηχανή. Τους αρέσει να συζητούν και να μοιράζονται τις σκέψεις τους γύρω από το σεξ, γι’ αυτό μην τον αποπάρεις αν αρχίσει την κουβέντα πάνω στη μηχανή!

Διάβασε ΕΔΩ τα χαρακτηριστικά του άντρα Καρκίνου και πώς να τον κατακτήσεις

Λέων

Ο Λέοντας έχει την ικανότητα να διαχωρίζει το σεξ από το συναίσθημα. Οι Λέοντες δοκιμάζουν νέες στάσεις και είναι ανοιχτόμυαλοι εραστές, όχι ιδιαίτερα τρυφεροί όμως, κι αυτό γιατί αρκούνται τόσο πολύ στον εαυτό τους, που περιμένουν από σένα να κάνεις το ίδιο. Αυτό δεν σημαίνει ότι σε αντιμετωπίζει σαν σεξουαλικό αντικείμενο. Δείξε του πως ο κυρίαρχος σε αυτό το παιχνίδι θα είσαι εσύ και κάνε του σεξ πάνω στη μηχανή να του μείνει αξέχαστο!

Διάβασε ΕΔΩ τα χαρακτηριστικά του άντρα Λέοντα και πώς να τον κατακτήσεις

Παρθένος

Στον Παρθένο αρέσει η ποικιλία και τα προκαταρτικά παιχνίδια, γι αυτό και θα δοκιμάσει ακόμα και τραβηγμένες τεχνικές, όχι από φετιχισμό, αλλά επειδή είναι περίεργος και με πολλή φαντασία. Στο σεξ δημιουργεί έναν συνδυασμό παραδοσιακού και εκκεντρικού. Μην σε ξαφνιάσει λοιπόν, αν πρώτος σου ζητήσει να κάνετε σεξ πάνω στην μηχανή του!

Διάβασε ΕΔΩ τα χαρακτηριστικά του άντρα Παρθένου και πώς να τον κατακτήσεις

Ζυγός

Το χαρακτηριστικό των Ζυγών είναι ότι είναι πολύ συναισθηματικοί. Τους αρέσει να πλάθουν στο μυαλό τους ιστορίες και δίνουν μεγάλη προτεραιότητα στα συναισθήματα και την τρυφερότητα. Για να τους κατακτήσετε θα πρέπει πρώτα να αποκτήσετε ψυχική επαφή και αργότερα ερωτική. Το σεξ γι’ αυτόν συνδυάζεται με αγάπη και πόθο. Γι αυτό πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική όταν θα του ζητήσεις να κάνετε έρωτα πάνω στη μηχανή!

Διάβασε ΕΔΩ τα χαρακτηριστικά του άντρα Ζυγού και πώς να τον κατακτήσεις

Διάβασε ΕΔΩ περισσότερα για τις ερωτογενείς ζώνες του άντρα Ζυγού

​Σκορπιός

Ο Σκορπιός έχει τρομερή αυτοπεποίθηση και επιστρατεύει όλο του το σώμα, φωνή, μάτια και μαλλιά για να προσφέρει ηδονή. Όμως αν νιώσει έστω και λίγη ανασφάλεια, προτιμάει να απέχει τελείως. Αργός, αισθησιακός αλλά και τολμηρός, ξέρει να ανακαλύπτει τις ερωτικές ζώνες του συντρόφου του και να τις ικανοποιεί ακόμα και αν είναι πάνω στη μηχανή. Στον Σκορπιό αρέσουν στάσεις που να του επιτρέπουν να βλέπει και να θαυμάζει το σώμα του για αυτό η μηχανή θα γίνει το καλύτερο εργαλείο σου.

Διάβασε ΕΔΩ τα χαρακτηριστικά του άντρα Σκορπιού και πώς να τον κατακτήσεις

​Τοξότης

Ο Τοξότης είναι ευαίσθητος και περιμένει να λαμβάνει περισσότερα απ’ όσα του δίνουν. Έχει αναπτυγμένο το σεξουαλικό ένστικτο και για να απολαύσεις το σεξ μαζί του δεν έχεις παρά να τον κάνεις να σε εμπιστευτεί. Η μηχανή για αυτό θα του δώσει την αίσθηση ότι τρέχει με υψηλές ταχύτητες, κάτι που θα του ανεβάσει τη λίμπιντο στα ύψη! Είναι ένα από τα πιο σεξουαλικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου.

Διάβασε ΕΔΩ τα χαρακτηριστικά του άντρα Τοξότη και πώς να τον κατακτήσεις

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι αν και έχουν τη φήμη της μηχανής του σεξ, συχνά εμπλέκονται στο σεξ συναισθηματικά. Στην ουσία είναι από τα πιο σεμνότυφα ζώδια. Αν καταφέρουν να ξεπεράσουν την επιφυλακτικότητά τους, ίσως και να επιστρατεύσουν μερικές από εκείνες τις άγριες φαντασιώσεις τους. Η μηχανή θα τους κάνει να ξεδιπλώσουν το κρυφό ταλέντο που έχουν στο σεξ! Δεν μιλούν ιδιαίτερα την ώρα του σεξ, προτιμούν να εκφράζονται με το άγγιγμα και τα μάτια.

Διάβασε ΕΔΩ τα χαρακτηριστικά του άντρα Αιγόκερου και πώς να τον κατακτήσεις

Υδροχόος

Η πιο εκπληκτική τεχνική του Υδροχόου είναι το σεξ χωρίς να χρησιμοποιεί τα χέρια του. Έτσι η μηχανή είναι το απόλυτο εργαλείο για αυτή τη δουλειά! Είναι συναισθηματικός, ναι, αλλά είναι επίσης και παρορμητικό ζώδιο και έτσι διαθέτει υγιέστατη σεξουαλική όρεξη. Είναι ντροπαλός, κι αυτό σου αναβάλλει τα σχέδια, αλλά μόνο επειδή είσαι στην αρχή.

Διάβασε ΕΔΩ τα χαρακτηριστικά του άντρα Υδροχόου και πώς να τον κατακτήσεις

Ιχθύες

Ο Ιχθύς έχει την πιο πλούσια σεξουαλική φαντασία! Το συναίσθημα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για τον ιχθύ. Είναι αρκετά αισθησιακοί και δημιουργικοί και σίγουρα με έναν Ιχθύ στο πλάι σου θα ζήσεις κάθε ερωτική σου φαντασίωση! Του αρέσουν τα ερωτικά παιχνίδια και απολαμβάνουν το σεξ κάθε στιγμή. Το σεξ πάνω στη μηχανή θα είναι για έναν Ιχθύ η σπίθα που ήθελε για να κάψει ολόκληρο το δάσος!

Διάβασε ΕΔΩ τα χαρακτηριστικά του άντρα Ιχθύ και πώς να τον κατακτήσεις

Αλίντα Κανάκη

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 875 876 8254 (με χρέωση ΜΟΝΟ 0,75€/1΄, τώρα από όλα τα σταθερά και κινητά) και βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν!

Γιατί οι αληθινές προβλέψεις τώρα πια δεν κοστίζουν.
Διαβάστε επίσης

Η ιδανική γυναίκα για κάθε ζώδιο!

Η ιδανική γυναίκα για κάθε ζώδιο!

Διαβάστε παρακάτω και δείτε ποια είναι η ιδανική γυναίκα για κάθε ζώδιο… Η ιδανική γυναίκα...
Άγιος Βαλεντίνος: Συμβουλές για την τέλεια μέρα των ερωτευμένων με κάθε ζώδιο!

Άγιος Βαλεντίνος: Συμβουλές για την τέλεια μέρα των ερωτευμένων με κάθε ζώδιο!

Με τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, αν ανήκεις στην τυχερή κατηγορία των ερωτευμένων, έχεις την...
Tελετουργικό για να προσελκύσετε πελάτες

Tελετουργικό για να προσελκύσετε πελάτες

Αν θέλετε να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες στην επιχείρησή σας, να είστε βέβαιοι πως αν κάνετε...
  • Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2018
    Web Design & Development by tcp.gr Project